Καλώντας όλους τους Single Mommies

όταν ήμουν νεαρός καθώς και η μαμά μου ήταν ανύπαντρη, είχε μια ολόκληρη θέση των Mommies με τους οποίους κρεμάστηκε. Δεν υπήρχαν στη γειτονιά του Διαδικτύου τότε, γι ‘αυτό είμαι πραγματικά ευγνώμων γι’ αυτήν που ανακάλυψε κοντά τους φίλους με τους οποίους θα μπορούσε να αλλάξει ιστορίες που χρονολογούνται καθώς και παιδική φροντίδα.

Τώρα που είμαι μαμά, έχω μια εντελώς νέα κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι μόνοι γονείς. Εκτός από αυτό είναι μόνο η εφοδιαστική. Δεν μπορώ να κατανοήσω τις συναισθηματικές και κοινωνικές εμπειρίες. Ωστόσο, είμαι σοβαρά ριζοβολία γι ‘αυτούς.

Ζήτησα από τη Rachel Sarah (εικόνα), έναν περιφερειακό φίλο bloggy, καθώς και συγγραφέα της Single Mommy που αναζητά: playdates, τυφλές ημερομηνίες, καθώς και άλλες αποστολές από τον κόσμο που χρονολογείται, για να μοιραστεί μια λίστα με τα προτιμώμενα blogs της μαμάς. (Από τότε που άρχισα να συνθέσω αυτήν την ανάρτηση, ανακάλυψα ότι ένας φίλος μόλις πρόσφατα κατέληξε να είναι ανύπαντρος, οπότε είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για να μοιραστώ αυτόν τον κατάλογο.) Ελπίζω ότι μερικοί από εσάς θα ανακαλύψουν κάποια υποστήριξη, χιούμορ, ψυχαγωγία, επίσης ως αντοχή από την ανάγνωση αυτών των συγγραφέων.

+++

Μέχρι τη στιγμή που το παιδί της Ρέιτσελ ήταν επτά μηνών, όπως και ο μπαμπάς της κόρης της τελείωσαν. Είχε εγκαταλείψει τη χώρα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Τελικά, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει και μια νέα ζωή. Μετά από δύο χρόνια γονικής μέριμνας, αποφάσισε να πάει ξανά στη σκηνή χρονολόγησης. Ωστόσο, δεν ήταν ακόμα έτοιμη να βουτήξει, ίσως απλά πασπαλίζουμε στα ρηχά.

Κατά μήκος του δρόμου, συνειδητοποίησε τι πραγματικά έχει σημασία: το νοικοκυριό-ο πατέρας της, ο πατέρας, καθώς και το αδελφό βήμα συνεχώς-καθώς και μια μεγάλη ομάδα φίλων. Η Ρέιτσελ συνέχισε επίσης να συνθέτει ένα βιβλίο για τη χρονολόγηση ως μια μοναδική μαμά: Single Mommy αναζητώντας: ημερομηνίες παιχνιδιού, τυφλές ημερομηνίες, καθώς και άλλες αποστολές από το Dating World (2007, SEAL Press).

Εισήγαγε το δικό της blog το 2006 – Single Mommy που αναζητούσε καθώς και έχει παρασχεθεί ως ένας από τους κορυφαίους 50 συγγραφείς blog του Babble το 2009.

Είναι blogs για την ανακάλυψη του δικού της τρόπου: ως μαμά, δημοσιογράφος, καθώς και μια κυρία που έχει πέσει βαθιά για έναν περιφερειακό επιστήμονα Goofball.

+++

Εδώ είναι οι μοναδικές τοποθεσίες της μαμάς που πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμα για νέες μαμάδες που είναι απροσδόκητα ενιαίες (με έκπληξη ή με επιλογή) που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια κοινότητα.

SingleMommyhood: Αποποίηση ευθυνών: Συνδέξαμε αυτό το blog με τον Dr. Leah Klungness, έναν ψυχολόγο καθώς και τον συν-συγγραφέα του βραβευμένου βιβλίου The Total Single Mother. Ο Δρ Leah θεωρείται επίσης ως “The Sanity Fairy”, καθώς μπορείτε να φανταστείτε γιατί.

COPARENTING 101: Εισήχθη από μια εξαιρετική μαμά καθώς και από τον μπαμπά που διαζευγμένος καθώς και τώρα συντροφικός: «Μετά το τέλος του γάμου μας, καταλήξαμε να είμαστε τα παιδιά αφίσας μεταξύ του διαζυγίου μεταξύ των φίλων μας καθώς και των συναδέλφων. ήθελε να είμαστε τα παιδιά αφίσας για επιτυχημένο γάμο, ωστόσο δεν λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο »

Ewokmama: Crystal, μονή μαμά ενός παιδιού στο S.F., που ασχολείται με την “εξαιρετική μου αρραβωνιαστικιά. Δουλεύω σε μια επιχείρηση εφαρμογών λογισμικού (έκπληξη!) Καθώς και ο Jack παρακολουθεί την καλύτερη φροντίδα της ημέρας, όταν δεν κοστίζει χρόνο μαζί μου ή στο δεύτερο σπίτι του με τον μπαμπά του “.

Momma Sunshine: Ενιαία μαμά δύο γοητευτικών κοριτσιών, ονειροπόλος, ανεπιτυχής χορτοφάγος, blogger, ενθουσιώδης σοκολάτας, εθισμένος στον καφέ, δρομέας, επιζών για την κατανάλωση, καθώς και έναν απελπιστικό γοητευτικό που θα μου άρεσε Η καρδιά κάνει τις αποφάσεις μου για μένα. ” Συχνά συνθέτει τη σχέση της σε μεγάλες αποστάσεις με τον συγγραφέα του single daddy blog Canadian Bald Guy.

Solo Mother: Η Χριστίνα ξεκίνησε την εμπειρία της ως ανύπαντρη μαμά στα τέλη του 2006 με τέσσερις βαλίτσες, 400 δολάρια καθώς και έναν νεαρό που θα γυρίσει τέσσερα σε λίγους μήνες. Σήμερα, είναι εμπειρογνώμονας επικοινωνίας την ημέρα – και τη νύχτα, έναν παθιασμένο συγγραφέα για τη ζωή καθώς και τις περιόδους της μονογονικής σε όλες τις μορφές της. Σύντομα στον ύπνο, ωστόσο, πολύ καιρό σε ενδιαφέροντα, ανακαλύπτει χρόνο για να ρίξει γλάστρες (τροχός, όχι τοίχος) καθώς και μετά από άλλα όνειρα. Οι οικιακές εργασίες μπορούν να περιμένουν.

Qt Mama: Είναι ξεκαρδιστική! “Ήμουν μια μοναδική μαμά που θεωρώντας τον Νοέμβριο του 2006, καθώς και ποια είναι η εμπειρία που είναι. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, βγάζω τα δικά μου σκουπίδια. Παίρνω σκυλί κατοικίδιων ζώων. Εντάξει, πραγματικά; Πληρώνω κάποιον άλλο για να το κάνω, αφού με κάνει να gag. Έκοψα το γκαζόν, το φτυάρι χιόνι, πληρώνω τα δικά μου έξοδα, καθώς και ό, τι σκέφτομαι να είμαι μια ζωή κλωτσιά. Καταλαβαίνετε ότι λέγοντας σε έναν άντρα ότι είμαι ανύπαντρη μαμά, έχει για μένα, μερικές φορές, ήταν σαν να χρησιμοποιώ ένα ψεκασμό-on guy απωθητικό;

Η αναζήτηση για T: Μια ακόμη αποποίηση ευθυνών: ένας από τους γνήσιους φίλους μου στο blogging στο Τέξας που μόλις πρόσφατα επανασυνδέθηκε με ένα άτομο από το υψηλό ίδρυμα στο Facebook “, καθώς και ερωτεύτηκε.

Έχει δύο κόρες, καθώς και “μεγάλη σχέση συν-γονιμοποίησης καθώς και φιλία” με τον πρώην σύζυγό της. “Είμαι λέξη, ενδοσκοπικός, στο πρόσωπό σας, λίγο τρελό, χαριτωμένο, οδυνηρά ειλικρινές, αδύναμο, ισχυρό, θετικό, δυσμενές, καθώς και οτιδήποτε ενδιάμεσα”.

Εγώ καθώς και τα τέρατα μου: μια υιοθεσίαμαμά. Είμαι με δέος αυτού του 30χρονου “Single Christian African American Mom” που “έγινε αναδοχή γονέα τον Φεβρουάριο του 2007, καθώς και αγκάλιασε 2 παιδιά διαφυγής (γνωστά ως boogy καθώς και Destructo σε αυτό το blog), σήμερα 3 & 5. Είμαι σήμερα στο στάδιο της έρευνας για την υιοθέτηση #2. Έχω καταλάβει να αγκαλιάσω μια γυναίκα βρέφη αυτή τη φορά. Σκέφτομαι την υιοθέτηση από την Αιθιοπία, την αναδοχή, την Αϊτή καθώς και την Τζαμάικα με αυτή τη σειρά. ”

Θέλετε πολύ περισσότερα από τη Ρέιτσελ; Ελέγξτε το βιβλίο της!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *