Οι καλύτεροι υγραντήρες για το μωρό – κορυφαία μοντέλα για το 2019

δεν είναι διασκεδαστικό όταν το μικρό σας αρρωσταίνει και δυστυχώς τείνει να συμβεί πολύ στα παιδιά τους και στα πρώτα χρόνια της παιδικής ηλικίας. Μεταξύ των προσχολικών ή των σχολείων και των παιχνιδιών, το παιδί σας θα εκτίθεται σε πολλά διαφορετικά κρυολογήματα. Ακόμη και χωρίς να είναι πραγματικά άρρωστοι, πολλά μωρά παίρνουν ξηρό πονόλαιμο και runny μύτες τη χειμερινή περίοδο όταν είναι στεγνό έξω. Τα κρυολογήματα δεν είναι ασυνήθιστα και πραγματικά δημιουργούν την ασυλία τους για το μέλλον, αλλά βεβαιωθείτε ότι ο γιατρός σας είναι πάντα ενημερωμένος και κοιτάξτε έξω για συμπτώματα που μπορεί να συνεπάγονται πολύ περισσότερο από το κοινό κρύο. Ένα πράγμα που μπορεί να βοηθήσει το παιδί σας να αισθάνεται καλύτερα και Το Cold Go Away είναι ένας υγραντήρας. Οι καλύτεροι υγραντήρες για το μωρό θα τους βοηθήσουν να θεραπεύσουν ενώ κοιμούνται προσθέτοντας την απαραίτητη υγρασία στον αέρα.

Οι καλύτεροι υγραντήρες για το μωρό – κορυφαία μοντέλα για το 2019

Σημαντικά χαρακτηριστικά των καλύτερων υγραντήρων για το μωρό σας
Cool vs Warm Mist- Είναι ασφαλέστερο να έχετε ένα δροσερό υγραντήρα ομίχλης αν πρόκειται να το τοποθετήσετε στο δωμάτιο ενός παιδιού. Ένας ζεστός υγραντήρας ομίχλης παράγει ουσιαστικά ατμό, ο οποίος μπορεί να σας κάψει αν φτάσετε πολύ κοντά. Μπορούν επίσης να είναι επιβλαβείς εάν ανασταλούν επειδή είναι γεμάτοι με ζεστό νερό. Παρόλο που μπορεί να φανεί ότι η ζεστή ομίχλη είναι πολύ πιο ευεργετική για την επούλωση κρυολογημάτων και του πονηρού, έχει αποδειχθεί στην πραγματικότητα ότι η δροσερή ομίχλη είναι εξίσου αποτελεσματική.

Τακτικός καθαρισμός- Θα χρειαστεί να καθαρίσετε τον υγραντήρα σας αρκετά συχνά για να το κρατήσετε από τη συλλογή μικροβίων, οπότε είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η αγορά που αγοράζετε είναι εύκολο να ξεχωρίσετε και να καθαρίσετε.

Επίπεδα θορύβου- Πολλοί υγραντήρες δροσερής ομίχλη είναι αρκετά ήσυχα, αλλά θα θελήσετε να το ελέγξετε και να βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας είναι πολύ ευαίσθητο στον θόρυβο. Μερικοί οπαδοί μπορεί να είναι πιο δυνατοί από τους άλλους. Σε πολλές περιπτώσεις, οποιοσδήποτε θόρυβος που κάνει ο υγραντήρας πιθανότατα θα καταπραΰνει το μωρό σας.

Αυτοκίνητο κλείσιμο- πολυάριθμοι υγραντήρες έχουν μια επιλογή κλεισίματος αυτοκινήτου. Αυτό είναι καλό αν δεν χρειάζεστε πραγματικά τον υγραντήρα που τρέχει όλη τη νύχτα και δεν θέλετε να σηκωθείτε για να ανησυχείτε γι ‘αυτό.

Έλεγχοι- Ένα πραγματικά δροσερό χαρακτηριστικό που έχουν ορισμένοι υγραντήρες περιλαμβάνουν πόση ομίχλη παράγεται. Αυτό είναι χρήσιμο αν ζείτε σε ένα ξηρό κλίμα και θέλετε μια μικρή ομίχλη συνεχώς και θέλετε μόνο υψηλότερα επίπεδα για το όταν το μικρό σας είναι πραγματικά άρρωστο.

Γερανός Drop Cool Mist υγραντήρας

Είναι χαριτωμένο, είναι απλό, είναι εύκολο στη χρήση, και θεωρείται ένας από τους καλύτερους υγραντήρες για το μωρό σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πτώση του γερανού είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς υγραντήρες στην αγορά. Έρχεται σε 15 διαφορετικά χρώματα, έτσι ώστε να μπορεί να συνδυαστεί καλύτερα στο φυτώριο σας.

Δεν υπάρχουν ανεμιστήρες ή φίλτρα, πράγμα που συνεπάγεται λιγότερα μέρη που χρειάζονται αντικατάσταση. Αυτός ο ήσυχος υγραντήρας μπορεί να απελευθερώσει μια διαφορετική ποσότητα υγρασίας. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές εδώ!

Υπερηχητικός δροσερός υγραντήρας ομίχλη με διαχύτη

Παίρνετε το καλύτερο και των δύο κόσμων με έναν από τους καλύτερους υγραντήρες για τον υγραντήρα του μωρού σας επειδή είναι επίσης ένας διαχύτης. Θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια, τα οποία θα ηρεμήσουν και το μωρό σας και θα κάνουν το δωμάτιο να μυρίζει εκπληκτικό. Έχει ένα νυχτερινό φως που μπορεί να ενεργοποιηθεί σε διαφορετικά χρώματα ή να απενεργοποιηθεί εντελώς. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ταχύτητας και διαρκεί περίπου 9 ώρες. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές εδώ!

Honeywell uv δροσερό υγραντήρα χωρίς μικρά φύλλα

Μπορεί να είστε λίγο συγκεχυμένοι όταν ενεργοποιήσετε αυτόν τον υγραντήρα, επειδή δεν θα δείτε πραγματικά αυτό το κοινό ρεύμα ομίχλης. Ο αέρας του δωματίου αντλείται και απελευθερώνεται μέσω του υγραντήρα που έχει ισορροπήσει.

Στη χαμηλότερη ρύθμιση, αυτός ο υγραντήρας θα τρέξει για πλήρη 24 ώρες. Ενώ υπάρχει ένα φίλτρο που πρέπει να καθαρίζεται συχνά, αλλά δεν είναι πολύ δύσκολο- όλα τα μέρη είναι πλυντήριο πιάτων ασφαλή! Το όφελος του φίλτρου είναι ότι αφαιρεί το 99% των βακτηρίων και της σκόνης από το νερό. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές εδώ!

Vicks easyfill cool mist υγραντήρα

Όπως το όνομα του ονόματος, η δεξαμενή νερού είναι αρκετά εύκολο να γεμίσει γιατί μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να μεταφερθεί στο νεροχύτη για ένα γεμιστικό. Μπορεί να δεχτεί 2 vicks vapopads, τα οποία θα απελευθερώσουν χαλαρωτικούς ατμούς μενθόλη. Μπορείτε να πάρετε τα vapopads σε πολλά διαφορετικά αρώματα. Είναι ένας από τους πιο ήσυχους υγραντήρες και έχει μια λειτουργία κλεισίματος αυτοκινήτου. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές εδώ!

Γερανός αξιαγώνιος υπερηχητικός ελέφαντας

Όπως και η πτώση του γερανού, ο αξιαγάπητος υγραντήρας υπερηχητικού ελέφαντα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς στην αγορά. Ο ελέφαντας είναι το προσωπικό μου αγαπημένο μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει η ομίχλη που βγαίνει από τον μικρό κορμό του!

Υπάρχουν στην πραγματικότητα κάποιες άλλες επιλογές ζωικών για να διαλέξετε, όμως, ανάλογα με το αγαπημένο του παιδιού σας. Όχι μόνο είναι πολύ χαριτωμένο, αλλά λειτουργεί καλά και κάνει τη δουλειά! Όντας BULT να είναι ένας αντιμικροβιακός υγραντήρας, δεν απαιτείται φίλτρο και αυτόματα απενεργοποιείται όταν βρίσκεται έξω από το νερό. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές εδώ!

Vicks Sweet Dreams Cool Mist Ultrasonic

Αυτή είναι μια άλλη επιλογή υγραντήρα από τον Vicks. Έρχεται σε ροζ ή μπλε και μπορεί να προβάλει τρεις διαφορετικές σκηνές στο ανώτατο όριο. Είναι ένας υγραντήρας που χρησιμεύει επίσης ως νυχτερινό φως. Είναι πολύΉσυχη και μπορεί να δεχτεί vapopads όπως ακριβώς ο άλλος υγραντήρας Vicks. Θα τρέξει για περίπου 24 ώρες ανά πλήρωση. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές εδώ!

Ασφάλεια 1η 360 Cool Mist Υπερήχα υγραντήρας

Εάν θέλετε να εγγυηθείτε ότι το δωμάτιο είναι ομοιόμορφα ομίχλη, ελέγξτε την ασφάλεια 1η 360 που διαθέτει δύο καταστήματα που μπορούν να περιστρέφονται πλήρως. Αυτός ο υγραντήρας μπορεί να τρέξει για μια εξαιρετική 36 ώρες κατ ‘ευθείαν. Δεν έχει φίλτρο, booya για σκοπούς καθαρισμού. Έχει ένα κλείσιμο αυτοκινήτου, έτσι δεν υπάρχουν ούτε ανησυχίες εκεί. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές εδώ!

Greevoo Ultrasonic Cool Mist

Το κεραμικό φίλτρο σε αυτόν τον υγραντήρα είναι αυτό που πραγματικά το ξεχωρίζει. Φιλτράρει τις ακαθαρσίες και λειτουργεί ως σιγαστήρα για τη διαδικασία καθαρισμού του νερού. Μου αρέσει πολύ η κομψή εμφάνιση αυτού του υγραντήρα επίσης. Μπορεί να τρέξει για 12 ώρες και θα κλείσει αυτόματα όταν τελειώσει το νερό. Ελέγξτε τις τρέχουσες τιμές εδώ!

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το παιδί με δυναμικό

5 Προτάσεις για το χειρισμό ενός μικρού παιδιού που δεν θα μείνει στο κρεβάτι! 18 μηνών ύπνου παλινδρόμηση

Καλύτεροι συναγερμοί υπνοδωμάτιο- Πώς να τερματίσετε γρήγορα το κρεβάτι!

PIN για μεταγενέστερα-Καλύτερα υγραντήρες για μωρό-κορυφαία μοντέλα για το 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *