Γιορτάζοντας την εσωτερική/έξω ημέρα μου {Rookie Moms Δυσκολία#40}

Η πρόκληση: Γιορτάστε το βρέφος να είναι έξω περισσότερο από το εσωτερικό!

Την Παρασκευή πριν από την 37η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου, ο Eric έφυγε για δουλειά, καθώς και στο στομάχι μου, “Υιός, θα ήθελα να βγείτε κάποια στιγμή αυτό το Σαββατοκύριακο;” Lo καθώς και ιδού, στις 4:00 π.μ. εκείνη τη νύχτα, ξύπνησα τόσο πολύ όσο το νερό μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, δεν είχαμε ακόμη πλήρως συσκευαστεί για το νοσοκομείο! 15 ώρες αργότερα, έφτασε το βρέφος μου πουλί. Έτσι, αντί να ολοκληρώσουμε τη δυσκολία του πρωταθλήματος #40, ρίξτε μια εορταστική γιορτή την εβδομάδα 40, το γιορτάσαμε την εβδομάδα 37. Ήμουν περισσότερο από ευτυχής να προσφέρω νωρίς, καθώς είχα μια όχι τόσο μάχη με κύους διαβήτη (GD), που έκανε το τέλος της εγκυμοσύνης μου απίστευτα αγχωτική. Έχοντας το GD με εμπόδισε να κάνω ακόμα περισσότερες δραστηριότητες/να τρώω περισσότερα τρόφιμα από ό, τι “κανονικά” περιμένοντας τις γυναίκες, έτσι αυτή την ημέρα της χαράς, γιόρτασα και τα δύο Weston να είναι στο εξωτερικό περισσότερο από ό, τι ήταν, καθώς και η αλήθεια που δεν don ‘ t έχουν διαβήτη κύησης οποιοδήποτε είδος περισσότερο (η δική μου πραγματικά έφυγε από το δεύτερο που παραδόθηκε).

Ευγνώμων όλη την ώρα!

Άρχισα τη μέρα μου με ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Όταν είχα GD, έπρεπε να σηκωθώ κάθε μέρα στις 7:00 π.μ. για να δοκιμάσω το σάκχαρο του αίματός μου. Βρίσκομαι ήσυχα στο κρεβάτι, με τον άντρα μου να κοιμάται ήπια δίπλα μου, καθώς και πίστευα για το πόσο ευγνώμων ήμουν σε θέση να βρεθώ εκεί, καθώς και να μην χρειάζεται να τσιμπήσω το δάχτυλό μου. Φυσικά, ξεκίνησα πρωινό με δύο φλιτζάνια ισχυρού καφέ. Δεν είχα καφέ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, από τη μία φορά που δοκιμάσαμε μερικούς, ο Weston πήγε άγρια ​​μέσα μου. Επίσης, αντιμετώπισα τον εαυτό μου σε μερικά νόστιμα runny αυγά, καθώς και να αποκαλύψω πόσο πανέμορφοι είναι οι κίτρινες κρόκοι όταν δεν μαγειρεύονται εντελώς.

Είμαι ο τύπος της κυρίας που του αρέσει να αναδιατάζει έπιπλα, αυτό ήταν προφανώς κάτι που δεν μπορούσα να κάνω ενώ ήταν έγκυος, καθώς φοβόμουν να πέφτω ή να σπάσω ένα οστό. Την ημέρα των 37 εβδομάδων, έπρεπε να μετακινήσουμε πολλά από τα παλιά μας έπιπλα στο γκαράζ για να πουλήσουμε, καθώς και όταν ο Eric προσφέρθηκε να το κάνει, είπα, “Όχι, θέλω να!” Άρχισα αυτές τις καρέκλες ψηλά πάνω από το κεφάλι μου, στράφηκα έξω, καθώς και τα έβαλα κάτω στο γκαράζ. Με έκανε να αισθάνομαι τόσο δυνατός καθώς και σε θέση να κάνω ξανά αυτές τις δραστηριότητες!

Αλλά, το μέρος της ημέρας που μου άρεσε περισσότερο ήταν το ταξίδι μας στο Target. Ενώ εκεί, επέλεξα τα δοχεία προ-κομμένων καρπών. Ενώ περιμένω ότι είχα έναν κακό φόβο για τα φρούτα ή τα λαχανικά πριν από τα κομμάτια. Φοβόμουν συνεχώς τη Listeria, οπότε αρνήθηκα να φάω οποιοδήποτε είδος λαχανικού που δεν έκοψα τον εαυτό μου. Τα φρούτα ήταν εντελώς μακριά από το τραπέζι λόγω του διαβήτη. Καταλαβαίνετε πώς είναι να πάτε ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς καρπούζι; Ακριβώς. Καταβλάσαμε τα προ-κομμένα φρούτα μου, τον ανανά, τα βατόμουρα, καθώς και το καρπούζι, με απόλυτη ευγνωμοσύνη.

Κοιτάζοντας πίσω, είναι ανόητο πόσο ανήσυχος ήμουν όταν ήταν έγκυος, αλλά ο επαγγελματίας σε οτιδήποτε ήταν όταν ένας αρχάριος. Μου άρεσε η μέρα μου να γιορτάσω την 37η εβδομάδα της ζωής του Weston. Ήταν ιδιαίτερο για να γιορτάσει όχι μόνο τη γέννησή του, ωστόσο να είναι ευγνώμων που ανακάλυψα τόσο πολύ, καθώς το έκανα με την εμπειρία μια ισχυρότερη γυναίκα.

[Φωτογραφική πίστωση: Olivia Howell, όλα τα δικαιώματα διατηρούνται]

Βρείτε περισσότερες δραστηριότητες βρέφους με τις 52 κανονικές προκλήσεις της μαμάς.

Εάν συμμετέχετε ήδη, χρησιμοποιήστε το hashtag #Rookiemoms στο Instagram ή το Twitter, ώστε να μπορέσουμε να επικροτήσουμε ο ένας τον άλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *