Το καλύτερο του Eggland ψάχνει για τον επόμενο κύριο αστυνομικό αυγό #giveaway

κοινή χρήση!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Για να κλωτσήσει τον Εθνικό Μήνα Διατροφής (Μάρτιος), ο καλύτερος (EB) του Eggland ψάχνει για τον επόμενο “Chief Officer Egg” (CEO) που είναι παθιασμένος με τα αυγά “EB” καθώς και τα διατροφικά οφέλη που δίνουν στο τραπέζι!

Υπάρχουν τόσο πολλές μέθοδοι για την ενσωμάτωση αυγών “EB” στα γεύματά σας. Προσθέτουν ένα επιπλέον 115mg ωμέγα-3 (EB μεγάλα αυγά) στα προτιμώμενα κατσαρόλα σας καθώς και σαλάτες. Το καλύτερο του Eggland θα ήθελε ο επόμενος “Διευθύνων Σύμβουλος” να τους δείξει ακριβώς πώς τα αυγά EB είναι τα μόνα αυγά γι ‘αυτούς.

Σε σύγκριση με τα κανονικά αυγά, τα EB αυγά έχουν τέσσερις φορές πολύ περισσότερη βιταμίνη D, διατηρώντας τα οστά σας καθώς και τους μυς ισχυρούς. Είναι επωφελείς για την υγεία της καρδιάς, καθώς περιλαμβάνουν διπλάσια AMD του ωμέγα-3 Jave δέκα φορές πολύ περισσότερη βιταμίνη Ε από τα κανονικά αυγά.

Επισκεφθείτε την καλύτερη τοποθεσία του Eggland στο egglandsbest.com/chiefeggofficer από τις 3 Μαρτίου έως τις 24 Μαΐου 2015, καθώς και συμπληρώστε τον τύπο υποβολής για το γιατί πιστεύετε ότι θα κάνατε έναν φανταστικό “επικεφαλής αυγό”. Η ψηφοφορία θα πάρει τοποθεσία μεταξύ 7 Ιουλίου καθώς και 2 Αυγούστου, καθώς και ο πρωταθλητής θα αποκαλυφθεί στις 4 Αυγούστου 2015.

Ένας πρωταθλητής μεγάλου βραβείου θα πάρει μετρητά 5.000 δολαρίων, ένα χρόνο προμήθεια των καλύτερων αυγών του Eggland, καθώς και μια διατροφική διαβούλευση με τον Tammy Lakatos Shames καθώς και τον Lyssie Lakatos (τα δίδυμα διατροφής)! Δύο δρομείς θα πάρουν $ 500 χρήματα, καθώς και ένα χρόνο προμήθεια των καλύτερων αυγών του Eggland.

Οι καλύτεροι νεαροί αυγών, όπως τα αυγά μου. Συνήθως τα φτιάχνω με τα αυγά που απομένουν από το Πάσχα. Αυτή τη φορά γύρισα τα κανονικά μου degiled αυγά στα καλύτερα αυγά με τα καλύτερα αυγά αντικαθιστώντας τα κανονικά αυγά με τα καλύτερα αυγά του Eggland.

Συστατικά: 1 παρτίδες του Eggland’s Finest Big Eggs4 T Mayonnaise2 T της λευκής ζάχαρης1/2 t. αλάτι1/2 Τ. του μαύρου πιπέρι2 t. στεγνών μουστάρδας2 Τ. από κίτρινο τσίμπημα της πάπρικα για γαρνιτούρα

Σχετικά συμπτώματα ανεπάρκειας μαγνησίου

Κατευθύνσεις:

Τοποθετήστε τα αυγά σε μια κατσαρόλα καθώς και καλύψτε με νερό. Δώστε μια βράση καθώς και βράστε για 10 λεπτά. Εξαλείψτε από το ζεστό καθώς και να τρέξετε ψυχρό νερό πάνω από τα αυγά μέχρι να είναι φοβερό επαρκές για να χειριστείτε.

Ξεφλουδίστε τα αυγά καθώς και τα κόψτε τα στο μισό κατά μήκος. Αφαιρέστε τους κρόκους καθώς και τη μεταφορά σε ένα μπολ. Mash με ένα πιρούνι ή ζαχαροπλαστείο μέχρι να μοιάζουν με σκόνη. Ανακατέψτε τη μαγιονέζα, τη ζάχαρη, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι, την ξηρή μουστάρδα καθώς και την κίτρινη μουστάρδα σε κρόκους μέχρι την ομαλή.

Κουτάλι ή σωλήνα κρόκος μείγμα σε ασπράδια αυγών καθώς και ελαφρώς πασπαλίζουμε με πάπρικα. Ψύξη πριν από το σερβίρισμα.

Το καλύτερο του Eggland παρέχει επίσης ένα ειδικό πακέτο δώρων σε έναν αναγνώστη περιοδικών Healthy Mothers. Το πακέτο δώρων περιλαμβάνει: μια κάρτα δώρων 25 δολαρίων, καθώς και (1) το καλύτερο κουπόνι ενός Eggland, που ισχύει για ένα εντελώς δωρεάν χαρτοκιβώτιο των EB Eggs. Αυτός ο διαγωνισμός τελειώνει την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 9 π.μ. CST. Στην αγορά για να μπείτε σε εσάς πρέπει να κάνετε το folowing:

1. Όπως τα καλύτερα αυγά του Eggland στο Facebook στο Facebook.com/egglandsbesteggs2. συμμορφωθείτε με τα καλύτερα αυγά του Eggland στο Twitter στο twitter.com/egglandsbest3. συμμορφωθείτε με τα καλύτερα αυγά του Eggland στο Pinterest στο www.pinterest.com/egglandsbest4. συμμορφωθείτε με τα καλύτερα αυγά του Eggland στο Instagram στο instagram.com/egglandsbest5. Αφήστε μας ένα σχόλιο στο τέλος αυτής της ανάρτησης.

Για πρόσθετες καταχωρήσεις:

1. Εγγραφείτε για το RSS του περιοδικού Healthy Mothers. συμμορφωθείτε με την Cascia Talbert στο Pinterest www.pinterest.com/casciatalbert/3. Όπως το περιοδικό Healthy Mothers στο Facebook Facebook.com/theHealthyMomMag4. συμμορφωθείτε με το περιοδικό Healthy Mothers στο twitter twitter.com/cltalbert5. Όπως ή να μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο Facebook6. Μοιραστείτε αυτήν τη δημοσίευση στο Twitter7. Πιέστε αυτή τη δημοσίευση στο Pinterest8. Για κάθε πρόσθετη καταχώρηση αφήστε ένα ξεχωριστό σχόλιο.

Σχετικά οφέλη για την υγεία και την ευεξία της ρίζας της γλυκόριζας

*The Eggland’s finest information, coupons, gift card, as well as additioanl gift pack have been offered by Eggland’s Best.

Link to this post:Eggland’s finest is searching for the next chief Egg policeman #Giveaway

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *