Αυθόρμητο οδικό σύστημα με νήπια; Πράγματι το κάναμε!

Πίστευα ότι οι μέρες μου για να πηδήσω στα αυτοκίνητα και το φορτηγό καθώς και η οδήγηση ήταν κάπως πάνω. Την πρώτη φορά που πήγα σε ένα ταξίδι με το Infant Holden (που χορηγήθηκε ότι ήταν μόλις τρεις εβδομάδες, γι ‘αυτό ήμουν λίγο καρύδια!), Έκανα μια μεγάλη λίστα ελέγχου στη λέξη, οπότε δεν θα ήθελα να θυμηθώ κάτι.

Κάθε επόμενο ταξίδι, η λίστα έγινε μεγαλύτερη και μεγαλύτερη. καθώς και όχι από τότε που συνέχισα να προσθέτω τα πράγματα στη λίστα, ωστόσο, από τότε που πρόσθεσα νέες καταχωρίσεις ενώ σώζω τα παλιά, οπότε δεν θα ήθελα ποτέ να θυμηθώ κάτι (θέλετε να καταλάβετε ακριβώς πώς να ταξιδέψετε στο χιόνι με ένα 2 1 /2χρονος και ηλικίας 6 μηνών; Ρωτήστε με!).

Αλλα αυτη την φορα? Όχι, χωρίς λίστα, χωρίς σχέδιο, τίποτα.

Δεν καταλάβαμε καν σε ποια πόλη θα δούμε μέχρι το προηγούμενο βράδυ. Επειδή έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι, ώστε ο εργολάβος μας να μπορεί να απενεργοποιήσει την ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο, καθώς και το νερό, καταλάβαμε ότι έπρεπε να πάμε, ωστόσο, ήμασταν τόσο έντονα για να πάρουμε τις πράξεις μας μαζί για να καταλάβουμε πού.

Έτσι, εδώ είναι τα μεγάλα νέα!
Με μια κράτηση ξενοδοχείων που κρατήθηκαν (και ζητήσαμε το Crib), μπορέσαμε να αφαιρέσουμε από το σπίτι μας με μόλις 30 λεπτά για να συσκευάσουμε καθώς και όλοι μας πήγαμε καλά. Εδώ είναι:

Σκεφτείτε τι απαιτείται να φορέσετε για το Σαββατοκύριακο, σπρώξτε στην τσάντα.

Πιάσε ένα καλάθι παιχνιδιών (έργα μόνο για οδικά ταξίδια, καθώς και παραπλανητικά για το αεροπλάνο)

Συσκευάστε μερικά σνακ (δεν το θυμόμαστε αυτό – oops! Whitney δεν θα αποτύχει να θυμάται σνακ)

Roundabout Richmond (με τη μέθοδο μας στο Σακραμέντο), αναρωτήθηκα αν έπρεπε να συσκευάζουμε μαγιό. Ωχ. Τελειώσαμε με αυτό. Ευτυχώς το ξενοδοχείο δεν είχε καν πισίνα.

Αισθανθήκαμε σαν να κάναμε στο μήνα του μέλιτος που περιπλανιέται γύρω από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, καθώς αναρωτιόμαστε πού θα ήταν το επόμενο γεύμα μας. Όταν τα περιφερειακά πράγματα φάνηκαν λίγο και τοπικά, χτυπήσαμε το κομψό ξενοδοχείο για ένα υπερτιμημένο πρωινό. Ακριβώς το ίδιο στο Σακραμέντο, ωστόσο, αντί για το φαγητό που ήταν “πολύ τοπικό”, οι περιφερειακές τοποθεσίες έκλεισαν για το Σαββατοκύριακο των διακοπών.

Άλλα σημαντικά σημεία περιελάμβαναν:

Κοιτάζοντας στο Amgen Trip de California Race 3 τετράγωνα από το ξενοδοχείο μας 15 λεπτά από την ώρα της έναρξης. Αυτός ήταν ο αγώνας επιστροφής του Lance καθώς και η ημέρα πριν από την κλέφτη του ποδηλάτου.

Πολύ μεγάλο μουσείο τρένων σε κοντινή απόσταση. Ένα μίλι στην ψυχρή βροχή δεν αισθάνθηκε πραγματικά σαν σε κοντινή απόσταση, ωστόσο το κάναμε.

Η γκόμενα που μας έδωσε πραγματικά το ξενοδοχείο της απαραίτητο για το χώρο δίπλα από τότε που επιθεωρεί τις 21:00, καθώς ένιωθε λυπημένος για μας που κάθισε στην αίθουσα προβολής τηλεοπτικών εκπομπών στο Hulu

… καθώς και πολλά σημαντικά, κατανοώντας ότι μπορούμε απλά να φτάσουμε στα αυτοκίνητα και το φορτηγό καθώς και να πάμε!

Αλλά ps. Δεν έχω εγκαταλείψει τις καταχωρίσεις μου για την επόμενη φορά, επιτρέψτε μου να καταλάβω αν θέλετε να τις δείτε.

Σχετικές δραστηριότητες:
Δραστηριότητα #160 Go Camping
Δραστηριότητα #223 Φως ταξιδιού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *