Θέλετε λοιπόν να είστε έτοιμοι από την άνοιξη;

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ένας προσωπικός στόχος μου για το 2012 είναι να είναι σε θέση να φορέσει με σιγουριά ένα μπικίνι για άλλη μια φορά. Την τελευταία φορά που φορούσα ένα μπικίνι ήταν πολύ πίσω όταν ήμουν στο κολέγιο. Τώρα, αφού έχετε πέντε παιδιά, το σώμα μου δεν είναι το ίδιο. Αλλά, είμαι αποφασισμένος να επανέλθω σε σχήμα, να αισθάνομαι άνετα για το σώμα μου και από τα 34α γενέθλιά μου στις 11 Μαΐου 2012 για άλλη μια φορά φορούν ένα μπικίνι.

Τότε πήρα να σκεφτώ όλους εσάς. Πόσοι από τους πιστούς αναγνώστες μου μοιράζονται αυτόν τον ίδιο στόχο; Ας πάρουμε το μπικίνι έτοιμο από την άνοιξη μαζί! Και για να σας κρατήσει κίνητρο το περιοδικό Healthy Moms πρόκειται να δώσει μερικά δροσερά βραβεία στην πορεία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να συμμετάσχετε είναι το blog σχετικά με αυτό το blog event και αφήστε το σύνδεσμό σας. Εάν έχετε κάποιους στόχους για να γίνετε μπικίνι έτοιμο από την άνοιξη, μοιραστείτε τους σε μια θέση blog. Ή μοιραστείτε τις υγιείς συμβουλές σας για το πώς φτάσατε εκεί που είστε σήμερα αν αισθάνεστε ήδη άνετα φορώντας ένα μπικίνι. Τι κάνεις για να είσαι λεπτός, κατάλληλος και σίγουρος με τον εαυτό σου και το δικό σου σώμα;

Θα μοιραστώ τις συμβουλές και το ταξίδι μου για να γίνω μπικίνι έτοιμα κάθε Παρασκευή. Blog σχετικά με αυτό κάθε εβδομάδα για να υποβάλετε πολλαπλές καταχωρήσεις στα δώρα. Ελέγξτε ξανά στο περιοδικό Healthy Moms, στη σελίδα Twitter (#BikiniReady), στο Facebook ή στο blog Frog Community για να μάθετε ποια βραβεία δίνουμε μακριά. Μπορείτε επίσης να λάβετε δωρεάν PR για το blog, την επιχείρησή σας ή τον ιστότοπό σας υποβάλλοντας ένα βραβείο.

Σχετικά με την επιχείρηση σε περιβάλλον και αυτοανοσία Covid-19

Θέλετε να είστε έτοιμο μπικίνι από την άνοιξη; Εάν θέλετε να συμμετάσχετε και να λάβετε μια δωρεάν καταχώρηση στο giveaway αφήστε το σύνδεσμό σας στο ιστολόγιό σας παρακάτω. Μην ξεχάσετε να πάρετε το κουμπί μας για τον ιστότοπό σας!

http://www.inlinkz.com/cs.php?id=116877

Η Cascia Talbert είναι ένας πολυάσχολος blogger, εκδότης, ανεξάρτητος συγγραφέας, ηλεκτρονικός έμπορος και μητέρα πέντε παιδιών, που ζουν στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Με B.A. Στην ιστορία και το νόμο και το πάθος για το γράψιμο και τη διατήρηση της υγιεινής, ξεκίνησε το περιοδικό Healthy Moms το 2007. Το περιοδικό Healthy Moms είναι επί του παρόντος κατατάσσεται στο κορυφαίο blog υγείας για τις μητέρες και διαθέτει αρκετούς συγγραφείς εμπειρογνωμόνων υγείας και μπλόγκερ μαμά. Η κ. Talbert πιστεύει ότι εάν οι μητέρες είναι καλά μορφωμένες σε θέματα υγείας και πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία στις Η.Π.Α.

Η κα Talbert είναι ένας χαρακτηρισμένος blogger υγείας στο Wellsphere.com και τα άρθρα της μπορούν επίσης να βρεθούν στο ezinearticles.com. Διαχειρίζεται επίσης το Social Network Healthy Moms στο Ning, διαχειρίζεται το φυσικό κατάστημα υγείας και ευεξίας της μαμάς και βρίσκεται στο συμβουλευτικό συμβούλιο κοινωνικών μέσων για την πρόκληση ευεξίας της Αμερικής.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: από την άνοιξη;

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *