Πάρτε τα παιδιά σας να τρώνε τα λαχανικά τους με την κοινή χρήση Angelbowls

που φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Οι πολυάσχολες μητέρες μπορούν να έχουν έναν ευκολότερο χρόνο να πάρουν τα παιδιά τους να τρώνε τα λαχανικά τους με Angelbowls που βρίσκονται στο διάδρομο κατάψυξης των καταστημάτων αγροτικών αγροτών. Συνδυάζοντας τα υψηλής ποιότητας λαχανικά με σάλτσες από φτιαγμένο από το scratch, τα Angelbowls Frozen’s Entrée εξυπηρετούν μεγάλη γεύση με καθαρά συστατικά, εξαιρετική αξία και γαστρονομική ευκολία για το τέλειο εργατικό γεύμα ή την ημέρα του γεύματος.

Τα Angelbowls κατασκευάζονται με συστατικά μη ΓΤΟ και πωλούνται σε καταστήματα αγροτών αγροτών σε ολόκληρη τη χώρα. Έρχονται σε αυτές τις νόστιμες ποικιλίες: μεσογειακή μελιτζάνα παρμεζάνα, ψητό λαχανικό και κατσικίσιο τυρί gratin, λαχανικά Bruschetta & Mozzarella, Penne Pasta στη σάλτσα Parma Rosa και Corkscrew ζυμαρικά & κρεμώδη σάλτσα ντομάτας Vodka. Είτε τρώγονται ως γεύμα από μόνο του, χρησίμευσε ως πιάτο ή ενσωματωμένο σε μια συνταγή, οι Angelbowls δημιουργούν ένα νόστιμο γεύμα με την ευκολία Moms παντού θα απολαύσουν.

*Αποκάλυψη: Πρόκειται για μια χορηγία, που σας έφερε η μελιτζάνα του Dominex, οι κατασκευαστές των Angelbowls. Έλαβα αντιστάθμιση προϊόντων σε αντάλλαγμα για αυτήν την ανάρτηση.

Για τον ιδρυτή μας

Η Cascia Talbert είναι ένας πολυάσχολος blogger και μητέρα πέντε παιδιών, που ζουν στο Spokane, WA. Με B.A. Στην ιστορία και το νόμο και το πάθος για το γράψιμο και τη διατήρηση της υγιεινής, ξεκίνησε το περιοδικό Healthy Moms το 2007. Το περιοδικό Healthy Moms είναι επί του παρόντος κατατάσσεται στο κορυφαίο blog υγείας για τις μητέρες. Η κ. Talbert πιστεύει ότι εάν οι μητέρες είναι καλά μορφωμένες σε θέματα υγείας και πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία στις Η.Π.Α.

Η κ. Talbert διαχειρίζεται το Social Network Healthy Moms, είναι ο ιδρυτής της Healthy Moms Media, καθώς και τα blogs στο Talbertzoo.com. Μπορείτε να την ακολουθήσετε στο facebook.com/thehealthymomsmag και twitter.com/cltalbert.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις ιστορίες.

Φόρτωση…

var MarketGidDate = νέα ημερομηνία (); document.write (“);

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=s125x16&ilng=en&section=

var addthis_config = {“data_track_addressbar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: πάρτε τα παιδιά σας να φάνε τα λαχανικά τους με Angelbowls
Σχετίζεται με τα οφέλη για την υγεία των αγγουριών

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *