Δημιουργήστε μυς στο Baby Bootcamp

Baby Bootcamp στο Oakland

Μέχρι τη στιγμή που το πρώτο μου μωρό ήταν 10 εβδομάδων, δεν είχα ασκήσει για περίπου 6 μήνες. Το Baby Bootcamp ήταν η επανεισαγωγή μου στην εφίδρωση και μου άρεσε. Δεν ήμουν γυμναστήριο στην κανονική μου ζωή, και το μωρό bootcampâ (ή παρόμοιες τάξεις με ογκώδη ονόματα όπως το Mama Army ή Fit 4 Mom) ήταν τέλεια για μένα. Εδώ είναι γιατί:

Καλή παρέα. Η άσκηση στην εταιρεία άλλων γυναικών που έχουν στερηθεί από τον ύπνο, προσωρινά υπέρβαροι, διαρροές, είναι πιο διασκεδαστική.

Ενθάρρυνση της ατμόσφαιρας. Δεν ήταν πρόβλημα που περπατούσα στην πορεία και όχι έτρεξε πολλές φορές. Είχα πολλές δικαιολογίες παρατάσσονται για να μην τρέξουν (όλα αυτά είναι κάπως έγκυρα και κυρίως μοιράζονται από άλλους συμμετέχοντες).

Η διακοπή είναι δροσερή. Η διακοπή της αντιμετώπισης του μωρού μου ήταν εντελώς αναμενόμενο. Ο καθένας έπρεπε να σταματήσει σε κάποιο σημείο.

Καλό για τον εγκέφαλό μου και το σώμα μου. Τα μαθήματά μου για το μωρό μου με έβγαλαν από το σπίτι για να κάνω κάτι καλό για τον εαυτό μου και να απολαύσω το ύπαιθρο.

Αυτή είναι η 23η πρόκληση της μαμάς μας. Δεν είστε έτοιμοι για αυτό; Επιστρέψτε και επιλέξτε ένα ευκολότερο.

Μόλις το κρεμάσετε, μπορείτε να προσκαλέσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε πόσο φοβερό και αθλητικό είστε. Ο άλλος γονέας και παππούδες μπορούν να επισημανθούν δωρεάν.

Η εύρεση μιας κανονικής τάξης είναι πολύ πιο εύκολη από το να αναγκάζετε τον εαυτό σας να σταματήσετε για πυρήνες προπονήσεις στη μέση μιας βόλτας με τη βόλτα. Ελέγξτε το babbootcamp.com και έναν παρόμοιο οργανισμό Fit4Mom.com για τοποθεσίες και χρονοδιαγράμματα. Ή το Google “Μαθήματα μαμά και μωρά γυμναστικής κοντά μου” και δείτε τι βλέπετε.

Ολοκληρώσατε αυτήν την πρόκληση; Μοιραστείτε την ιστορία σας.

Σχόλιο παρακάτω και διαρρέει τις λεπτομέρειες.

Μοιραστείτε μια φωτογραφία μαζί μας στο Facebook.

Ετικέτα ένα tweet ή instagram της εμπειρίας σας με #Rookiemoms

[Φωτογραφία: Heather Flett, Whitney Mattocks]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *