Γνωρίζατε αυτά τα γεγονότα σχετικά με την αύξηση του μαστού;

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Γνωρίζατε αυτά τα γεγονότα σχετικά με την αύξηση του μαστού;

Στην πρακτική της Νέας Υόρκης, λαμβάνουμε το δίκαιο μερίδιο των ερωτήσεων μας σχετικά με πολυάριθμους διαφορετικούς τύπους χειρουργικών επεμβάσεων, αλλά ενδεχομένως καθόλου όσο και με την αύξηση του μαστού. Όσο συνηθισμένο έχει γίνει στην κοινωνία μας, πολλοί από όσους ενδιαφέρονται για τη χειρουργική επέμβαση ανύψωσης του μαστού δεν γνωρίζουν για μεγάλο μέρος της διαδικασίας, από το πώς εκτελείται σε αυτό που πρέπει να γνωρίζουν πριν γίνουν υποψήφιοι. Επιπλέον, υπάρχουν μερικά πραγματικά ενδιαφέροντα και αξιοσημείωτα γεγονότα σχετικά με τη χειρουργική επέμβαση στο στήθος! Παρακάτω, απαριθμούμε 7 πράγματα που βρίσκουμε συναρπαστικά για την αύξηση του μαστού.

Augmentation του μαστού: “Είμαστε ο αριθμός 1!”

Η αύξηση του μαστού και η LASER LIPO ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς διαδικασίες πλαστικής χειρουργικής. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Πλαστικών Χειρουργών (ASPs), η αύξηση του μαστού ήταν η πιο δημοφιλής χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε το 2015, με 279, 143 διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν εκείνο το έτος από τους χειρουργούς μελών τους. Αυτός ο αριθμός έχει βελτιώσει το 31% επειδή 2000.

Η αύξηση του μαστού είναι ιατρική διαδικασία

Ενώ πολλοί άνθρωποι συνδέουν την αύξηση του μαστού με την επιθυμία να ενισχύσουν μόνο τα στήθη για καλλυντικά, η πραγματικότητα είναι ότι η χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιείται συνήθως για ιατρικούς σκοπούς. Στην πραγματικότητα, οι πρώτες χειρουργικές επεμβάσεις αύξησης του μαστού διεξήχθησαν σε κατάλληλες παραμορφώσεις των μαστών, όπως αυτές που προκύπτουν από την απομάκρυνση του όγκου.

Σήμερα, η αύξηση του μαστού πραγματοποιείται συνήθως τόσο για καλλυντικά όσο και για ανακατασκευαστικούς σκοπούς. Ο στόχος της ανακατασκευής χειρουργικής επέμβασης του μαστού είναι να αποκατασταθεί το στήθος σε ένα σχεδόν φυσιολογικό σχήμα, μέγεθος και εμφάνιση. Ενώ αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αρκετές τεχνικές, η εισαγωγή των εμφυτευμάτων του μαστού είναι συχνά μέρος της διαδικασίας. Η αύξηση του μαστού μπορεί να αποκαταστήσει το στήθος μετά από μαστεκτομή, να βελτιώσει τα ασύμμετρα ή σωληνοειδή στήθη και να αντιμετωπίσει άλλες παραμορφώσεις του μαστού.

Σχετικοί 8 Αποδεδειγμένοι τρόποι κολλαγόνου μπορούν να βελτιώσουν το δέρμα της χειμερινής περιόδου

Τα εμφυτεύματα στήθους μπορούν να εισαχθούν μέσω του κουμπιού της κοιλιάς

Είναι αλήθεια! Σε αυτό που είναι συνήθως γνωστό ως μετα-ουσιαστική αύξηση του μαστού ή TUBA, τα εμφυτεύματα στήθους μπορούν να εισαχθούν μέσω του κουμπιού της κοιλιάς. Ενώ αυτή η τεχνική παρέχει το πλεονέκτημα της δημιουργίας ορατών τομών ή ουλών, δεν είναι τόσο τυπικά εκτελείται όσο άλλες τεχνικές. Υπάρχουν τρεις θέσεις τομής που χρησιμοποιούνται πολύ πιο τυπικά για την εισαγωγή εμφυτευμάτων στήθους: γύρω από την αρέολα, στην μασχάλη και μέσα στην πτυχή κάτω από το στήθος.

Δεν μπορείτε να πάτε από μικρή σε μεγάλη διανυκτέρευση

Πολλοί θέλουν να πάνε πάρα πολύ γρήγορα, αλλά το σώμα δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Το δέρμα σας χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί σε μια αύξηση του μεγέθους και η αύξηση ενός φλιτζάνι Α σε ένα διπλό D σε μία μόνο διαδικασία δεν είναι δυνατή. Εάν ο στόχος σας είναι μια τέτοια αύξηση, μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να φτάσετε πλήρως σε αυτό το μέγεθος.

Τα στήθη αλλάζουν συνεχώς

Ανεξάρτητα από το αν έχετε χειρουργική επέμβαση ή όχι, τα στήθη σας θα αλλάξουν αναμφισβήτητα το σχήμα στη ζωή σας. Η γήρανση, η κατοχή παιδιών και η απόκτηση ή/και η απώλεια βάρους έχουν όλα τα αποτελέσματά τους στα στήθη. Τα στήθη μπορούν να χάσουν τη σταθερότητα, να περάσουν, να πέσουν και να αναπτυχθούν. Η αύξηση του μαστού μπορεί να αυξήσει το μέγεθος, αλλά υπάρχουν και άλλες διαδικασίες που μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτά τα διάφορα ζητήματα, όπως ένα μαστίχωμα (κοινώς γνωστή ως ανύψωση του μαστού) ή μείωση του μαστού.

Η αύξηση είναι δημοφιλής για όλες τις ηλικίες

Τα όμορφα στήθη δεν προορίζονται μόνο για τη νεολαία. In fact, they’re attainable whatsoever ages, thanks to breast augmentation. breast augmentation is not only the top procedure overall among women, it’s also popular at a variety of ages. According to ASPS 2015 statistics, breast augmentation is the top procedure for clients aged 20 to 29 and 30 to 39.  The procedure ranked number two for clients aged 13-19, and number three for clients aged 40 to 54. It’s essential to note that the FDA has deemed that women should be 18 and older to receive saline breast implants, and 22 and older for silicone implants.

Related  signs That You Are Experiencing excessive Fatigue

Breast Augmentation procedures are world Famous

Breast augmentation isn’t just an American thing; it’s popular throughout the world.  According to the international society of aesthetic Plastic surgery (ISAPS), the united states had the most breast augmentation surgeries carried out in 2015.  However, the surgery was also very popular in other countries like BrAzil, Μεξικό, Νότια Κορέα, Γερμανία και Κολομβία.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:

Δρ Douglas S. Steinbrech

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: γνωρίζατε αυτά τα γεγονότα σχετικά με την αύξηση του μαστού;

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *