Έψαξα τον επιλεκτικό μου τρώγοντα με δεινόσαυρες για 2 εβδομάδες

, προτείνουν δωροδοκία για την παροχή κινήτρων για παιδιά. Πραγματικά.

Εμπνευσμένο από μια ιστορία NPR/Freakonomics σχετικά με τη δωροδοκία στην οποία ένας οικονομικός εμπειρογνώμονας παρέχει σε κάθε ένα από τα τέσσερα παιδιά του την ευκαιρία να κάνουν “πολλά χρήματα” για την κατανάλωση φρέσκων ψαριών στη Χαβάη καθημερινά κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, επέλεξα να προσπαθήσω να δωροδοκήσω το προσχολικό μου με μπιχλιμπίδια για να δοκιμάσετε νέα τρόφιμα. Μετά από όλα, η ραδιοφωνική ιστορία εξέθεσε ότι τα παιδιά ήταν πολύ πιο εμπνευσμένα από τα βραβεία από οτιδήποτε άλλο (όπως η κατανόηση ότι τα μεγάλα τρόφιμα αναπτύσσουν υγιή σώματα). Επιλεκτικός τρώγων; Δωροδοκία? Γιατί όχι?
Το βραβείο που έθεσα ήταν ένας πλαστικός δεινόσαυρος για κάθε νέο φαγητό. Για περίπου δύο εβδομάδες, του έδωσα το δείπνο του μαζί με το 1-3 παιχνίδι Dinos για να δοκιμάσουν επιλέξιμα τρόφιμα. Δεν έκανε τίποτα για να τρώει μήλα ή τυρί quesadillas, ωστόσο μπορεί να έχει για να δοκιμάσει ένα δάγκωμα ενός σταφύλι (ναι, ένα σταφύλι !!!), το οποίο αρνήθηκε.

Εάν είμαι απόλυτα ειλικρινής, θα έπρεπε να καταλάβετε ότι ήθελα να διατηρήσω αυτό το πρόγραμμα δωροδοκίας που να τρέχει πολύ αρκετό για να κάνει 72 δεινόσαυρους, ανεξάρτητα από τη διάρκεια. Ο φίλος μου, ο μηχανικός, υπολόγισε ότι θα μπορούσε να δοκιμάσει επτά διαφορετικά τρόφιμα σε δέκα φορές το καθένα, καθώς ήμουν υπερβολικά αισιόδοξος όταν τα αγόρασα. Αντ ‘αυτού, έπρεπε να κόψω το πείραμα μετά από 14 ημέρες από τότε που ήταν μια τέτοια κολοσσιαία αποτυχία που η Whitney έχασε την υπομονή της μαζί μου. Ναι, Whitney.

Σε 14 ημέρες, ο Sawyer κέρδισε μόνο τέσσερις δεινόσαυρους, καθώς και δύο από αυτούς ήταν συνολικά απατεώνες από την πλευρά μου.

Από πού ξεκινήσαμε;
Ο Sawyer δεν είναι ο κοινός σας επιλεκτικός τρώγων, αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Οι μέθοδοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το άγχος και το άγχος καθώς και η νευρικότητα. Εάν θα το δοκιμάσει, μπορεί να καθίσει στην αγκαλιά μου, καθώς και να αναζωογονήσει πριν δοκιμάσει εντελώς το πράγμα καθώς και δηλώνει ότι δεν είναι κακό.

Το κατάλαβα? Του αρέσουν πραγματικά πολλά τρόφιμα που προσπαθεί, ωστόσο δεν είναι πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα. Ugh. Τόσο απογοητευτικό.

Σύμφωνα με τον θρύλο του νοικοκυριού, αυτό δεν ήταν ποτέ πολύ πιο αληθινό από τη μέθοδο του στο παγωτό. Όταν αισθανθήκαμε ότι ήταν παλιά για μια γεύση, αρνήθηκε. Του έδωσε πολλές φορές παγωτό, μέχρι που τελικά – νευρικά – συμφώνησε να ανοίξει το στόμα του γι ‘αυτό. Φυσικά, του άρεσε. Την επόμενη φορά που είχαμε παγωτό, είχε ήδη ξεχάσει ότι ήταν μια θετική εμπειρία. Έτσι το αρνήθηκε για μερικές φορές. Αυτό συμβαίνει συνήθως περίπου τρεις φορές πριν να έχει κατά νου ότι του άρεσε κάθε είδος φαγητού στο παρελθόν.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχει δύο τεράστια αδέλφια που τρώνε πρόθυμα φαγητό όπως ο σολομός καθώς και η σαλάτα με χαμόγελα στα πρόσωπά τους καθώς και όλοι μας κάθονται στο δείπνο του νοικοκυριού πολλές νύχτες της εβδομάδας, όπου όλοι τρώνε ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Όταν ο Sawyer αποφάσισε, για δεύτερη φορά, αυτό το μπρόκολο ήταν αρκετά καλό, κάναμε ένα βίντεο μαζί, ώστε να μπορώ να του δείξω την επόμενη φορά που είναι απρόθυμος. Ήταν η ιδέα του.

Λειτουργούσε η δωροδοκία;
Ο Sawyer ήταν ως επί το πλείστον ακίνητος από το σχέδιο δωροδοκίας δεινοσαύρων. Δοκίμασε αυτό που θα προσπαθούσε ούτως ή άλλως, έτσι είχαμε κάποια μικρή εξέλιξη προς την προσπάθεια καθώς και για τα νέα τρόφιμα. Ενεργούσε σαν να επιθυμούσε τα παιχνίδια, ωστόσο ποτέ δεν επαρκεί για τη μετεγκατάσταση της βελόνας. Οι τέσσερις δεινόσαυροι που έδωσα ήταν για τα εξής:

Ένα επιδόρπιο με μέλι, σταφίδες, καθώς και ημερομηνίες – μετά από ημέρες χωρίς πρόοδο, ήθελα να το κάνω απλούστερο για αυτόν (και εγώ!) Για να πετύχετε. Ωστόσο,

Σπιτική πίτσα τυριού – Η κρούστα ήταν ασυνήθιστη, γι ‘αυτό πίστευα ότι μπορεί να μην το φάει, ωστόσο, η απονομή δωροδοκίας για έναν νεαρό που τρώει πίτσα τυριού είναι ενοχλητική.

Ένα cheeseburger – αυτό ήταν σημαντικό για εμάς, γνήσια εξέλιξη προς ένα νέο φαγητό. Είναι ενδιαφέρον ότι δεν ήμασταν στο σπίτι όταν το έφαγε, έτσι πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά πιθανό ότι δεν είχε δεινόσαυρους στον εγκέφαλο.

BORCOCLI – Όπως και ο ίδιος δήλωσε ότι του άρεσε. Παρατηρήστε ότι είναι στην αγκαλιά μου από το άγχος και το άγχος του, όσο γρήγορα επιθυμούσε να κάνει τον εαυτό του ένα βίντεο από το μπρόκολο Rocks.

Άλλες μέρες, έφαγε όλα τα τρόφιμα που δεν ήταν dino-επιλέξιμα ή τίποτα καθόλου. Ναι, αρκετές μέρες σε αυτό το παιχνίδι, ο δύο ετών μου πήγε για ύπνο χωρίς κανένα δείπνο.

Τι έμαθα;
Ήταν σπατάλη του χρόνου; Ήταν διασκεδαστικό για μένα αφού είμαι data geek; Ήταν καλό να λαμβάνετε θετικά σχόλια από άλλους καλούς φίλους με επιλεκτικούς τρώγοντες; Ναι, ναι, καθώς και ναι.

Χαίρομαι που δοκιμάζω κάτι νέο σε αυτόν τον νεαρό, αλλά, συνολικά, πέρασα μόνο τέσσερις δεινόσαυρους. Δεν πιστεύω ότι η δωροδοκία άλλαξε τις συνήθειες του Sawyer με σημαντικό τρόπο, ωστόσο η Whitney καθώς και το νοικοκυριό της πιστεύουν ότι απαιτεί να προσφέρω ένα πολύ καλύτερο βραβείο.

Δωροδόκησα το επιλεκτικό μου που τρώει μικρό παιδί με αυτούς τους δεινόσαυρους παιχνιδιών. Ή προσπάθησε να.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *