Η κατανόηση των ονείρων σας – αυτό που προσπαθούν να δηλώσουν όπως και για εσάς

Η κοινή χρήση είναι η φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Πόσο συχνά σε μια τεταμένη ή σκληρή περίσταση λέει κάποιος, «κοιμάστε σε αυτό, μην κάνετε μια βιαστική απόφαση, δείτε ακριβώς πώς αισθάνεστε αύριο». Εκτός από την πραγματικότητα είναι, συνήθως αισθανόμαστε πολύ καλύτερα ή με διαφορετικό τρόπο για την περίσταση την επόμενη μέρα. Αυτό είναι από τη νύχτα, το μυαλό μας έχει τοποθετηθεί στη μία πλευρά καθώς κοιμάται, σταματώντας όλη την κουβέντα καθώς και τις σκέψεις του. Το ασυνείδητο μυαλό μας είναι ενεργοποιημένο να δουλεύει καθώς και να ελέγξει άλλες επιλογές καθώς και δυνατότητες. Αυτό συνήθως οδηγεί σε μεγάλο μέρος της αρχικής διάχυσης της τάσης. Άλλες επιλογές κατέληξαν να είναι δυνατές. Ανοίγουμε τον εαυτό μας όσο και οι νέες προοπτικές καθώς και οι εμπειρίες.

Είμαστε αυτοθεραπευτικοί οργανισμοί. Αυτό που φαίνεται απαράδεκτο κάποια μέρα είναι συνήθως πολύ πιο ανεκτό την επόμενη μέρα. Τα dreams χρησιμοποιούν συνήθως τις μεταφορές ως μέθοδο αντιπροσωπεύοντας σημαντικούς ανθρώπους ή περιστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή μας. Συχνά αυτές είναι περιστάσεις που απαιτούν ενδιαφέρον ή θεραπεία. Το καλύτερο άτομο για να μεταφράσει αυτά τα όνειρα στον εαυτό μας, αφού μια περίσταση μπορεί να αισθάνεται εντελώς διαφορετική από δύο ξεχωριστούς ανθρώπους. Είναι πάντα σημαντικό να αναρωτηθούμε μετά από ένα σημαντικό όνειρο, ακριβώς πώς αισθάνθηκε αυτό; Τα πράγματα που ένα άτομο μπορεί να αναμένει να είναι τρομακτικό μπορεί συχνά να αντιμετωπιστεί ήρεμα σε ένα όνειρο καθώς και αντίστροφα, πράγματα που ο θόρυβος ηρεμία καθώς και απλός μπορεί να είναι ανησυχητικά και απειλητικά. Πρόκειται για κρίσιμες πληροφορίες για την αξιολόγηση της συμμόρφωσης με την ημέρα.

Υπάρχουν διάφορα είδη ονείρου. – Τα όνειρα της ημέρας είναι εκεί που αναστέλουμε την πλήρη κατανόηση για κάποιο χρονικό διάστημα καθώς και να δώσουμε στους εαυτούς μας να κάνουμε ένα διάλειμμα ή μια διαφυγή. Μπορεί να είναι η εκπλήρωση της επιθυμίας, όπου το ασυνείδητο μυαλό δεν έχει αποδεχθεί την πραγματικότητα, στην κατάσταση ενός πένθους για παράδειγμα. Συνήθως συμβαίνει όταν υπάρχει κάποιο ανεπίλυτο ζήτημα ή εμπειρία, κάτι συντριπτικό που μπορεί να μην αντιμετωπιστεί εκείνη τη στιγμή, όπως η κακοποίηση ή ένα τραύμα. Μέθοδοι για να το θεραπεύσετε, να το κοιτάξετε διαφορετικά, από μια πολύ καλύτερη άποψη. Η υπνοθεραπεία χρησιμοποιεί συνήθως τα όνειρα για να συνεχίσει τη θεραπευτική διαδικασία μετά από μια συνεδρία.

Σχετικά οφέλη για την υγεία και την ευεξία του μοσχοκάρυδου

Οι γενικεύσεις γίνονται συνήθως σχετικά με το υλικό των ονείρων καθώς και αυτό που αντιπροσωπεύουν. – Ένα σπίτι θα ερμηνεύεται συνήθως ως αντιπροσωπεύει τον ονειροπόλο καθώς και κάθε είδους νέοι χώροι φαίνεται να δείχνουν ότι το άτομο διαθέτει νέες πιθανότητες επίσης ως εμπειρίες. Εάν αισθάνονται καλά, τότε το άτομο κοιτάζει μπροστά στο μέλλον, ωστόσο, αν αισθάνονται φτωχοί τότε μπορεί να είναι ότι το άτομο αισθάνεται απροετοίμαστο, ανήσυχο ή άπειρο για την προοπτική. Οι νέοι χώροι που ανοίγουν συνήθως καλά: Είναι το ασυνείδητο μυαλό που καθορίζει ότι ο ονειροπόλος έχει πολύ πιο προοπτική από ό, τι υλοποιούν. – Το νερό αντιπροσωπεύει συνήθως συναισθήματα, συναισθηματικές καταστάσεις. Ήρεμα ή ακόμα νερό συνήθως δείχνει μεγάλα συναισθήματα καθώς και σχέσεις. Το ασταθές νερό, με σκοτεινά κύματα, καθώς και ουρανούς, μπορεί να υποδεικνύει διαταραχές καθώς και εμπειρίες που προέρχονται από δυσκολίες. Το βαθύ νερό μπορεί να υποδεικνύει μια βαθιά, ουσιαστική, ειδική σχέση ή μπορεί να υποδεικνύει το συναίσθημα από το βάθος των “, φοβούμενοι να εισέλθουν σε μια σχέση, κρατώντας πίσω, τρομοκρατημένοι να χάσουν τη διαχείριση των συναισθημάτων αυτών. Τα πάντα εξαρτώνται από το πώς ο ονειροπόλος αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια του ονείρου. – Οι άνθρωποι στα όνειρα μπορεί να είναι σημαντικά από μόνα τους, ή μπορεί να αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένα από τα χαρακτηριστικά τους καθώς και τα χαρακτηριστικά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα αστέρια καθώς και για τους δημοφιλείς ανθρώπους. Είναι εκεί κανονικά για να φέρουν κάποια αντιληπτή ποιότητα στην κατάσταση. A star with unfavorable attributes is a alerting about somebody with those attributes.– The exact same is true of animals. Μπορούν να αντιπροσωπεύουν κάποιες πνευματικές ή φυσικές υψηλές ιδιότητες καθώς και να τους φέρουν στην κατάσταση.

The method to utilize dreams therapeutically is to compose them down as soon as you awaken. show on the dream first. get the details remove in your mind as well as then make a notΕ, ιδιαίτερα για το πώς αισθάνθηκαν τα διαφορετικά στοιχεία του ονείρου. Κρατήστε ένα σημειωματάριο από το κρεβάτι. Είμαστε προγραμματισμένοι για να αμνοϊκάμε τα όνειρά μας σχετικά γρήγορα κατά την αφύπνιση, οπότε η συνδρομή τους προς τα κάτω είναι σημαντική. Τότε η ανησυχία που πρέπει να ρωτήσω είναι «αυτό που στη ζωή μου είναι έτσι». Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες ως παράθυρο στο ασυνείδητο καθώς και κοιτάξτε τα μέρη του ονείρου που είχαν μια συγκεκριμένη απήχηση σε αυτά. Αυτές είναι οι πληροφορίες που απαιτούνται για να βοηθήσετε να κατανοήσετε ακριβώς πώς το όνειρο μπορεί να σας βοηθήσει, καθώς και ποιες περιοχές της ζωής σας είναι οι πιο σημαντικές.

Σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η μη επεξεργασμένη αντιδραστικότητα των τροφίμων επηρεάζει ολόκληρο το σώμα

Susan Leigh, σύμβουλος καθώς και hypnotherapistwww.lifestyletherapy.net

Συζητήστε αυτό στο φόρουμ μας

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *