Babyletto Modo Crib Αξιολόγηση – κομψή, κομψή, καθώς και απίστευτη αξία!

Όταν πρώτα να πάρετε πρώτα αυτή τη θετική τεστ εγκυμοσύνης, αρχίζετε αμέσως ονειρεύεστε το ιδανικό νηπιαγωγείο για τη δέσμη χαρά σας. Η επιλογή του καλύτερου Crib θα έπρεπε να βρίσκεται στην κορυφή της καταχώρισής σας για τα πράγματα για να επιλέξετε καθώς και μπορούμε να βοηθήσουμε! Το Babyletto Modo Crib είναι ένα από τα πιο προσιτά μετατρέψιμα κούνια που δεν θέτουν σε κίνδυνο υψηλής ποιότητας για στυλ. Είναι ομαλό καθώς και σύγχρονο καθώς και αναπτύσσεται με υψηλής ποιότητας Νέα Ζηλανδία Χρονοδιάγραμμα ξύλου για ανθεκτική κατασκευή.

Top 3 λόγοι για τους οποίους μας αρέσει

1. Απλή συναρμολόγηση

Ενδεχομένως ένα από τα απλούστερα κούνιες που πρέπει ποτέ να βάλουν μαζί, σε τυπικό χρειάζονται λιγότερο από μία ώρα για να συναρμολογηθεί πλήρως. Είναι ανθεκτικό καθώς και δεν ταλαντεύεται, ωστόσο είναι ελαφρύ επαρκές για τους χώρους μετεγκατάστασης, αν χρειαστεί.

2. Περιλαμβάνεται το σύνολο μετατροπής μικρού παιδιού

Το CRIB είναι μια απίστευτη αξία σε σχέση με το δικό του, ωστόσο, ως ανταμοιβή περιλαμβάνει επίσης το σύνολο μετατροπής που γενικά προσφέρεται μεμονωμένα με πολλά άλλα κούνιες.

3. Τιμή

Με ένα νέο βρέφος στο δρόμο, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που αγοράζονται από τις πάνες σε καροτσάκια καθώς και μας αρέσει ότι τα χρήματά σας θα πάνε πολλά ακόμα περισσότερα όταν επενδύετε στο Babyletto Modo Crib.

Αγοράστε το Babyletto Modo Crib

Babyletto modo crib highlights

Ευέλικτο σύγχρονο σχέδιο: Το γεωμετρικό στερεό ξύλο του Modo καθώς και τα τετράγωνα πόδια εγγυάται μια ανθεκτική, καθώς και σταθερή βάση, καθιστώντας την έξυπνη, μοντέρνα υπηρεσία για το φυτώριο σας.
Greenguard Gold Certified: Το MODO έχει αξιολογηθεί για περισσότερες από 10.000 χημικές εκπομπές καθώς και στο VOCs, υποβάλλοντας εκτεταμένες επιστημονικές δοκιμές για να ικανοποιήσει μερικές από τις πολλές αυστηρές απαιτήσεις χημικών εκπομπών στον κόσμο. Συμβάλλει στον καθαρότερο εσωτερικό αέρα, παράγοντας μια πιο υγιεινή ατμόσφαιρα για το βρέφος για ύπνο, παίξει, καθώς και να αναπτυχθεί.
Αναπτύσσεται με το μωρό: Το στυλ χαμηλού προφίλ σας επιτρέπει να βάλετε γρήγορα ένα νεογέννητο για να ξεκουραστείτε. Εκτός από τις τέσσερις ρυθμιζόμενες θέσεις στρώματος, μπορείτε να μειώσετε το ύψος του στρώματος καθώς το Babe μαθαίνει να καθίσει καθώς και να σταθεί.
Καθαρή σύγχρονη αισθητική: κρυμμένο κτίριο υλικού εξαλείφει τις ορατές βίδες στο εξωτερικό επίπλων για μια γυαλισμένη, καθαρή εμφάνιση.
Βιώσιμος σχεδιασμός: φτιαγμένο με αειφόρα προέρχονται Στερεά Νέα Ζηλανδία Χρονικό ξύλο, ένα από τα πιο διαθέσιμα ανανεώσιμα δάση.
Ασφαλής για το μωρό: Ολοκληρώθηκε σε μια μη τοξική ζωγραφική πολλαπλών σταδίων καθώς και αποχρωματιστική διαδικασία που είναι το μόλυβδο καθώς και φθαλικό κίνδυνο που υπερβαίνει το ASTM παγκοσμίως καθώς και τα πρότυπα ασφαλείας των ΗΠΑ CPSC.
Universal στρώμα FIT: Το MODO είναι ένα βασικό μέγεθος CRIB. Επιθεωρήστε τα προτιμώμενα στρώματα CRIB εδώ!
Μετατροπή 3 σε 1: Γρήγορα μετατοπίζεται καθώς το μωρό σας αναπτύσσεται από το παχνί στο νεαρό παιδικό κρεβάτι καθώς και το daybed καθώς και το σύνολο μετατροπής περιλαμβάνεται!

Το Babyletto είναι κατανοητό για την ύπαρξη των καλύτερων κούνιων στην πιο φθηνή τιμή. Έχουν μάλλον μερικές κορυφαίες βαθμολογίες, ωστόσο πιστεύουμε ότι ο Modo βρίσκεται στην κορυφή. Μην πάρετε μόνο τη λέξη μας για αυτό. Οι γονείς είναι raving για το modo με χαρακτηριστικό 4,7 αστέρων με σχεδόν 500 αξιολογήσεις στο Wayfair. Αυτό θα έπρεπε να βοηθήσει να βάλει το μυαλό σας στην απλότητα καθώς και μπορείτε να ξεκουραστείτε απλή κατανόηση ότι έχετε επιθεωρήσει ένα πολύ περισσότερο από την καταχώρισή σας για να προετοιμαστείτε για το μωρό σας.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι ασφαλή babyletto cribs;

Ναι, η Babyletto Cribs είναι μια φανταστική επιλογή καθώς και διατηρούν την ασφάλεια ως προτεραιότητα.

Εδώ είναι η δήλωση της μάρκας:

“Στο Babyletto, η κορυφαία μας ανησυχία είναι η ασφάλεια του παιδιού σας. Προετοιμάζουμε τις εθνικές απαιτήσεις ασφάλειας για να σας προσφέρουμε τα μεγαλύτερα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Όλα τα έπιπλα μας ικανοποιούν τις προαιρετικές απαιτήσεις ASTM εκτός από τους κανονισμούς CPSC. Επιδιώκουμε επίσης το δικό μας εκτεταμένο πρόγραμμα διαχείρισης υψηλής ποιότητας για να παραμείνετε μπροστά από τα πρότυπα της αγοράς. ”

Μήπως το Newton στρώμα σε σχήμα στο Babyletto Modo;

Ναι, το Babyletto Modo Crib είναι ένα βασικό μέγεθος CRIB καθώς και το στρώμα Newton θα διαμορφωθεί τέλεια.

Τι είναι ένα 3 σε ένα παχνί;

Ένα παχνί 3 σε 1 μπορεί να μετατραπεί σε ένα παχνί, ένα νεαρό παιδικό κρεβάτι, ή η ημέρα. Σε πολλές περιπτώσεις, θα απαιτήσετε να αγοράσετε επιπλέον κιτ μετατροπής για να το τροποποιήσετε από ένα παχνί σε ένα νεαρό παιδικό κρεβάτι.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

PIN για αργότερα!

Μπορείτε επίσης να σας αρέσει:

Οι 15 καλύτερες ανεμόπτερες για το 2022! [Παραδοσιακή έως μοναδική]

Οργανισμός Νηπιαγωγείου Hacks απαίτηση να γνωρίζετε

Ένα παχνί μεσαίου αιώνα + 10 άλλα θεαματικά φυτώρια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *