Η κοινή χρήση Happy Halloween

φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Happy Halloween από όλους μας εδώ στο Healthy Moms

Ακολουθούν μερικές προτάσεις ασφαλείας αποκριών από τον Halloween Security Guide.com.

Προτάσεις ασφαλείας αποκριών για νέους

Οποτεδήποτε ένα παιδί έχει ένα ατύχημα, είναι τραγικό. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να συμβεί είναι για το παιδί σας να τραυματιστεί σε διακοπές, θα ήταν μόνιμα σε απευθείας σύνδεση στο μυαλό του παιδιού καθώς και της οικογένειας.

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να διατηρήσετε το παιδί σας χωρίς κινδύνους στο Halloween, όταν είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα καθώς και τραυματισμούς. Η απόλαυση των παιδιών καθώς και των ενηλίκων αυτή τη στιγμή γύρω από το χρόνο σε ορισμένες περιπτώσεις τους κάνει να μην θυμούνται να είναι προσεκτικοί. Εύκολη τυπική αίσθηση μπορεί να κάνει πολλά για να σταματήσει κάθε είδους τραγωδίες από το να συμβεί. Βοηθήστε το παιδί σας να διαλέξει ή να κάνει ένα κοστούμι που θα είναι ασφαλές. Κάντε το να τερματίσει την απόδειξη, οι τρύπες των ματιών θα πρέπει να είναι μεγάλες για μεγάλη περιφερειακή όραση.

Εάν ορίσετε jack-o-lanterns στο αίθριο σας με κεριά σε αυτά, βεβαιωθείτε ότι είναι πολύ επαρκή από τη μέθοδο για να εξασφαλίσετε ότι τα κοστούμια των νέων δεν θα ακούσουν ακούσια.

Βεβαιωθείτε ότι εάν το παιδί σας φέρει ένα στήριγμα, όπως ένα δισκίο, μαχαίρι κρεοπωλείου ή βότσαλο, ότι οι προτάσεις είναι ομαλές και ευπροσάρμοστες επαρκείς για να μην προκαλέσουν τραυματισμό αν πέσει

Τα παιδιά πάντα θέλουν να βοηθήσουν με την κολοκύθα. Τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να είναι ενεργοποιημένα για να χρησιμοποιήσουν ένα αιχμηρό μαχαίρι για να κόψουν την κορυφή ή το πρόσωπο. Υπάρχουν πολλά κιτ που προσφέρονται που περιλαμβάνουν μικρά πριόνια που λειτουργούν πολύ καλύτερα από τα μαχαίρια καθώς και είναι ασφαλέστερα, αν και μπορείτε να τα κόψετε και από αυτά. Είναι καλύτερο να αφήσουμε τους νέους να καθαρίσουν την κολοκύθα καθώς και να σχεδιάσουν μια συμφωνία σε αυτό, την οποία μπορείτε να τα χαράξετε.

Η αντιμετώπιση των νέων σας σε ένα τρομακτικό δείπνο αποκριών θα τους κάνει λιγότερο πιθανό να φάνε την καραμέλα που συγκεντρώνουν πριν έχετε τη δυνατότητα να το επιθεωρήσετε.

Η διδασκαλία των νέων σας θεμελιώδους καθημερινής ασφάλειας, όπως η μη είσοδος σε οχήματα ή η ομιλία σε ξένους, βλέποντας και τις δύο μεθόδους πριν διασχίσετε τους δρόμους, καθώς και τη διέλευση όταν τα φώτα σας λένε, θα τους βοηθήσουν να τα κάνουν πιο ασφαλή όταν είναι έξω τεχνική ή θεραπεία.

Κάντε το Halloween μια διασκεδαστική, χωρίς κινδύνους καθώς και ευχαριστημένος χρόνος για τους νέους σας, καθώς και θα φέρει το έθιμο που τους διδάξατε στα νοικοκυριά τους κάποια μέρα!

Γίνετε μέλος της κοινότητας Frog Healthy Mothers Blog

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: Happy Halloween
Σχετικά μικρά παιδιά και τεχνολογία: Ακριβώς πώς να χειριστείτε τον ιστό με μικρά παιδιά

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *