Οι πρωτεϊνικές ράβδοι ThinkThin® – Delicious Nutrition for Active Lifestyles (Giveaway)

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ThinkThin®, Lizanne Falsetto, είναι παθιασμένος με την ευεξία. Είχε μια επιτυχημένη κατοχή στη βιομηχανία της μόδας που την οδήγησε στη δουλειά και να ζήσει σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, του Παρισιού, του Μιλάνου, της Νέας Υόρκης, της Αυστραλίας και της Μαδρίτης. Η εμπειρία της δίδαξε πόσο κρίσιμη ήταν η διατροφή για την υγεία.

“Έζησα στο εξωτερικό ως διεθνές μοντέλο για 14 χρόνια”, δήλωσε η Lizanne στο περιοδικό Healthy Mommies “, και όταν επέστρεψα στη ζωή με πλήρη απασχόληση στις ΗΠΑ, πραγματικά προκλήθηκα να βρω θρεπτικά τρόφιμα εν κινήσει – φαγητό που είχε καλό γεύση και ποιότητα. Άρχισα να φτιάχνω τα δικά μου μπαρ. απογυμνωμένο, φυσικά συστατικά. Κρατώντας σε αυτό που λειτουργεί καλύτερα στο σώμα μου, υψηλής πρωτεΐνης, χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη. ”

Οι ράβδοι πρωτεϊνών All Natural ThinkThin® περιλαμβάνουν αυτές τις νόστιμες γεύσεις. Βούτυρο φυστικοβούτυρου, κρεμώδες βούτυρο φυστικοβούτυρου, καστανιά, λευκή σοκολάτα, φουντουκιά σοκολάτας, μαύρη σοκολάτα, φράουλες που καλύπτονται από σοκολάτα, εσπρέσο σοκολάτας, κρεδικό μανταρίνι, μπισκότα και κρέμα γάλακτος, καραμέλα και πίτα λεμονιού. Έχουν επίσης 7 γεύσεις κρίσης. Σοκολάτα με μικτά καρύδια, λευκή σοκολάτα με μικτά καρύδια, σοκολάτα καραμέλας μεικτά καρύδια, απλά μικτά καρύδια και νέα φρούτα και καρύδια. βατόμουρο και μικτά καρύδια, μήλο βακκίνιων και μικτά καρύδια και κεράσι και μικτά καρύδια. Έχουν επίσης τέσσερις γεύσεις από τσιμπήματα 100 θερμίδων σνακ μπαρ? καρύδι καρύδι, μαύρη σοκολάτα, λευκή σοκολάτα και μπισκότα και κρέμα.

Μαζί με την κατασκευή υγιεινών διατροφών για τους καταναλωτές και την αύξηση των δύο παιδιών της, η Lizanne είναι ένας παθιασμένος φιλανθρωπικός αφιερωμένος στη μάχη και στη δημιουργία συνειδητοποίησης για ασθένειες όπως η παχυσαρκία και ο διαβήτης. Αυξάνει την ευαισθητοποίηση μέσω της συμμετοχής σε εκδηλώσεις που ευθυγραμμίζονται με την υποστήριξη ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Πρόσφατα, το ThinkThin® παρακολούθησε την εκδήλωση τροφίμων και διατροφής της American Dietitic Association. Η εταιρεία της υποστηρίζει επίσης τις δωρεάν εκθέσεις της γλουτένης σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Η Lizanne πραγματοποίησε επίσης μια εκδήλωση ευεξίας που υποστήριζε την πρώτη κυρία Michelle Obama στην εκστρατεία της “Let’s Move”.

Σχετικοί βασικοί τρόποι ενσωμάτωσης της πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα

Οι πρωτεϊνικές ράβδοι ThinkThin® είναι νόστιμες και κάνουν μια καταπληκτική προσθήκη σε οποιαδήποτε διατροφή των γυναικών, ιδιαίτερα ενεργά πολυάσχολα μαμά όπως εμένα. Στην αγορά για να έχουμε την ενέργεια για να φροντίσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε, πρέπει να φροντίσουμε πρώτα τον εαυτό μας.

“Είναι σημαντικό να φροντίζετε την υγεία σας επειδή σας δίνεται μόνο μία ζωή”, εξηγεί η Lizanne, “εγώ ο ίδιος πιστεύω ότι ζουν μια μακρά υγιή ζωή και έχοντας ένα θετικό μυαλό και σώμα. Θέλω να είμαι γύρω για να απολαύσω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να ζουν τη ζωή μαζί τους. Στο ThinkThin®, πιστεύουμε έντονα στην προϋπόθεση της ευεξίας βάρους. Αυτό είναι το βέλτιστο εύρος βάρους στην οποία τα σώματά μας αισθάνονται ευχαριστημένα και υγιή. Αυτό δεν καθορίζεται ή υπαγορεύεται από αισθητικό, σχήμα, βάρος ή ταινία – είναι το φυσικό και συναισθηματικό αποτέλεσμα της αίσθησης καλών, ενεργοποιημένων, αστείων, αυτοπεποίθησης και ζωντανής ζωής γεμάτη ευτυχία και γέλιο. Μόλις επικεντρωθούμε στο να είμαστε υγιείς και χαρούμενοι, τα σώματά μας θα ακολουθήσουν και θα ευθυγραμμιστούν. ”

Στην αγορά για να διαχειριστώ το βάρος μου και να διατηρήσω το μεταβολισμό μου να τρώω μικρά γεύματα και υγιεινά σνακ κάθε τρεις ώρες. Οι πρωτεϊνικές ράβδοι ThinkThin® είναι το καλύτερο σνακ μεσαίας το πρωί για τον πολυάσχολο τρόπο ζωής μου. Βρήκα ότι μετά από να φάω ένα μπαρ, μένω περισσότερο και έχω την ενέργεια που χρειάζομαι για να συμβαδίσω με τα παιδιά μου, ειδικά το πολύ ενεργό μου δύο ετών. I will do my best to take Lizanne’s final words of recommendations to http://www.blogger.com/img/blank.gifheart, “Don’t waste a minute – try and do it all! ΖΗΣΕ τη ζωη στο επακρο; rich, varied, active and with interest and laughter surrounding family and friends.”

Related  health benefits of Licorice Root

thinkThin® protein bars can be purchased at these fine retailers:or online at thinkproducts.com.

Healthy mommies magazine readers can enter to win a sampling of a variety of thinkThin® protein bars by leaving us a comment. All entries are required to like thinkThin® on Facebook and follow thinkThin® on Twitter. five winners will be chosen at random and win a prize from thinkThin® protein bars and The healthy mommies Magazine. This contest is open to us residents only and ends on November 1, 2011 at 8am PST.

For extra entries:Subscribe to our healthy Living Newsletter

Ακολούθησέ με στο τουίτερ

Subscribe to The healthy mommies Mαγκαζίνη

Ακολουθήστε αυτό το ιστολόγιο με το Google Friend Connect

Digg αυτόν τον διαγωνισμό

Τιτίβισμα αυτού του διαγωνισμού

Στρέψτε το διαγωνισμό Mail Ο σύνδεσμος στον ιστότοπό μας ή σε αυτόν τον διαγωνισμό σε έναν φίλο (βεβαιωθείτε ότι έχετε BCC Talbertcascia @ Yahoo Dot Com, οπότε έχω απόδειξη για το e mail) όπως το περιοδικό Healthy Mommies στο Facebook

Συμμετάσχετε στο blog μας Frog CommunityAdd The Healthy Mommies Magazine στο blogroll σας.

Blog σχετικά με αυτόν τον διαγωνισμό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει έναν σύνδεσμο πίσω.

Για κάθε καταχώρηση, συμπεριλαμβανομένων επιπλέον καταχωρήσεων, αφήστε ένα ξεχωριστό σχόλιο. Οι νικητές θα επιλεγούν τυχαία από τα σχόλια και τα μηνύματα που λαμβάνω. Ο διαγωνισμός τελειώνει την 1η Νοεμβρίου 2011 στις 8πμ PST και είναι ανοιχτό σε οποιοδήποτε άτομο στις ΗΠΑ. Αφήστε τη διεύθυνση αλληλογραφίας σας στα σχόλιά σας. Όλα τα σχόλια χωρίς διευθύνσεις αλληλογραφίας θα αποκλειστούν.

*Αποκάλυψη: Έλαβα ένα δείγμα πακέτου πρωτεϊνικών ράβδων ThinkThin® από τα προϊόντα Think σε αντάλλαγμα για αυτήν την ανασκόπηση. Όλες οι απόψεις είναι ακριβείς και 100% ορυχείο.

Η Cascia Talbert είναι ένας πολυάσχολος blogger, εκδότης, ανεξάρτητος συγγραφέας, ηλεκτρονικός έμπορος και μητέρα πέντε παιδιών, που ζουν στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Με B.A. Στην ιστορία και το νόμο και το πάθος για το γράψιμο και τη διατήρηση της υγιεινής, ξεκίνησε το περιοδικό Healthy Mommies το 2007. Το περιοδικό Healthy Mommies κατατάσσεται επί του παρόντος στο κορυφαίο blog υγείας για τους Mommies και διαθέτει αρκετούς συγγραφείς εμπειρογνωμόνων υγείας και bloggers της Mommy. Η κ. Talbert πιστεύει ότι εάν οι μητέρες είναι καλά μορφωμένες σε θέματα υγείας και πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία στις Η.Π.Α.

Σχετικές 4 ρουτίνες για μια πιο υγιεινή ημέρα των ευχαριστιών

Η κα Talbert είναι ένας χαρακτηρισμένος blogger υγείας στο Wellsphere.com και τα άρθρα της μπορούν επίσης να βρεθούν στο ezinearticles.com. Διαχειρίζεται επίσης το Social Network Healthy Mommies στο Ning, είναι ο επικεφαλής μάρκετινγκ για την Talbert Nutrition LLC και βρίσκεται στο συμβουλευτικό συμβούλιο κοινωνικών μέσων για την πρόκληση ευεξίας της Αμερικής. Ακολουθήστε την στο Google+.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: thinkthin® bars-Delicious Nutrition Για ενεργό τρόπο ζωής (giveaway)

5/5

(1 ανασκόπηση)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *