Ο οδηγός διαχείρισης του Freak για να μετακομίσει από ένα παχνί σε ένα μικρό παιδί κρεβάτι

είναι τόσο προετοιμασμένος να αποχωρήσει από τη φυλακή των βρεφών.

Εάν κάνατε κλικ σε αυτή τη δημοσίευση από τον τίτλο, απαιτώ να σας σταματήσω να σας σταματήσω ιδανικό. Εάν είστε πραγματικά ένα freak διαχείριση, θα κρατήσετε το μωρό σας/μικρό παιδί/προσχολικό σε ένα παχνί για όσο διάστημα ανθρωπίνα δυνατό.

Μόλις κατέληξε να είναι προφανές ότι οι ανάγκες του παιδιού θα εξυπηρετούνται πολύ καλύτερα, επιτρέποντας κάποια ελευθερία, θα εξακολουθούσατε να αναγκάσετε το πρόβλημα αγοράζοντας μια σκηνή κάμπινγκ που δημιουργήθηκε για αυτή τη λειτουργία ή τον αγωγό που τραβά το παιδί σας στο στρώμα (όχι γνήσιο σύσταση). Για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου, αυτή την ημέρα χωρίς γυρίσματα συνέβη ιδανική γύρω από την ηλικία των τριών.

Κάποιος γνήσιος κόσμος ήταν-εκεί-done-that συμβουλές:

Περιμένετε όσο μπορείτε. καθώς και λίγο περισσότερο.

Μιλήστε για τις πολιτικές ύπνου καθώς και τις υποχρεώσεις να είστε ένα τεράστιο παιδί. Πραγματικά τρυπήστε το.

Πάρτε το παιδί εκστατικό για τα κλινοσκεπάσματα καθώς και τα stuffies καθώς και τι σημαίνει αυτή η μετατόπιση. [Ορισμένα αξιολάτρευτα σετ σετ σεντόνια κρεβατιών: Αποφύγετε το σετ φύλλων κουκουβάγιας του λυκίσκου, πάντα δημοφιλές ποντίκι Minnie, τα καυτά απίστευτα φύλλα δράσης ήρωα ή φτιάξτε τη δική σας μαξιλαροθήκη μικρού παιδιού.]

Αγοράστε ένα κρεβάτι που ταιριάζει στο σημερινό στρώμα παχνιών. Hand-Me-Downs Rock ομοίως αυτό το φυσικό ξύλινο παιδικό κρεβάτι για μόνο 99 δολάρια με δωρεάν ναυτιλία είναι εξαιρετική συν είναι διαθέσιμο σε πολλά άλλα συμπληρώματα για να ταιριάζει με τα άλλα έπιπλα σας.

Κάντε ένα ξηρό τρέξιμο. Ενεργήσαμε μερικές φορές στο κρεβάτι καθώς και να δηλώσουμε καληνύχτα πριν από τον γνήσιο ύπνο. Εάν έχετε περιοχή καθώς και δεν είστε σε βιασύνη, ίσως μπορείτε να ρυθμίσετε το νέο μυστηριώδες κρεβάτι σε μια ήσυχη γωνιά για το NAPS. Για περίπου ένα χρόνο.

Ελπίδα για το καλύτερο, ωστόσο περιμένετε το χειρότερο για μερικές εβδομάδες.

Και αυτό που πραγματικά συνέβη στο σπίτι μου όταν μετακόμισα τον Sawyer, το τρίτο μου παιδί, στο νέο κρεβάτι του Big-Boy:

Ως αυτοανακηρυγμένος διαχειρισμένος freak καθώς και μαμά σε τρεις γιους, αγωνίζομαι για μια χαμένη μάχη για αγορά στο σπίτι μου σε καθημερινή βάση. Ήμουν αρκετά χαριτωμένος μετά τις πρώτες νύχτες ζευγάρι στο νέο κρεβάτι, ωστόσο τώρα, φαίνεται, ο μικρός νεαρός κερδίζει.

Την περασμένη εβδομάδα, ο καλός μου φίλος έφερε τα αποσυναρμολογημένα κομμάτια του μικρού παιδιού της κόρης της για να περάσει στην οικογένειά μου. Εμείς * καρδιά * Χειροποίητα-κάτω. Δυστυχώς, ο Sawyer είδε ότι αυτή η απόρριψη εμφανίζεται καθώς και στιγμιαία πήρε αστέρια στα μάτια του για το πότε θα μπορούσε να βγει σε ένα τεράστιο κρεβάτι παιδιού.

Αργότερα, σκέφτηκα. πολύ αργότερα. Ο Sawyer είναι δύο και τριών τετραγωνικών ετών.

Τα παλαιότερα αδέλφια του μεταφέρθηκαν στα τεράστια νεαρά κρεβάτια τους γύρω από την ηλικία των τριών. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του γονέα του παιδιού του ιδανικού για να κρατήσει το παχνί όσο περισσότερο δυνατό, οπότε δεν ήμουν σε βιασύνη. Έχουμε χώρο αποθήκευσης για το μικρό παιδικό κρεβάτι. Και πάλι, αυτό το παιδί έχει ήδη πηδήσει από το παχνί του λέγοντας, “Μίλο, πιάστε με!” (Ναι, όλοι μοιράζονται ένα υπνοδωμάτιο) καθώς και τον Napsâ σε έναν υπνόσακο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ίσως ήταν έτοιμος.

Αλλά ήμουν έτοιμος;

Μια μέρα αργότερα, ο Alec δημιούργησε το μικρό παιδικό κρεβάτι, καθώς και το παχνί μας. Έφερα τον Sawyer στην ντουλάπα μας για να επιλέξει μερικά τεράστια κλινοσκεπάσματα για να πάει στο νέο του τεράστιο παιδί κρεβάτι, καθώς και το άλμα. [Σημείωση: Το πρώτο μας παιδί πήρε ένα ταξίδι στο κατάστημα για να επιλέξει κάποια σημαντικά κλινοσκεπάσματα καθώς και ένα ταιριαστό γεμιστό ζώο. Αυτό το παιδί πήρε μια βόλτα στο διάδρομο!]

Αυτή ήταν η μέθοδος μας καληνύχτα

Πρώτη νύχτα καθώς και πρωί

Η πρώτη νύχτα ήταν αρκετά ομαλή. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος με την προοπτική ύπνου στο κρεβάτι. Δεν προσπάθησε να ανέβει. Σηκώνουμε αρκετά νωρίς τις καθημερινές, οπότε και το πρωί ήταν καλά.

Εντάξει, είμαι απολύτως ψέματα.

Ίσως η μνήμη μου είναι ήδη ασαφής. Η παραδοχή ότι δεν ήταν απολύτως ωραία. Ξύπνησε δέκα λεπτά νωρίτερα από τον ενεργό χρόνο αφύπνισης για να χρησιμοποιήσει το γλάστρες. καθώς και για πάντα. Έτσι, από τη στιγμή που ήθελε να επιστρέψει στο κρεβάτι για μια κατάλληλη τεράστια αφύπνιση από το κρεβάτι, σύμφωνα με τη διαχείριση των κανόνων Freak Kidâ, ήταν τόσο αργά. Έτσι, freaked. ACK.

Μόλις ξεπεράσαμε την κατάλληλη τεχνική καθώς και το χρονοδιάγραμμα του ξύπνησης σύμφωνα με το πρόβατο του, ο Sawyer ήταν ένα ευχαριστημένο καθώς και ευχαριστημένο παιδί όταν περισσότερα. Αγκάλιασε καθώς και φίλησε τον δωρητή του κρεβατιού όταν την είδε το επόμενο πρωί στη φροντίδα της ημέρας. Είπε επίσης σε κάθε είδους ήπια ενδιαφερόμενο πλήρες ξένο ότι ήταν σε ένα τεράστιο νεαρό κρεβάτι τώρα.

Το υπόλοιπο της εβδομάδας ήταν αρκετά καλό, ωστόσο έφτασε το Σαββατοκύριακο.

Πρωινά το πρωί

Τα πρωινά στο νοικοκυριό μας τα σαββατοκύριακα αρχίζουν στις 7 π.μ., χωρίς εξαιρέσεις. Το Σάββατο ξύπνησε γύρω στις 6:30 π.μ. Αυτό δεν είναι σύμφωνα με τους κανόνες.

Το βράδυ του Σαββάτου, του υπενθύμισα για το πράγμα των 7 π.μ., καθώς και ότι τα τεράστια παιδιά καταλαβαίνουν ακριβώς πώς να μείνουν στο κρεβάτι. Επίσης, μπήκα στο μικρό κρεβάτι του για να σιγουρευτώ ότι μπορεί να δει το ρολόι από το μαξιλάρι του.

Η Κυριακή ήταν μια τεράστια βελτίωση. Δεν ακούσαμε ένα peep από αυτόν μέχρι τις 7 το πρωί, οπότε φώναξε για όλους να ακούσουν: “Είναι το χρόνο να σηκωθεί!” Άκουσα μια φήμη ότι ήταν ξύπνιος πριν από το “πρωί” κάνοντας λίγο φως στο κρεβάτι του, ωστόσο το αγνόησα στον κίνδυνο μου.

Κυριακή νύχταΠροφανώς, περνούσε γύρω από την κρεβατοκάμαρα μετά τον ύπνο με βιβλία καθώς και λίγο φακό. Βρέθηκε στο κρεβάτι του “ανάγνωση” για άλλη μια φορά από το άλλο μισό μου, ενώ απάντησε σε μια καταγγελία θορύβου. Χαριτωμένο, ωστόσο, uh-oh.

Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μείνει ως κρεβάτι όσο και εγώ

Την προηγούμενη νύχτα

Έβαλα το νόμο. Αν άκουσα οποιοδήποτε είδος θορύβου καθώς και βρήκα τα παιδιά από το κρεβάτι μετά τα φώτα, θα εξαλείψω όλα τα βιβλία από το δωμάτιο. Και, ναι, το έκανα.

Είπα στο ακροατήριο μου ότι αν έπρεπε να επιστρέψω, καθώς και κάθε είδος παιδιού παραβίαζε τους κανόνες του ύπνου του, θα αρχίσω να βγάζω Loveys. Δεν ήρθε σε αυτό. Ακόμη.

Ποιο είναι το επόμενο?

Ναι, το κλινοσκεπάσημα είναι αξιολάτρευτο, καθώς είναι πραγματικά ευχαριστημένος που κάνει αυτό το σημαντικό βήμα προς το να είμαι ένα παλαιότερο παιδί, ωστόσο είμαι τρομοκρατημένος που είμαι πραγματικά για-για-αυτό με αυτό το αγόρι. Μπορώ να είμαι συνεπής καθώς και σταθερός, ωστόσο, απολύτως ευγενικός, καθώς και κίνητρα, διατηρώντας παράλληλα το λατρευτό κομμάτι του στο κρεβάτι;

Όταν ζητήσαμε από έναν επαγγελματία συμβουλές, αυτές ήταν οι ιδέες της για τη διατήρηση ενός νεαρού νεαρού παιδιού στο νέο του κρεβάτι.

Έχετε ανθρώπους για μένα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *