5 Επιστροφή στο σχολείο Οδοντικές προτάσεις για να αποφύγετε την κοινή χρήση κοιλοτήτων

είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Με το τέλος του καλοκαιριού κοντά, ήρθε η ώρα για την προετοιμασία του σχολείου. Μαζί με τα ψώνια για σχολικές προμήθειες και την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής ανάγνωσης, είναι απαραίτητο να εγγυηθούμε ότι τα παιδιά ξεκινούν από τη σχολική χρονιά με μια επίσκεψη στον οδοντίατρο. Αυτό θέτει τα θεμέλια για την ύπαρξη ενός έτους χωρίς κοιλότητα. Τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τις κοιλότητες κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους; Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για την ενστάλαξη θετικών πρακτικών για την υγεία από το στόμα στα παιδιά ηλικίας σχολικής ηλικίας.

Ξεκινήστε τη μέρα με δύο λεπτά βούρτσισμα

Η απόκτηση παιδιών στην τακτική πρακτική του βουρτσίσματος των δοντιών ως μέρος της πρωινής ρουτίνας τους μπορεί να προχωρήσει πολύ προς την αποφυγή κοιλοτήτων. Ο οδοντίατρος ή ο υγιεινός του παιδιού σας θα αφιερώσει ευτυχώς το χρόνο να δείξει πώς να βουρτσίζει αποτελεσματικά και το νήμα για να προστατεύσει το σμάλτο των δοντιών, τα ούλα και τα δόντια.

Κρατήστε τα γεύματα χαμηλά σε ζάχαρη

Είναι απίθανο το παιδί σας να βουρτσίζει τα δόντια τους κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Έτσι, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι τα ζαχαρούχα σνακ και τα ποτά για γεύματα και σνακ κρατούνται στο ελάχιστο. Αυτό περιλαμβάνει κιβώτια χυμών, αποξηραμένα φρούτα και αθλητικά ποτά. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε τρόφιμα και ποτά φιλικά προς τα δόντια, όπως ωμά λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως και γάλα.

Κρατήστε τα σνακ μετά το σχολείο υγιή

Μετά από μια δύσκολη μέρα στο σχολείο, τα παιδιά φυσικά θέλουν να φτάσουν για κάτι γλυκό όταν φτάσουν στο σπίτι. Αντί να παρέχετε ένα μπισκότο ή ένα δοχείο σόδα, προσφέρετε πιο υγιεινές εναλλακτικές λύσεις όπως φρέσκα φρούτα ή καρύδια. Να είστε ιδιαίτερα ενήμεροι για τα κολλώδη τρόφιμα, όπως τα φρούτα roll-ups και το Chewy Candy που δεν μπορούν εύκολα να ξεπλυθούν με ένα ποτό ή σάλιο.

Άγχος πριν από το βούρτσισμα και το νήμα

Σχετικά στοιχεία για το Covid19

Ιδιαίτερα στην αρχή του σχολικού έτους, τα παιδιά μπορούν να εξαντληθούν μέχρι το τέλος της ημέρας. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να εγγυηθούμε ότι εξακολουθούν να βουρτσίζουν για δύο λεπτά και το νήμα πριν από τον ύπνο. Αυτό θέτει το θεμέλιο για καλή προφορική φροντίδα που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

Όταν θεωρείτε ότι το 18,6 τοις εκατό των παιδιών ηλικίας 5 έως 19 έχουν μη επεξεργασμένες κοιλότητες (οδοντική τερηδόνα), έχει νόημα μόνο να ενσωματωθούν μερικές έξυπνες τεχνικές στην αρχή του σχολικού έτους για να προστατεύσουν τα δόντια τους από την αποσύνθεση.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: 5 πίσω στο σχολείο οδοντιατρικές προτάσεις για να αποφευχθούν οι κοιλότητες

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *