Ένα άλλο τρελό πείραμα στην ασήμαντη εκπαίδευση

ugh. Δεν είμαστε ακόμα εκεί. Είμαστε τόσο κοντά. Στην πραγματικότητα, πριν από 12 μήνες, πίστευα ότι ήμασταν πολύ duper ticking-time-bomb κλείσιμο από τότε που δεν ήταν-δύο ετών ηλικίας μου ήταν τόσο σκεφτόμουν να pooping στο γλάστρες. Γρήγορα μπροστά ένα χρόνο, καθώς εξακολουθεί να σκέφτεται για # 2α επειδή παίρνει στο εμπόριο $ H1 # για καραμέλα. Ωστόσο, ο Peeing είναι κουραστικός, καθώς τον απομακρύνει από το να παίζει, οπότε δεν έχουμε προχωρήσει σε undies από πάνες.

Όταν ήθελα να κάνω ένα κόμμα-βαρίδων, επέλεξα να βάψω τα συνηθισμένα παντελόνια του Gerber Training καθώς και να τα κάνω πολύ πιο διασκεδαστικά καθώς και συναρπαστικά. Δεδομένου ότι γιατί όχι;

Επιλέγω αυτά τα πολύ απορροφητικά κούνια, αφού κρατούν πολύ πιο υγρό (και λιγότερο στο πάτωμα μου), καθώς και βοηθούν επίσης το παιδί να αισθάνεται υγρό όταν είναι peed. Win/Win. Ωστόσο, είναι κουραστικά ως heck. Έτσι, αν το παιδί σας θέλει pull-ups χαρακτήρα, αυτά είναι κουραστικά σε σύγκριση.

Τα συστατικά μου:

Ένα σετ ισοπαλίας από το Tulip (διαθέσιμο στο Michael’s ή στο Amazon)-πήρα αυτό το mega-pack με όλα τα χρώματα για μελλοντικά έργα. Μόνο ανακατέψτε αυτό που θα χρησιμοποιείτε κάθε φορά!

Ένα πακέτο Gerber White Undies “AKA Training Pants (από το Target ή το Amazon)

Μια γιορτή συμπεριλαμβανομένης της Sangria – είχα καλούς φίλους καθώς και διασκέδαση για ηθική υποστήριξη, αυτό είναι προαιρετικό

Μετά τις οδηγίες για τη Wendolonia για τη χρωστική ουσία, ξεκίνησα προσπαθώντας να φτιάξω φανταστικά μοτίβα swirly καθώς και σχέδια. Μετά το δεύτερο sangria μου, άφησα τον νεαρό μου να ψεκάσει τις φουσκάλες γύρω από το squirt γύρω, καθώς και να προσπαθήσει να κατευθύνει να αφαιρέσει οποιοδήποτε είδος χρωμάτων στο δέρμα μου καθώς και τα ρούχα.

Και τα αποτελέσματά μας!

Αν και αισθάνθηκα ανόητος να το κάνω αυτό – έτσι η Sangria – υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη επαρκής ιδέα για να μοιραστώ καθώς και να αναπαραχθεί:

Τα υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης είναι τώρα προσαρμοσμένα και διασκεδαστικά

Το Tie-Dye κρύβει σημεία («Nuf είπε)

Είναι πολύ σύντομα να δηλώσουμε αν αυτά είναι το μαγικό κομμάτι που λείπει για να πάρει το παιδί μου να κατουρήσει στο γλάστρες, ωστόσο ρώτησε γι ‘αυτούς σήμερα το πρωί, καθώς και αυτο-κινητήρα είναι το πραγματικό ουσιαστικό συστατικό.

[Δείτε επίσης έναν οδηγό διαχείρισης του Freak για την ασήμαντη εκπαίδευση και 5 τρελά πειράματα εκπαίδευσης που αξίζει να δοκιμάσετε]

Καλή τύχη καθώς και για τα παρόμοια έπιπλα, μην το κάνετε αυτό στο σπίτι, σας είπα ήδη ακριβώς πώς αισθάνομαι για τα τρόφιμα χρωματισμό καθώς και για τα νήπια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *