Τα 2 καλύτερα No-Sew Diy Baby Wraps [Moby Style Tutorial!]

Όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος μου, ήθελα πραγματικά να φτιάξω το δικό μου μωρό! Υπάρχουν πολλά DIY Baby αναδιπλώνεται εκεί έξω, αλλά αποφάσισα να κάνω ένα Moby-style baby wrap (γνωστός και ως “The Fauxby”) για να κρατήσει το μικρό μου milo super κοντά. [Αποδείχθηκε ότι ήταν] ο πιο snuggler baby carrier που είχα ποτέ!

Διαβάστε παρακάτω για τις κορυφαίες συμβουλές μου για τη δημιουργία του δικού σας DIY Baby Wrap.

Super Easy Diy Baby Wraps

Πριν φτάσουμε στο DIY Baby Wrap Tutorial ας μιλήσουμε λίγο για το γιατί η φθορά του μωρού είναι τόσο σημαντικό. Πρώτα απ ‘όλα, οι μητέρες ξοδεύουν πολύ χρόνο πολλαπλών εργασιών. Αυτό κάνει τα πράγματα όπως τα ψώνια, το πλυντήριο και την κυνηγώντας μετά από άλλα παιδιά δύσκολα όταν το μωρό σας θέλει να κρατηθεί όλη την ημέρα.

Το μωρό που φορά μπορεί να είναι μια τεράστια βοήθεια. Είναι σαν να μεγαλώνεις ένα επιπλέον σύνολο όπλων. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε το μωρό σας και να κάνετε τα πράγματα σας ταυτόχρονα! Voila!

Πέρα από αυτό, το Baby Wearing εξυπηρετεί επίσης πολύ βαθύτερο σκοπό. Γνωρίζατε ότι η φθορά του μωρού είναι καλό για τη γνωστική και κοινωνική ανάπτυξη του μωρού σας; Είναι αλήθεια ότι σας ακούσουν να μιλάτε και να αλληλεπιδρούν με άλλους που βοηθούν στην ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων τους και αισθάνονται όλο το κίνημά σας που βρίσκουν επίσης τόνωση!

Τα αναδιπλασιασμοί του μωρού εμποδίζουν επίσης το μωρό σας να αναπτύξει ένα επίπεδο κεφάλι (Plagiocephaly). Και, τα μωρά που φοριούνται σε μεταφορείς είναι επίσης γνωστό ότι ρυθμίζουν καλύτερα τον καρδιακό ρυθμό και τη θερμοκρασία τους.

Έτσι, βλέπετε ότι το babywearing είναι φανταστικό τόσο για τις μητέρες όσο και για τα μωρά. Αλλά, μπορούν επίσης να σας κοστίζουν ένα χέρι και ένα πόδι. Έτσι, εδώ είναι μια άλλη επιλογή. Μπορείτε να δοκιμάσετε το DIY Moby Baby Wrap. Αυτή η φθηνή επιλογή σημαίνει ότι μπορείτε να φτιάξετε πολλαπλά περιτύλιξη μωρών για να ταιριάζει με τα διαφορετικά σας στυλ και φαίνεται επίσης !!

Πώς να δημιουργήσετε τα δικά σας DIY Baby Wraps

Η Heather λέει: “Η μαμά μου με βοήθησε να στρέψω τις άκρες. Μόλις είδα πόσο νόμιμα ήταν απλό, έκανα άλλα δύο μόνος μου. ”

DIY Baby Wrap Tutorial

Υλικά:

Muslin Fabric, 5 μέτρα (ένα μακρύ κομμάτι θα αποφέρει συνήθως δύο περιτύλιξη)
Ένα έμπλαστρο από άλλο υλικό.
Θέμα στη ραπτομηχανή σας.

*Pro Tip: Τους κόψτε το ύφασμα στο κατάστημα για εσάς!

Βήματα:

Κόψτε το ύφασμα στο μισό κατά μήκος, έτσι είναι 20 ίντσες πλάτος και 5 μέτρα μήκος
Σίδερο, καρφίτσα, έπειτα στρίψτε τις άκρες.
Προσέξτε το έμπλαστρο σας στη μέση του περιτυλίγματος, ώστε να μπορείτε εύκολα να το βρείτε με αίσθηση.

Δεν είναι ένας μεγάλος οπαδός του ράψιμου; Κανένα πρόβλημα! Δοκιμάστε αυτό το DIY μωρό αναδιπλώνεται τέχνασμα.

Αγοράστε ένα πλεκτό ύφασμα που έχει κάποιο τέντωμα. Τα άκρα θα φαίνονται ωμά, αλλά δεν θα ξεδιπλώσουν. Αυτό είναι ένα είδος περιτυλίγματος τύπου flashdance. Ψάξτε για 5% spandex ή lycra και 95% βαμβάκι. Θα χρειαστείτε 5 μέτρα και το πλάτος θα είναι 42 ίντσες. Διπλώστε το στο μισό και κόψτε κατά μήκος της πτυχής.

Αυτό είναι που το υλικό θα μοιάζει με όλα απλωμένα.

Πώς να το φορέσετε;

I experimented a bit before I asked the woman at our local baby gear shop to fit me properly. Το παρακάτω βίντεο θα πρέπει να σας βοηθήσει!

Εάν αποφασίσετε ότι το diying δεν είναι για σας, μην τονίζετε!

Πιάσε το Moby Wrap στο Amazon εδώ!

Πιάστε το για αργότερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *