5 Μέθοδοι Μουσικά ωφελεί τα παιδιά

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Σήμερα, η μουσική είναι οπουδήποτε πηγαίνετε – εμφανίζονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε διαφημίσεις, ως θόρυβο φόντου στα κέντρα αγοράς, καθώς και στα τηλέφωνά μας καθώς και στα ραδιόφωνα. Ανεξάρτητα από το ποιοι είστε, η μουσική έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τη διάθεσή σας – ωστόσο η δύναμη της μουσικής πηγαίνει πολύ βαθύτερη από ό, τι μπορεί να πιστέψετε – ειδικά για τα παιδιά. Η ερευνητική μελέτη έχει δείξει ότι η εκπαιδευτική εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του εγκεφάλου στα παιδιά, υπονοώντας ότι η αναπαραγωγή ενός οργάνου καθώς και η μελέτη του ρυθμού μπορεί να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα-από πολύ καλύτερη αυτοεκτίμηση καθώς και κοινωνικές δεξιότητες, σε ενισχυμένο IQ.

Η μουσική μπορεί να αναφλέξει όλους τους τομείς της ανάπτυξης των παιδιών: κινητήρα, γλώσσα, αλφαβητισμό, συναισθηματική, κοινωνική, καθώς και πνευματική – παρακινώντας το σώμα καθώς και το μυαλό να συνεργαστεί. Η συμμόρφωση με είναι μόνο μερικές από τις μεθόδους που η απόκτηση καινοτόμου με ένα όργανο μπορεί να είναι επωφελής για το παιδί σας.

1. Ενισχυμένο IQ

Ξεκινώντας με ίσως την πιο εμφανή επιλογή – η μουσική εκπαίδευση σε πρώιμο επίπεδο ενθαρρύνει την ανάπτυξη διαφορετικών περιοχών του εγκεφάλου – προωθώντας έτσι ένα υψηλότερο IQ στα παιδιά. Το 2004, ένα studypled από τον E. Glenn Schellenbergdiscovered λίγο, ωστόσο, προφανές να πετάξει τα παιδιά παρείχε κανονικό πιάνο καθώς και μαθήματα φωνής. Στην έρευνά του, ο Schellenberg ανακάλυψε ότι τα παιδιά παρείχαν μαθήματα μουσικής σχετικά με το πρόγραμμα του χρόνου τους στο ίδρυμα συνήθως ελέγχθηκαν υψηλότερα από άλλες ομάδες. Επιπλέον, μια ερευνητική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2007 επαλήθευσε ότι οι εκπαιδευόμενοι στα στοιχειώδη ιδρύματα που παρέχουν πολύ καλύτερα προγράμματα για τη μουσική εκπαίδευση σημείωσαν περίπου 20% υψηλότερα σε μαθηματικές τυποποιημένες δοκιμές, καθώς και 22% υψηλότερα στα αγγλικά σε σύγκριση με ιδρύματα με κακά μουσικά προγράμματα. Οι επιστήμονες που συμπεριλήφθηκαν σε αυτές τις μελέτες πίστευαν ότι η συγκέντρωση που απαιτείται στην εκπαίδευση μουσικής ισοδυναμεί με το επίκεντρο που απαιτείται κατά τη διάρκεια τυποποιημένων δοκιμών.

2. Βελτιωμένη λεκτική νοημοσύνη

Ακριβώς όπως έχει επίδραση στο γενικό IQ, οι μελέτες έχουν βρεθεί σε μια μουσική εκπαίδευση στην πρόωρη πρόοδο των παιδιών μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της απόδοσης στον τομέα της λεκτικής νοημοσύνης επίσης. Η μελέτη έρευνας δείχνει ότι η συνηθισμένη μουσική εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει στην καθιέρωση του αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου – ειδικά στην περιοχή που συνδέεται με τη γλώσσα επεξεργασίας. Τέτοιες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι η μουσική έχει μια απομάκρυνση της επίδρασης στη γνωστική βελτίωση, τη γλώσσα, καθώς και το ενδιαφέρον – οδηγώντας σε σημαντικές επιπτώσεις για το μέλλον της παιδικής εκπαίδευσης καθώς και για την ανάπτυξη.

3. Πολύ καλύτερες κοινωνικές δεξιότητες

Για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας, η μουσική μπορεί να είναι μια δυναμική εμπειρία ανακάλυψης που τους ενθαρρύνει να ενισχύσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Κάνοντας το Musicin ένα ρύθμιση ομάδας – τα παιδιά ανακαλύπτουν ακριβώς πώς να συνεργαστούν ως ομάδα, ενώ συμβάλλουν στις δικές τους προσπάθειες για την ανάπτυξη κάτι δημιουργικού και εκφραστικού. Τα μαθήματα μουσικής καθώς και οι ομαδικές παραστάσεις βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν ότι μπορούν να ενισχύσουν κάτι συμβάλλοντας στο δικό τους θόρυβο – υπογραμμίζοντας την αξία της ομαδικής εργασίας καθώς και την προσωπική ανάπτυξη. Την ίδια στιγμή, βρίσκουν πολλά περισσότερα για την κοινή χρήση, τη συνεργασία, τον συμβιβασμό, τη συγκέντρωση, καθώς και τη φαντασία – όλες τις δεξιότητες που μπορεί να είναι απαραίτητες καθώς αναπτύσσονται στο σχολείο, πληκτρολογούν νέες φιλίες, καθώς και να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις.

4. Αυξημένη αυτοεκτίμηση

Το Musiclesssons παρέχει ένα χρήσιμο φόρουμ στο οποίο τα παιδιά ανακαλύπτουν ακριβώς πώς να παρέχουν καθώς και να αποδεχθούν εποικοδομητική κριτική. Η εύρεση δεξιοτήτων που βοηθούν να μετατρέψουν τα δυσμενή σχόλια σε έναν καταλύτη για θετική τροποποίηση είναι μια φανταστική μέθοδος για την ανάπτυξη αυτοπεποίθησης. Συγκεκριμένα, τα μαθήματα ομάδας συχνά βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν ότι κανείς-συμπεριλαμβανομένων των συνομηλίκων τους καθώς και των ίδιων-είναι τέλειος, καθώς και όλοι μπορούν πάντα να ανακαλύψουν την περιοχή για να βελτιωθούν. Αυτή η βελτιωμένη αυτοεκτίμηση είναι μεταβιβάσιμη σε άλλους τομείς της ζωής, καθώς και στις μουσικές δεξιότητες ενός παιδιού, θα δημιουργήσουν έναν χαρακτήρα που τους βοηθά να βγουν από το πλήθος.

Σχετικά 6 κρίσιμα καθήκοντα που πρέπει να ολοκληρώσουν οι νέοι πατέρες

5. Υποχρεωτική υπομονή καθώς και πειθαρχία

Κανένα παιδί δεν θα πάρει ένα όργανο καθώς και αμέσως παίζει σαν επαγγελματίας. Δεδομένου ότι από αυτό, τα μουσικά μαθήματα δείχνουν τα παιδιά για την καθυστερημένη ικανοποίηση – προτού μπορέσετε να κάνετε το θόρυβο που θέλετε να ανακαλύψετε ακριβώς πώς να κρατήσετε το όργανο, ποιες κινήσεις δημιουργούν ποιες σημειώσεις, καθώς και έτσι. Η αναπαραγωγή ενός οργάνου διδάσκει KiDS Η προβολή της επιμονής στην προσπάθεια να ικανοποιήσει τους στόχους τους. Είτε συμμετέχουν σε προσωπικά μαθήματα που χρειάζονται ένα σημαντικό επίπεδο εστιασμένης συγκέντρωσης ή συμμετέχοντας σε ομαδικές συνεδρίες, τα παιδιά δημιουργούν τις πειθαρχικές τους δεξιότητες. Επιπλέον, σε ομαδικά μαθήματα, οι νέοι μουσικοί ανακαλύπτουν να δείχνουν σεβασμό, να είναι προσεκτικοί, καθώς και να ακουμπήσουν την υπομονή τους.

Τα παιδιά ευημερούν στη μουσική

Ο αριθμός των πλεονεκτικών συνδέσεων μεταξύ της μουσικής καθώς και της προόδου των παιδιών αυξάνεται καθημερινά. Η ερευνητική μελέτη έχει ανακαλύψει χαλαροί δεσμοί μεταξύ μουσικής και χωρικών χρονικών δεξιοτήτων-βοηθώντας τους νέους να απεικονίσουν τις πτυχές που πρέπει να συγκεντρωθούν για να διορθώσουν ένα ζήτημα καθώς και να είναι καινοτόμοι στις λύσεις τους. Σε όλη την ερευνητική μελέτη που διεξήχθη, δεν υπήρξε μειονέκτημα για την προσέλκυση μουσικής καθώς και για τα παιδιά μαζί. Είτε απολαμβάνει την ειρήνη καθώς και από την απόλαυση που προέρχεται από ένα πανέμορφο κομμάτι – ή να πάρει νέες δεξιότητες τόσο στη γλώσσα όσο και στην κοινωνία – η μουσική μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή όλων που αγγίζει – από παιδιά, στους ανθρώπους που τους φροντίζουν.

Συνεισφέρονται από: California Music Studios. Ανακαλύψτε το πιάνο, την κιθάρα, τη φωνή, το βιολί, τα τύμπανα, καθώς και περισσότερα. Προσωπικά μαθήματα στο σπίτι ή στο στούντιο για εκπαιδευόμενους όλων των ηλικιών. εξατομικευμένα μαθήματα για τη μέθοδο που μαθαίνετε. Ελάτε μαζί μας για δωρεάν ρεσιτάλ καθώς και γεγονότα. GetStarted σήμερα.

Εάν θέλετε να λάβετε ειδοποιήσεις σχετικά με τις συμβουλές για την υγιεινή διαβίωση, τις ειδήσεις για την υγεία και την ευεξία, τη γονική μέριμνα καθώς και τις δημοσιεύσεις, παρακαλούμε εγγραφείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και συμμορφώνετε με εμάς στο Facebook, στο Pinterest, στο Bloglovin, στο Google+, καθώς και στο Twitter.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας. Γίνετε μέλος του κοινωνικού μας δικτύου

var dbnwid = 79329; var dbnpid = 159002; var dbnwebid = 118054; var dbnlayout = 32; var dbncolor = “#7c685d”; var dbntitleFontSize = “14”; var dbnbgcolortype = 1; var dbnbgcolor = “#ffffff”; var dbnheader = “Μπορείτε να απολαύσετε την ανάγνωση:”; var dbnremindercolor = 2; var dbn_protocol = ((“https:” == document.location.protocol); “https: //”: “http: //”); Document.Write (UNESCAPE (“%3CScript Src = ‘” + DBN_Protocol + “widget.engageya.com/sprk.1.0.2.js’ id = ‘grazit_script’ class = ‘grazit_script’ async = true type = ‘text/javascript ‘%3e%3c/script%3e “));

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: 5 Μέθοδοι Η μουσική ωφελεί τα παιδιά
Σχετικά μικρά παιδιά και τεχνολογία: Ακριβώς πώς να χειριστείτε τον ιστό με μικρά παιδιά

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *