Πράγματα που πρέπει να μιλήσουμε για: Διαρροή ελαφριά ουροδόχου κύστης

Χάρη στην Poise για τη χορηγία των μητέρων νεοσύλλεκτων σήμερα.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’20, “Θα κατουρήσω στο παντελόνι μου!” είναι κάτι που κυματίζουμε με χαρά όταν είναι συγκλονισμένοι με το γέλιο, και συνήθως είναι μια δήλωση υπερβολή. Αργότερα, και για πολλές γυναίκες, μετά τα παιδιά, η κατούρημα στο παντελόνι του είναι μια πολύ πιο κυριολεκτική απειλή, που προκλήθηκε όχι μόνο από αστείες καλές στιγμές με φίλους, αλλά μάλλον με βήχα, φτέρνισμα ή άσκηση. Και αυτό είναι χάλια.

1 στις 3 γυναίκες βιώνουν διαρροή ελαφριά ουροδόχου κύστης (LBL), όχι μόνο ενώ είναι έγκυες, αλλά για πάντα περισσότερο. “Τα μαύρα παντελόνια είναι ο καλύτερος φίλος σας”, μας είπε μια μητέρα.

Αλλά πολλές γυναίκες δεν θέλουν να μιλήσουν για αυτό. Ή τουλάχιστον δεν θέλουν να μιλήσουν γι ‘αυτό στο Facebook, όπου ο γαμπρός τους μπορεί να δει τα σχόλιά τους.

Ας το κάνουμε λοιπόν καλύτερα εδώ.

Η μάρκα των μαξιλαριών, τα οποία αναπτύσσονται ειδικά για διαρροή της ουροδόχου κύστης, όχι περιόδους, έχουν ενώσει τις δυνάμεις μας (και με την πολύ πιο γνωστή μητέρα Brooke Burke-Charvet) για να βοηθήσουν στην έναρξη της συζήτησης για το LBL.

Οι φίλες μας δεν μας κρίνουν για τη δύναμη της ουροδόχου κύστης και οι μητέρες πρέπει να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ τους. Έτσι, πάρτε το εκεί έξω: οι φίλοι δεν αφήνουν τους φίλους να χρησιμοποιούν τα μαξιλάρια περιόδου για διαρροή της ουροδόχου κύστης.

Παρακολουθήστε το βίντεο του Brooke εδώ:

Σχετικά με τα μαξιλάρια απορροφητικότητας φωτός λεπτού σχήματος

Τα μαξιλαράκια λεπτού σχήματος Poise έχουν τεχνολογία λεπτού φλέβας. Η Poise προσφέρει επίσης προστασία 3-σε 1 για την άνεση ξηρασίας και τον έλεγχο της οσμής.

Σχεδιασμένο για μετεγκατάσταση με το σώμα σας, τα μαξιλαράκια λεπτού σχήματος Poise είναι έως και 40 τοις εκατό λεπτότερα από τα αρχικά μαξιλαράκια μάρκας Poise και παραμένουν τρεις φορές ξηρότερες από τα μαξιλάρια της περιόδου.

Τα μαξιλαράκια λεπτού σχήματος Poise διαθέτουν επίσης τεχνολογία λεπτού φυλλαδίου που κινείται με το σώμα σας, έναν πυρήνα που απορροφά LOC που κλειδώνει γρήγορα την υγρασία και την οσμή και τις πλευρές διαρροής για εξαιρετική προστασία.

Εάν έχετε χειριστεί την περιστασιακή ακράτεια ή προβλήματα ελέγχου της ουροδόχου κύστης, μιλήστε με το γιατρό σας. Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα και μπορεί να υπάρχουν διορθωτικά μέτρα για εσάς. Η μία έγκυος μητέρα μας είπε ότι κάνει φυσιοθεραπεία και δουλεύει θαύματα για τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης και τον πυελικό πόνο.

Αδράξτε τη στιγμή σας.

Εάν θέλετε να ζητήσετε ένα δείγμα pat pad και να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.poise.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *