Οι 7 αγαπημένες εφαρμογές μιας μαμάς που δεν είναι για τα παιδιά της

χάρη στον Mandy Chuey για αυτή τη θέση του επισκέπτη.

Δεν μπορώ να λάβω την πιστωτική αναφορά για να είμαι μαμά των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης χωρίς να ενθάρρυνε από τον σύζυγό μου, έναν μηχανικό δικτύου Silicon Valley. Έτσι ουσιαστικά με εισήγαγε σε πολλούς ιστότοπους, εφαρμογές, προγράμματα (Whatcha Call ‘Em); Αλλά τώρα που έχω προσγειωθεί στον κόσμο των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης χάρη στο καλύτερο τεχνολογικό μου μισό, δεν θέλω να επιστρέψω. Δεν είναι ότι είχα καλέσει το AOL ή οτιδήποτε άλλο, αλλά σίγουρα δεν είχα Foursquare, Instagram ή Nextdoor στα δάχτυλά μου. Ζούμε σε έναν κόσμο που είναι πολύ συνδεδεμένος με πολύ ταχύτητα. Μπορείτε να πάρετε όλες τις πληροφορίες γονικής μέριμνας μέσα σε δευτερόλεπτα από το να στείλετε το γιατρό σας, το WebMD και τα κλιπ YouTube σχετικά με το πώς να τυλίξετε ένα Moby (ακόμα δεν με βοήθησε). Επίσης, είμαι σίγουρος ότι το χτύπημα θα μου στείλει ενημερώσεις για την ανάπτυξη της 18χρονης κόρης μου, ενώ (τα δάχτυλα διέσχισαν) είναι σε ένα κοιτώνα μακριά στο κολέγιο.

Δεν θα προσποιούμαι ότι γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ 3G ή 4G – και πλήρους αποκάλυψης: εξακολουθώ να έχω μόνο το iPhone 4S. (Cringe.) Μετά από αυτό το σύντομο άρθρο δημοσιεύτηκε, ο σύζυγός μου σίγουρα θα φορέσει μια μεταμφίεση την επόμενη φορά που θα βγούμε μαζί. Με αυτό είπε, προσπαθώ να μοιραστώ αυτό που γνωρίζω, τι χρησιμοποιώ και η εμπειρία των γονέων μου ως μια μαμά των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, η οποία σε μερικούς μπορεί να μην είναι πολύ σε σύγκριση με τις μητέρες που αθλούν τα γυαλιά Google, αλλά κάνω ό, τι μπορώ Με 10mo και 3 χρονών, άνθρωποι!

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα ταξίδι από τις πιο σημαντικές εφαρμογές στο τηλέφωνό μου.

Facebook:
Αρκετά αυτο -επεξηγηματικό. Ο Mark Zuckerburg δεν έτρεξε μόνο πάνω από ένα δισεκατομμύριο σε μια μέρα για τίποτα. Φωτογραφίες και ενημερώσεις των φίλων και της οικογένειας και όπως είπαν μερικές μελέτες, ενημερώσεις για να σας κάνουν να αισθάνεστε λιγότερο από και να καταθέσει την ανάγνωση των απίστευτων ενημερώσεων κατάστασης άλλων ανθρώπων, ενώ είστε στο σπίτι, τρώγοντας τον Ben και τον Jerry από το δοχείο. Ο σύζυγός μου με καλεί “lurker” γιατί βλέπω τι κάνουν και άλλα peeps, αλλά δεν δημοσιεύουν πολύ τον εαυτό μου.

Το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό είναι να έχουμε ένα ιδιωτικό οικογενειακό τοίχο σε μια “κλειστή ομάδα” όπου ανταλλάσσουμε βασικές προσωπικές ενημερώσεις και check-in εκτός από τις αξιαγάπητες φωτογραφίες των απογόνων μας.

Διπλανή πόρτα:-
Ένας ιστότοπος για να συνδεθείτε με εκείνους στην κουκούλα σας. Τα μέλη της ομάδας πρέπει να συνδέσουν μια τοπική διεύθυνση και να εγκριθούν για να συμμετάσχουν.

Λατρεύω το Nextdoor για τις ταξινομήσεις και τα άμεσα θέματα ασφάλειας. Σκεφτείτε το Craigslist για μια ακτίνα μικρότερης μίλι. Παράδειγμα: Έγραψα όλα τα επιπλέον baby πράγματα που έπρεπε να ρίξω την περασμένη εβδομάδα δωρεάν. Το δωμάτιο των παιδιών μου εκκαθαρίστηκε σε 24 ώρες και πήρα άμεση ικανοποίηση!

Το NextDoor είναι επίσης χρήσιμο για την δημοσίευση κοντινών break-ins, σχολικών εκδηλώσεων και της τοπικής αστυνομίας Sargent και District Replunative είναι μέλη και μας ενημερώνουν για τα τρέχοντα γεγονότα. Ποτέ μια θαμπή στιγμή στην πόλη. (Αυτό είναι το Όκλαντ, γνωστός και ως Oaktown για εσάς αναγνώστες περιοχής μη-Bay.)

SeeClickFix:
Το SeeClickFix ενθαρρύνει όλους μας να γίνουμε πολύ πιο ενεργοί πολίτες στη φροντίδα και τη βελτίωση της πόλης μας αναφέροντας ζητήματα μη έκτακτης ανάγκης κοντά στο σπίτι με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Χρησιμοποίησα την εφαρμογή για να αναφέρω το γκράφιτι και την παράνομη ντάμπινγκ. Η ευτυχισμένη στιγμή μου ήταν να πάρει ένα σημάδι στάσης εγκατεστημένο σε μια επιβλαβής διασταύρωση. Δεν είμαι Norma Rae, αλλά αισθάνεται καλά να βελτιώσετε τη γειτονιά σας. Αφού τραβήξετε μια φωτογραφία και δημοσιεύετε μια λύση, θα λάβετε επιβεβαίωση ότι το ζήτημα αναγνωρίζεται. Οι γείτονες μπορούν ακόμη και να ψηφίσουν ζητήματα για να ταξινομήσουν τη σημασία. Τώρα αυτό είναι επικύρωση.

Περισσότερες αιτήσεις υπηρεσιών έχουν αναφερθεί από τους πολίτες στο SeeClickFix από ό, τι σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας. Δροσερός.

Ινσταγκραμ:
Μια άλλη δικαιολογία για να δημοσιεύσω αξιαγάπητες φωτογραφίες των απογόνων μου με απίστευτες λειτουργίες βιντεοκάμερας και επεξεργασία φωτογραφιών που κάνουν τις φωτογραφίες μου θεαματικές. Κάπως με κάνει να νιώθω σαν Ansel Adams.

Κελάδημα
Εκτός από μερικούς από τους πιο αστείες κωμικούς της εποχής μας, χρησιμοποιώ το Twitter για να πιάσω ειδήσεις, τα άρθρα γονέων και πολλές σημαντικότερες 510 οικογένειες tweets! (Αυτό είναι το blog του Bay Area που διευθύνεται από την Heather και την Whitney) Είναι υπέροχο να λάβετε πληροφορίες για τις τοπικές οικογενειακές εκδηλώσεις μέχρι το λεπτό! Επίσης, tweet σε τοπικές εταιρείες και εστιατόρια για να τους ενημερώσω πόσο τους εκτιμούμε.

Η στιγμή της δόξας του Twitter ήταν όταν σημείωσα ένα ημερολόγιο από το East Bay Parks και το Rec (@ebrpd) όταν απάντησα σωστά σε μια ερώτηση trivia που εντοπίζει μια παραλία στην Alameda. Κρατήστε τα χειροκροτήματα σας.

Αμπελος:
Καθαρή ψυχαγωγία. Πάρτε για να δείτε πόσο δημιουργικοί άλλοι άνθρωποι μπορούν να βρίσκονται σε κλιπ μικρού μήκους. Έκανα διάφορα βίντεο μαντέψτε τι … τα παιδιά μου, φυσικά!

Pinterest:
Το Pinterest έχει σχεδόν τα πάντα: παιδικές δραστηριότητες τέχνης σε φωτογραφίες high-end οικιακού σχεδιασμού. Πρόσφατα αγοράσαμε ένα νέο σπίτι στο Όκλαντ και χρησιμοποιήσαμε το Pinterest για να αναζητήσουμε κηπουρική ανθεκτική στην ξηρασία, σχεδιασμό φράχτη και χρώματα βαφής. Βρήκα επίσης απίστευτες ιδέες για πάρτι γενεθλίων από ευνοεί μέχρι το κέικ για το τρίτο πάρτι γενεθλίων της κόρης μου. Το πιο cool χαρακτηριστικό του Pinterest στέλνει ιδέες και φωτογραφίες στους φίλους ή τον σύζυγό σας για να αναθεωρήσετε.

Εντάξει, δεν έχω φωτογραφίες από παιδιά εδώ, ίσως το ένα μέρος που δεν το κάνω!

Έτσι, δεν είμαι ο Steve ‘Mom’ziac, αλλά είμαι μητέρα που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την κοινωνίαl Μέσα στο έπακρο για να ωφελήσει εμένα και τα παιδιά μου. Η κοινωνική-ανησυχία των μέσων ενημέρωσης είναι πολύ περισσότερο από λίγες δικαιολογίες για να δημοσιεύσω αξιαγάπητες φωτογραφίες των απογόνων μου. Είμαι πλήρως ενήμερος ότι από τη στιγμή που θα τελειώσω να γράφω αυτή μια άλλη εφαρμογή, πρόγραμμα, παιχνίδι ή ιστότοπος θα δημιουργηθεί και είμαι συνεχώς άγριος .

*Κατά τη διάρκεια του Τύπου, έλαβα τελικά τα iPhone5s μου, αλλά τώρα τα 6 απελευθερώνονται. Στεναγμός.

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας εφαρμογές γονικής μέριμνας;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *