Οι πολύ ισχυρές απόψεις μου για τα θηλάζοντα σουτιέν

μετά τον θηλασμό για περίπου 34 μήνες, έχω πολύ ισχυρές απόψεις για τα θηλάζοντα σουτιέν. Υπάρχουν πολλές επιλογές σουτιέν με μικρά πτερύγια. Πώς αποφασίζει μια μαμά νεοσύλκης; Επιτρέψτε μου να βοηθήσω.

Σε ένα ελάχιστο, χρειάζεστε τρία σουτιέν νοσηλευτικής. Ένας για να κοιμηθεί μέσα, ένα για τη μέρα, και ένα που μπορεί να κάνει είτε σε ένα τσίμπημα. Ως μπόνους, μπορεί να χρειαστείτε ένα για τον αθλητισμό και ένα άλλο για σέξι χρόνο. Εδώ είναι οι προσωπικές μου κατευθυντήριες γραμμές για τη ντουλάπα σουτιέν νοσηλευτικής:

Το σουτιέν Νοσηλευτικής.

Η κύρια δουλειά είναι να διατηρήσετε τα μαξιλάρια του στήθους σας στη θέση τους. Η εμφάνιση είναι δευτερεύουσα. Μου αρέσει το Bravado Basic Classicâ (Top) και αυτό το μπαμπού από το Bellabumbum (κάτω). Ο εχθρός έχει περισσότερη υποστήριξη, αλλά το Bellabumbum είναι μόλις εκεί και ήταν τέλειο για τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο. Κατά την αναζήτηση για θηλάζουσες σουτιέν για ύπνο, επέλεξε κάτι μαλακό και εύκολο στη λειτουργία.

Το σουτιέν νοσηλευτικής ημέρας.

Το καθημερινό σου σουτιέν νοσηλευτικής πρέπει να είναι άνετο και υποστηρικτικό και τα στήθη μου φαίνονται αξιοπρεπή έξω από τα ρούχα σας. Με όλες τις εξελίξεις στη σύγχρονη τεχνολογία, είναι απίθανο να είναι αρκετά από μόνη της. Μου αρέσει αυτό από την Anita, αλλά εύχομαι να μην αγοράσω λευκό γιατί αισθάνεται τόσο μαγειρικό σχολείο. Το Body Silk Reamlessâ από το Bravado είναι επίσης δημοφιλές για μεγαλύτερα στήθη. Και οι δύο είναι άνετοι και υποστηρικτικοί όταν μετράνε. Υπάρχει επίσης το DIY Option Nursing Bra από το αγαπημένο σας κανονικό σουτιέν. Μείνετε μακριά από το Underwire για την καθημερινή σου σουτιέν έως ότου η προμήθεια σας είναι καλά εδραιωμένη. Η μαστίτιδα δεν αξίζει τον κόπο.

Το σουτιέν ειδικευμένων νοσηλευτών.

Χρειάζεστε ένα σουτιέν νοσηλευτικής για τζόκινγκ ή κολύμπι; ίσως. Πήρα ένα σπορ σουτιέν Fiona Moving Comfort Fiona με ιμάντες Velcro για χρήση κατά τη διάρκεια και μετά την τάξη άσκησης μου. Ας πούμε απλώς ότι ένα κανονικό αθλητικό σουτιέν μπορεί να είναι αρκετά υποστηρικτικό, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό για το θηλασμό. Φανταστείτε το.

Το σέξι σουτιέν νοσηλευτικής. – Νοσηλευτικό σουτιέν κέικ

Είτε θέλετε να αισθάνεστε πολύ όμορφα κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε σε μια ημερομηνία ή αν πρέπει ακόμα να κρατήσετε τα μαξιλάρια στη θέση τους κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ένα σέξι σουτιέν είναι μια αξιόλογη αγορά. Μου αρέσει αυτό από το κέικ. Επίσης, ο φίλος μας το Mominatrix μοιράστηκε τα αγαπημένα της εδώ.

Αυθόρμητος

Η δεξαμενή νοσηλευτικής.

Κυρίες, είμαι στον αέρα για τις δεξαμενές και τα πουκάμισα με μια τόσο μοναδική εστίαση στο βαθμό που έγραψα ένα θηλαστικό κορυφαίο smackdown για τους μόνο τους. Για μικρότερες γυναίκες, μπορούν να είναι μια φανταστική επιλογή κάθε μέρα. Σε αυτό το πλαίσιο, ας τους καλέσουμε προαιρετικά και να προχωρήσουμε.

Άλλες σκληρά κερδισμένες συμβουλές που έχω για εσάς:

Αγοράστε ένα μαλακό σουτιέν ύπνο πριν το μωρό έρχεται γύρω στην εβδομάδα 37 περίπου. Αλλά περιμένετε μέχρι περίπου 4-5 εβδομάδες αργότερα για να αγοράσετε τους άλλους. να ταιριάζει από έναν επαγγελματία αν είναι δυνατόν. Εδώ είναι ένας εύχρηστος οδηγός αγοράς από το ConsumerReports.org.

Η αγορά ενός σουτιέν online είναι δύσκολη αλλά πιθανή. Πολλοί από τους καλύτερους ιστότοπους θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία και θα δεχτείτε επιστροφές.

Το λευκό είναι βαρετό και καταθλιπτικό. Το γυμνό είναι επίσης βαρετό και καταθλιπτικό, αλλά θα δείξει λιγότερο κάτω από τις λευκές κορυφές. Προτιμώ μαύρα και διασκεδαστικά χρώματα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε πηδήξει στο αθλητικό σουτιέν πριν από την αγορά. Μετά το ραντεβού σας έξι εβδομάδων, φυσικά.

Και, οτιδήποτε δεν μπορεί να ανοίξει και να κλείσει με μόνο το ένα χέρι είναι μαλακίες. Δοκιμάστε το κλείσιμο με κάθε χέρι.

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τι πιστεύετε.

+++

Αποκάλυψη: Έλαβα ένα αυθεντικό σουτιέν Ara Bravado ως δώρο, αλλά αγόρασα τα υπόλοιπα. Όλες οι απόψεις είναι δικές μου. Όλα τα βυζιά που απεικονίζονται δεν είναι δικά μου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *