ΕΓΚΥΟΣ? Δοκιμάστε να ζήσετε ένα εισόδημα ASAP

Εάν είστε έγκυος, δοκιμάστε να ζήσετε από ένα εισόδημα τώρα

Όταν πρώτα βρήκα ότι ήμουν έγκυος, ήμουν στην Αφρική στο μήνα του μέλιτος μου. Έχοντας απλώς προσφέρει τα υπάρχοντά μας, σταματάτε τις δουλειές μας, καθώς και αφιερώνουμε τους εαυτούς μας να ζούμε τις αξίες μας ότι είναι πολύ πιο απαραίτητες από την ασφάλεια, κάναμε συνολικά 180 στον νέο μας τρόπο ζωής καθώς και στο σπίτι.

Κόβουμε το ταξίδι σύντομο καθώς και επέστρεψαν σε τακτική βάση καθήκοντα γραφείου για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης μου. Είχαμε κάποια νομισματική κάλυψη.

Δεδομένου ότι ο Rookiedad Alec καθώς και εγώ ήμουν νέος στην παντρεμένη ζωή, καθώς και ένα κοινό πορτοφόλι, καταβάλλαμε τις καλύτερες προσπάθειές μας για online σε ένα μόνο paycheck, ενώ τραπεσίζαμε το άλλο σε λογαριασμό εξοικονόμησης κόστους. Του προγράμματος που δεν ήμασταν επιτυχημένοι εντελώς – καθώς αγοράσαμε το δίκαιο μερίδιο των μικροσκοπικών ρούχων καθώς και των παιχνιδιών – αλλά ήταν πραγματικά μεγάλη μέθοδος για το μέλλον μας. Ενώ πολλοί αναμένουν ότι οι γυναίκες κάνουν λίστες αγορών βρέφους, καθώς και ονειροπόληση για το νηπιαγωγείο, πέρασα πολύ χρόνο για να προμηθεύσω τα βρέφη με το χέρι.

Ως χρήμα-καθώς και η εξοικονόμηση λογικής για τους αναμενόμενους γονείς, προτείνω την εξοικονόμηση σκληρού πυρήνα για το μήκος της εγκυμοσύνης.

Η πρόκληση: online από το εισόδημα ενός συνεργάτη καθώς και να αποθηκεύσετε τα υπόλοιπα.

Είμαι βέβαιος ότι δεν είμαι ο πρώτος που σας λέει ότι τα βρέφη μπορούν να δαπανήσουν πολλά χρήματα. Εκτός από το ημερήσιο κόστος των πάνες καθώς και των onesies, υπάρχουν οι επενδύσεις χρηματοδότησης του ohmygod-do-we-need-a-bigger-car, καθώς και του you-see-the-price-on-that-stroller;! Πέρα από τα εργαλεία, υπάρχουν μακροχρόνια εξοικονόμηση κόστους εκπαίδευσης καθώς και άλλα έξοδα. (Θα θελήσετε να μετακινηθείτε;) καθώς και εκτός από αυτό, αν επιστρέψετε στη δουλειά, πιθανότατα θα πληρώσετε σημαντικό κόστος παιδικής μέριμνας καθώς και αν δεν το κάνετε, θα ασχοληθείτε με τη νομισματική κατηγορία για την απώλεια αυτού του δεύτερου εισοδήματος.

Αν θέλετε να καταλήξετε να είστε ακόμη πιο φιλόδοξοι, προσπαθήστε να ζήσετε στο χαμηλότερο από τα δύο εισοδήματα.

Εδώ είναι τα τρία πράγματα Alec όπως και για να σφίξω τις ζώνες μας (χρήματα) ενώ η μέση μου μεγάλωσε*:

Δοκιμάστε ένα παγωμένο κόστος. Όπως και ένα φαγητό καθαρισμό, η αποτοξίνωση αγοράς μπορεί να καθαρίσει μερικές υπερβολικές συνήθειες σε μια βιασύνη. Πέρασα διαφορετικούς μήνες με την πρόθεση να αγοράσω τίποτα νέο ή να μην τρώω καθόλου. Όταν αισθάνομαι ότι παίρνω λίγο πολύ γρήγορα για να αγοράσω στο Amazon Prime, επιστρέφω σε αυτό το είδος διατροφής.

Κόψτε πρώτα τα τεράστια πράγματα. Ψάξτε για τεράστια προϊόντα που μπορείτε να μειώσετε. Αντί να κόψουμε τα lattes μας, ξεκινήσαμε τρώγοντας λιγότερες φορές την εβδομάδα. Εάν ένα καλό γεύμα εστιατορίου κοστίζει $ 50, απλά εξοικονομήσαμε $ 200 σε ένα μήνα. Επίσης, κόψαμε την καλωδιακή τηλεόραση από τη ζωή μας, καθώς την αντικατέστησε με το Tivo καθώς και το Netflix.

Μπορείτε να ανακαλύψετε το χρησιμοποιημένο; Όταν προγραμματίζετε ένα μωρό, υπήρχε ένας τόνος νέων και μυστηριώδεις κομμάτια υλικού που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αφού έκανα μια λίστα επιθυμιών φαντασίας, άρχισα να ψάχνω για το χέρι-downs στο Craigslist καθώς και την περιφερειακή αγορά του δικτύου των γονέων Berkeley. Τώρα, χρησιμοποιώ τις ομάδες ανταλλαγής στο Facebook για να το πληρώσω μπροστά καθώς εκφορτώσω τα εργαλεία μου. [Ο οδηγός μητρώου μας παρέχει προτάσεις για την ανακάλυψη μεγάλων χρησιμοποιημένων υλικών]

Θα ήθελα να ακούσω κάθε είδους προτάσεις εξοικονόμησης χρημάτων που σας βοήθησαν!

* Ήταν και αυτό και τυρώδες; Συγγνώμη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *