Σίτιση συμπλέγματος · Ακριβώς πώς να προσφέρετε με κάθε μία από τις 3 φάσεις

είναι το βρέφος σας ξαφνικά νοσηλευτική όλη την ώρα; Αυτό το σύντομο άρθρο θα συζητήσει ποια είναι η σίτιση συμπλέγματος, γιατί συμβαίνει, καθώς και ακριβώς πώς να προσφέρετε μαζί του. Ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα καθώς και σύμβουλος γαλουχίας, μου ρωτάω συχνά για τη σίτιση των συμπλέγματος. Είμαι επίσης μια μητέρα σε τρία υπέροχα παιδιά. Ο νεότερος μου είναι έξι εβδομάδων καθώς και σήμερα πηγαίνουμε με μια φάση συμπλέγματος που τροφοδοτεί τον εαυτό μας. Καταλαβαίνω απολύτως ακριβώς πόσο συντριπτική μπορεί να αισθανθεί όταν βρίσκεστε στο πάχος του. Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους το βρέφος σας είναι η σίτιση συμπλέγματος καθώς και θα τα συζητήσω καθώς και θα μοιραστώ κάποιες προτάσεις για το χειρισμό καθένα από αυτά.

Τι είναι η σίτιση συμπλέγματος;

Η σίτιση συμπλέγματος είναι όταν το βρέφος σας τροφοδοτεί συχνά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι συνήθως το βράδυ ή κατά τη διάρκεια μιας ανάπτυξης. Μια τυπική κατάσταση θα ήταν: τροφοδοτείτε το βρέφος σας καθώς και να τα εγκαταστήσετε. Στη συνέχεια, ούτε και 15-30 λεπτά αργότερα φωνάζουν. Προσπαθείτε να κουνάτε καθώς και να αγκαλιάσετε, ωστόσο, ριζοβολούν καθώς και πιπιλίζουν τα χέρια τους. Δεν μπορεί να είναι καιρός να ταΐσετε ξανά, μόλις ολοκληρώσατε τη σίτιση! Το κομμάτι σας φαίνεται πεινασμένο καθώς και έτσι τα τροφοδοτείτε ξανά. Τότε πεινούν για άλλη μια φορά σε μια ώρα ή λιγότερο. Αρχίζετε να αγκαλιάζετε ότι η προσφορά σας μπορεί να είναι χαμηλή ή ότι δεν αισθάνονται καλά. Αυτός είναι ένας κοινός κύκλος τροφοδοσίας συμπλέγματος. Να είστε σίγουροι ότι η σίτιση συμπλέγματος είναι εντελώς τυπική, καθώς είναι χρήσιμη τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Γιατί λοιπόν συμβαίνει η σίτιση συμπλέγματος;

Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε ότι το μητρικό γάλα τρέχει με προσφορά καθώς και βρόχο σχολίων ζήτησης. Όταν το βρέφος σας αδειάζει το στήθος σας ένα σήμα αποστέλλεται για να κάνει πολύ περισσότερο γάλα. Τα βρέφη είναι εξαιρετικά μεγάλα για να εξασφαλίσουν ότι παίρνουν τις θερμίδες που χρειάζονται καθώς και θα νοσηλευτούν ανάλογα. Ακριβώς εδώ είναι μερικοί τυπικοί λόγοι για τους οποίους το βρέφος σας είναι η σίτιση συμπλέγματος καθώς και τι να περιμένετε.

Νεογέννητο “” Τροφή στις πρώτες 72 ώρες

Εάν έχετε μόλις καλωσόρισε το υπέροχο βρέφος σας στον κόσμο, μπορείτε να παρατηρήσετε τη νύχτα δύο, είναι οργισμένοι. Οι πρώτες 24 ώρες χαρακτηρίζονται συνήθως από τη συνήθη νοσηλευτική, καθώς και τις περιόδους ύπνου, ωστόσο, κατά 24 ώρες το υπέροχο βρέφος σας έχει ξυπνήσει τόσο πολύ όσο και ο κόσμος καθώς και το καθήκον τους είναι να πάρουν το γάλα σας να ρέει.

Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι εξαντλητική για νέες μητέρες. Μόλις δώσατε ένα νέο βρέφος καθώς και εξακολουθεί να προσαρμόζεται στη φροντίδα αυτού του νέου ατόμου. Με τέτοιες τακτικές συνεδρίες νοσηλευτικής, υπάρχει λίγο χρόνο για ανάπαυση καθώς και ύπνο. Είναι σημαντικό να νοσηλευτείτε το βρέφος σας όσο χρειάζονται σε αυτή την περίοδο. Αυτές οι νοσηλευτικές συνεδρίες είναι αυτό που θα διεγείρει το γάλα σας και θα βοηθήσει να θρέψει το μωρό σας.

Για να αντιμετωπίσετε την πρώτη σας εμπειρία με τη σίτιση συμπλέγματος, βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει βοήθεια. Μεταξύ των ζωοτροφών παίρνετε τον σύντροφό σας ή το νοικοκυριό σας για να snuggle το βρέφος ενώ παίρνετε κάποια ανάπαυση. Εάν αντιμετωπίζετε πόνο με τη νοσηλευτική, μιλήστε με τη νοσοκόμα ή την υποστήριξη γαλουχίας για να αξιολογήσετε για οποιοδήποτε είδος προβλημάτων με το μάνδαλο. Φροντίστε να παραμείνετε ενυδατωμένοι καθώς και να τρώτε κανονικά υγιεινά γεύματα. Προσπαθήστε να αποτρέψετε τη χρήση μιας πουτλίας ή συμπλήρωσης (εκτός εάν συνιστάται) μέχρι να δημιουργηθεί η παροχή γάλακτος.

Η σίτιση συμπλέγματος κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης

Εάν παρατηρήσετε ότι το κομμάτι σας θηλάζει πολύ πιο συχνά περίπου 3 εβδομάδες, 6 εβδομάδες, 3 μήνες ή 6 μήνες, κρατήστε την αγορά οποιουδήποτε τύπου πολύ περισσότερων ενδυμασιών για λίγο. Αυτές είναι τυπικές περιόδους γρήγορης ανάπτυξης καθώς και το κομμάτι σας είναι πολλοί πιθανόν να αντιμετωπίζουν μια αύξηση.

Σε περιόδους ενισχυμένης ανάπτυξης, οι θερμιδικές ανάγκες του μωρού σας ενισχύουν, καθώς και θα απαιτούν να νοσηλευτούν πολύ πιο συχνά. Αυτές οι περιόδους τροφοδοσίας συμπλέγματος θα ενισχύσουν επίσης την παροχή γάλακτος για να συμβαδίσουν με το αναπτυσσόμενο μωρό σας. Τα πράγματα θα επιστρέψουν στο τυπικό όταν η προμήθεια γάλακτος σας ενισχύεται για να ικανοποιήσει το αίτημα του μωρού σας. Συνήθως λίγες μέρες.

Σίτιση συμπλέγματος το βράδυ ή τη νύχτα

Η σίτιση συμπλέγματος το βράδυ είναι εξαιρετικά κοινή. Αυτή τη στιγμή βιώνω αυτό τον εαυτό μου, καθώς μπορεί να είναι μια πρόκληση. Η παροχή γάλακτος είναι φυσικά χαμηλότερη το βράδυ καθώς και τη νύχτα. Τα βρέφη τείνουν επίσης να είναι πιο ασταθής τα βράδια, καθώς και συνήθως τροφοδοτούν συχνά για να προετοιμαστούν για μεγαλύτερη έκταση ύπνου. Όλα αυτά συμβάλλουν σε περιόδους διατροφής συμπλέγματος.

Μία από τις καλύτερες μεθόδους που προσφέρετε με τη σίτιση των βραδινών συμπλέγματος είναι να αναγνωρίσετε το μοτίβο καθώς και να προετοιμαστείτε για αυτό. Προετοιμάστε το δείπνο νωρίτερα την ημέρα ή ζητήστε από τον σύντροφό σας ή το νοικοκυριό σας για να βοηθήσετε να προετοιμάσετε τα γεύματα καθώς και να δείτε άλλα παιδιά. Πάρτε σε μερικά άνετα ρούχα, πάρτε μερικά σνακ καθώς και νερό, ανακαλύψτε το Netflix ή πάρτε ένα βιβλίο καθώς και να εργαστείτε μέσα. Μεταξύ των τροφοδοσιών ζητήστε από το σπίτι σας να snuggle βρέφη ή να τα φορέσει σε έναν μεταφορέα.

Τα μεγάλα νέα είναι ότι η σίτιση του βραδινού συστάδων είναι συνήθως να προετοιμάσει το βρέφος σας για μεγαλύτερη έκταση ύπνου. Πιστέψτε το καθώς τροφοδοτούν, καθώς και μια μεγαλύτερη έκταση ύπνου για βρέφη IMPβρίσκεται πολύ περισσότερο να κοιμηθείς, κάτι που είναι σπουδαίο!

Πότε να λάβετε βοήθεια

Η σίτιση του συμπλέγματος θα έπρεπε να διαρκέσει μόνο λίγες μέρες σε νεογέννητα καθώς και κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης ή να περιορίζεται σε μια καθορισμένη ώρα όπως το βράδυ ή τη νύχτα. Εάν έχετε ανακαλύψει ότι το βρέφος σας είναι η σίτιση συμπλέγματος περισσότερο από ό, τι φαίνεται φυσιολογικό, φαίνεται περίεργο όλη την ώρα ή έχει μειωμένο βάρος να αποκτήσει ή να υγροποιήσει τις πάνες, θα ήταν σκόπιμο να δείτε τον γιατρό σας ή έναν εμπειρογνώμονα υγείας και ευεξίας για την κατευθυντήρια γραμμή οποιουδήποτε είδους άλλου θέματα. Καταλαβαίνω ότι η σίτιση συμπλέγματος μπορεί να είναι μια προκλητική φάση για να προσφέρει. Δοκιμάστε καθώς και απόλαυση αυτή τη φορά με το κομμάτι σας, καθώς και να καταλάβετε ότι δεν θα διαρκέσει για πάντα.

Σχετικά με τον Συγγραφέα:
Ο Robin Forslund είναι εγγεγραμμένος νοσοκόμα, σύμβουλος γαλουχίας, καθώς και ο εκπαιδευτής της μαμάς στο Έντμοντον της Αλμπέρτα. Αφού καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, καθώς και τη σκληρή στιγμή με τον ύπνο καθώς και τον θηλασμό, ο Robin κατέληξε να είναι παθιασμένος με την παροχή βοήθειας σε άλλες γυναίκες να ανακαλύψουν την εμπιστοσύνη τους καθώς και την απόλαυση της μητρότητας. Όταν δεν είναι στο ER ή βοηθά άλλα mamas, ο Robin μπορεί να ανακαλυφθεί απολαμβάνοντας όλα όσα μπορεί να προσφέρει η ζωή που περιβάλλεται από τις δύο υπέροχες κόρες της, το νέο βρέφη, καθώς και το φανταστικό άλλο μισό (πιθανώς με καφέ στο χέρι).

Έχετε ανησυχίες για το θηλασμό; Έχουμε μια ολόκληρη ομάδα μητέρων που μοιράζονται καθώς και συμβουλές. Επιθεωρήστε την ομάδα του Facebook των μητέρων πρωταθλητών ή αφήστε μια ανησυχία στα σχόλια!

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν:

Πώς να ενισχύσετε την παροχή γάλακτος [6 εύκολες μέθοδοι]

Hindmilk καθώς και Foremilk- Υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά;

Θηλή θωράκιση [πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα για νέες μητέρες!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *