Αποστείνοντας τα βρεφικά μπουκάλια [Top 5 Finest Finest Bottle Swittilizers!]

Ένας αποστειρωτής μπουκαλιών μπορεί να φαίνεται σαν ένα άσκοπο δώρο για να προσθέσετε σε ένα μητρώο ντους με βρέφη, ωστόσο τα νεογέννητα μπορούν να επωφεληθούν απολύτως από τη χρήση ενός αποστειρωτή μπουκαλιού. Κάνουν πολύ πιο εύκολο να απολυθούν τα μπουκάλια, οι θηλές μπουκαλιών, τα παιχνίδια, καθώς και οτιδήποτε το βρέφος μπορεί να βάλει στο στόμα τους. Τα μικρόβια στο σπίτι καθώς και εκείνα από τους ανθρώπους γύρω από το βρέφος μπορεί να είναι επιβλαβή για τα κομμάτια με ασθενέστερο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα πρόωρα μωρά, τα βρέφη ηλικίας κάτω των 3 μηνών, ή τα βρέφη που μόλις πρόσφατα άρρωσταν.

Τα καλύτερα αποστειρωμένα μπουκάλια χρησιμοποιούν βαρύ ατμό για τη θεραπεία των βρεφών. Ορισμένα νοικοκυριά επιλέγουν για να χρησιμοποιήσουν το πλυντήριο πιάτων, το φούρνο μικροκυμάτων ή το ζεστό σαπουνόνερο για να καθαρίσουν τα αντικείμενα. Ωστόσο, η χρήση ενός αποστειρωτή θα σκοτώσει τα βακτηρίδια καθώς και θα διατηρεί ό, τι χωρίς κίνδυνο για τα νεογέννητα.

Βασικά στοιχεία αποστειρωμένου μπουκαλιού

Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε ένα καθαρό μπουκάλι καθώς και ένα αποστειρωμένο μπουκάλι. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε αυτό για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να κάνετε την ιδανική επιλογή για εσάς καθώς και την οικογένειά σας!

Γιατί να επιλέξετε έναν αποστειρωτή σε άλλες μεθόδους;

Χρησιμοποιώντας ζεστό σαπουνόνερο μπορεί να καθαρίσει τα μπουκάλια, ωστόσο δεν είναι μια εγγυημένη μέθοδος να σκοτώσει τα μικρόβια καθώς και τα βακτήρια.

Το πλυντήριο πιάτων είναι ένα ακόμη εναλλακτικό καθώς χρησιμοποιεί θερμότερο νερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να καθαρίσει τα μπουκάλια. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι επίσης εγγυημένο να σκοτώσει όλα τα μικρόβια ότι το βρέφος μπορεί να ανακαλύψει σκληρά για να πολεμήσει. Χωρίς αποστειρωτή μπουκάλι, μπορείτε ακόμα να αποστειρώνετε τα μπουκάλια τοποθετώντας τα σε βραστό νερό για πέντε λεπτά. Μία ακόμη τεχνική είναι να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο πιάτων εάν έχει έναν κύκλο απολύμανσης.

Πιστεύω πραγματικά ότι είναι πολύ πιο πρακτικό για να χρησιμοποιήσετε ένα αποστειρωτή μπουκάλι από το να τρέχετε το πλυντήριο πιάτων ή να χρησιμοποιήσετε μια κατσαρόλα νερού. Ένας αποστειρωτής μπουκαλιών είναι ένα gadget πάγκου που τοποθετείτε μπουκάλια, ανταλλακτικά μπουκαλιών, πιπίλες, καθώς και άλλα μικρά προϊόντα μέσα. Μπορείτε ακόμη να βάλετε τα μέρη της αντλίας του στήθους σας στον αποστειρωτή! Στη συνέχεια, εκτελείτε τον κύκλο που αντιμετωπίζει τα προϊόντα με βαρύ ατμό που σκοτώνει όλα τα μικρόβια καθώς και τα βακτήρια.

Τύποι αποστειρωτών μπουκαλιών

Οι περισσότεροι αποστειρωτές μπουκαλιών χρησιμοποιούν ηλεκτρικό βαρύ ατμό για να απολυθούν, ωστόσο, υπάρχουν επίσης αποστειρωτές βαρέων ατμού μικροκυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο φούρνο μικροκυμάτων. Ο τελευταίος τύπος αποστειρωτή φιάλη χρησιμοποιεί το UV φως που χρησιμοποιεί φως για να σκοτώσει τα μικρόβια, όπως και τα χρησιμοποιούν σε νοσοκομεία καθώς και γραφεία οδοντιάτρων. Αυτή η τεχνική είναι εξαιρετική δεδομένου ότι μειώνει το χάος βαρύ στυλοβάθμια ατμού μπορούν να δημιουργήσουν.

Υπάρχει μια σειρά από αποστειρωμένα μπουκάλια στην αγορά, γεγονός που μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε. Όταν επιλέγετε τον αποστειρωτή σας, σκεφτείτε ακριβώς πώς πολλά μπουκάλια θα θέλετε να καθαρίσετε αμέσως, ακριβώς πόση περιοχή αντίθετο έχετε, καθώς και αν θα ήταν πολύ πιο εύκολο να έχετε ένα gadget all-in-one που στεγνώνει επίσης ως καταστήματα, ή ένα βασικό σύστημα που ταιριάζει στο φούρνο μικροκυμάτων όταν απαιτείται τα πράγματα που καθαρίζονται.

Τα καλύτερα αποστειρωμένα 5 μπουκάλια

Ηλεκτρικά αποστειρωμένα

1: Papablic βρέφη Ηλεκτρική αποστειρωτή βαρέων ατμών καθώς και στεγνωτήριο

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αποστειρωτή μπουκάλι all-in-one, αφού αποστειρώνεται με υψηλό θερμαινόμενο ατμό, στεγνώνει τα αντικείμενα σας, καθώς και ένα εξαιρετικό ορθογώνιο μέγεθος για να κρατήσει τα καθαρά μπουκάλια που διατηρούνται ιδανικά στον πάγκο. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό προϊόν για τα νοικοκυριά με ένα νεογέννητο, δεδομένου ότι μπορεί να αποστειρώσει αντικείμενα αντλίας μαστού, κομμάτια μπουκαλιών, καθώς και πιπίλες, σχεδόν σαν ένα μικρό πλυντήριο πιάτων για τα βρέφη σας. Εκτός από αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, έχει επίσης έναν επιλογέα με βασικές ρυθμίσεις. Δεν υπάρχει καμία πραγματική απαίτηση για οδηγίες, απλώς τοποθετήστε τα προϊόντα σας, ρυθμίστε τα, καθώς και για την ημέρα σας.

2: Gourmia νεώτερος απολυμαντικός βρέφη καθώς και ζεστά μπουκάλι

Τα ηλεκτρικά αποστειρωμένα είναι επίσης μια μεγάλη επιλογή, καθώς συνήθως έχουν πολύ περισσότερες από μία λειτουργίες. Όπως και στον προηγούμενο ηλεκτρικό αποστειρωτή που στεγνώνει τα προϊόντα εκτός από τον καθαρισμό, αυτός ο αποστειρωτής έχει επίσης θερμότερη από μπουκάλι. Το διαμέρισμα αποστειρωτή μπορεί να κρατήσει 6 μπουκάλια ταυτόχρονα, ή τέσσερα μπουκάλια με το αξεσουάρ δίσκο για παιχνίδια καθώς και πιπίλες. Το Warmer μπουκαλιών έχει αρκετές λειτουργίες για να ζεσταθεί αργά ή γρήγορα, καθώς και με οτιδήποτε σε ένα σύστημα εξοικονομεί αντίθετο χώρο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αποστειρωτή από το σχεδιασμό, τη λειτουργία του, καθώς και την ποιότητα.

Αποστειρωμένα μικροκύματα

3: Philips Avent Microwave Βαριά αποστειρωτής ατμού

Τα αποστειρωμένα μικροκύματα είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάτι βασικό και απλό στη χρήση, χωρίς να χρειάζονται ξεχωριστή συσκευή. Όλοι έχουν ένα παρόμοιο σχέδιο, μια κορυφή θόλου με ένα δίσκο για να κρατάτε τα μπουκάλια καθώς και το νερό. Αυτό από την Philips κρατά ταυτόχρονα τέσσερα μπουκάλια, είτε κοινό λαιμό είτε μεγάλο λαιμό. Τα προϊόντα μπορούν να αποστειρωθούν τόσο πολύ όσο δύο λεπτά καθώς και θεωρούνται αποστειρωμένα για όσο 24 ώρες, αν δεν ανοίξετε το καπάκι μετά την αποστείρωση. Τα νοικοκυριά χρησιμοποιούν συνήθως αυτό ως μια γρήγορη επιλογή ταξιδιού για αποστείρωση εν κινήσει.

4: Ο βαρύς ατμός του Dr. Brown αποστειρώνεταιr

Ένας άλλος εξαιρετικός αποστειρωτής μικροκυμάτων είναι αυτό από τον Δρ Brown. Έχει ένα βασικό στυλ καθώς και ταιριάζει τέσσερα μπουκάλια Dr. Brown, ωστόσο είναι συμβατό με άλλες μάρκες. Το δίσκο ατμού τα μπουκάλια καθώς και είναι επίσης ευεργετικά για μικρά αντικείμενα όπως οι πιπίλες. Αυτός ο συγκεκριμένος αποστειρωτής περιλαμβάνει ένα σύνολο πλαστικών λαβίδων καθώς και μια συμπαγή, απλή, μικροκυμάτων. Τα αποστειρωμένα μικροκυμάτων είναι επίσης ένας μεγάλος αποστειρωτής αρχάριος, καθώς το σημείο κόστους τους καθώς και το στυλ καθιστούν απλό την πλοήγηση στην αποστείρωση των μπουκαλιών για τους πρώτους γονείς.

Αποστειρωμένα υπεριώδη

5: Λειτουργία αποστειρωτή UV και στεγνωτήριο Wabi Infant Touch Wabi

Τα αποστειρωμένα μπουκάλια UV είναι λίγο πιο ακριβά, καθώς είναι πολύ πιο υπερσύγχρονα από τα βαριά αποστειρωμένα ατμού σε αυτόν τον κατάλογο. Ο πιο προτεινόμενος αποστειρωτής UV είναι αυτό από το Wabi Baby. Το σύστημα αποστειρώνεται, στεγνώνει, καθώς και αποθηκεύει μπουκάλια που είναι εξαιρετική για την αντίθετη περιοχή, καθώς και την παρακολούθηση των μπουκαλιών που έχουν πλυθεί καθώς και προετοιμάζονται για χρήση. Το βασικό τετράγωνο στυλ καθώς και τα κουμπιά οθόνης αφής παρέχουν αυτή τη φουτουριστική εμφάνιση. Η επιλογή ενός αποστειρωτή UV μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για το νοικοκυριό συνολικά, καθώς αυτό το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποστειρώσει πολλά οτιδήποτε, γεγονός που το καθιστά ευεργετικό πέρα ​​από τα μπουκάλια για να καθαρίσουν τα κύπελλα, τα παιχνίδια, καθώς και ακόμη και gadgets όπως κινητά τηλέφωνα.

Άλλα άρθρα που θα απολαύσετε:

Hindmilk καθώς και Foremilk … Υπάρχει μια κρίσιμη διαφορά;

Ζεστάξτε το μαμά! [Ένας γρήγορος οδηγός] για το καλύτερο ζεστό μπουκάλι για τα μωρά!

Καλύτερη φόρμουλα για αέρια βρέφη [5 επιλογές καταπολέμησης του στομάχου!]

Έχετε ανησυχίες σχετικά με την αποστείρωση των βρεφικών μπουκαλιών ή οποιουδήποτε τύπου άλλων ανησυχιών για βρέφη αισθάνονται δωρεάν για να τα αφήσουν στα σχόλια.

PIN για μεταγενέστερη: Αποστείρωση φιαλών βρέφους [Top 5 Finest Bottle Swittilizers!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *