Προσκαλέστε κάποιον επιβλαβές στο τσάι

σας ενθαρρύνουμε να γυναίκα και να προσκαλέσετε κάποιον επιβλαβές για τσάι

Ήμουν κάτω από το δρόμο χθες, όταν ένας φίλος γειτονιάς, Andrea, έβγαλε μπροστά μου στο βαγόνι του σταθμού. Ήμουν μόνο πίσω της πίσω της μόνο για μερικά τετράγωνα, αλλά κυλήσαμε τα παράθυρα αυτοκινήτων μας για να κυματίζουμε ο ένας στον άλλο και να χαμογελάει σαν goofballs στην εύκολη σύμπτωση να βλέπουμε ο ένας τον άλλον στο δρόμο.

Η Andrea είναι μια από τις πιο στοχαστικές και εμπνευσμένες γυναίκες που έχω γνωρίσει και παρόλο που έχουμε κρεμάσει μόνο δέκα φορές τα τελευταία χρόνια, μερικά από τα πράγματα που είπε είναι τα πράγματα που έχουν κολλήσει μαζί μου ή άλλαξαν Η προοπτική μου με υπέροχους τρόπους. Η Andrea ήταν νεοσύλλεκτη μητέρα στο μωρό Ben όταν έγραψε αυτό στο blog της SuperHerolife.com.

Μετά την ανάρτησή μου για τη φιλία, ο φίλος μου Kalah μοιράστηκε κάτι που μου άρεσε. Είπε,
“Όταν αισθάνεστε πολλοί απομονωμένοι, θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα να φέρετε το κόμμα σε σας. Οι φίλοι χωρίς παιδιά μπορεί να μην έχουν μια ιδέα για τις καθημερινές σας πηγές και μπορεί να αναβάλλουν την κλήση επειδή δεν θέλουν να είναι ενοχλητικοί. Η πρόσκλησή τους στην πτυχή σας τους διαβεβαιώνει ότι εξακολουθείτε να εκτιμάτε τις φιλίες τους και αισθάνονται ότι σας σώζουν λίγο χρόνο και ενέργεια όταν κάνουν την προσπάθεια να σας συναντήσουν εκεί που βρίσκεστε. Είναι εντάξει να αφήσουμε τον τελειομανισμό όταν αφορά την κατάσταση του σπιτιού σας όταν αφορά τους επισκέπτες – οι περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι ζείτε την πραγματική, σπλαχνική ζωή ».

Με το πνεύμα να φέρω το κόμμα σε εμένα και ο αγαπημένος μου σαρκισμός “προσκαλούν κάποιον επιβλαβές στο τσάι”, επέλεξα να προσκαλέσω τον ιδιοκτήτη της Speesees, Rachel Pearson για τσάι. (Είχαμε μόνο “συναντήθηκαν” μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού αγόρασα μερικά καλούδια) Είναι καθαρό χρώμα, δημιουργικότητα, διασκέδαση και ταλέντο. Ήμουν τόσο εμπνευσμένος από τις συνομιλίες μας για την εταιρεία και τα όνειρα και την αγάπη. Έκανε τη μέρα μου και μου υπενθύμισε ότι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μου συνδέεται με άλλες δημιουργικές γυναίκες/συγγενικά πνεύματα/άτομα που θαυμάζω. [Δείτε την αρχική ανάρτηση του Andrea εδώ | Δείτε την αφίσα Sark εδώ και στη συνέχεια αγοράστε το]

Για λίγο, η Andrea διατηρούσε έναν κατάλογο ανθρώπων που ήθελε να συναντηθεί και να αμφισβητήσει τον εαυτό της να φτάσει σε αυτούς και να τους προσκαλέσει να συναντηθούν.

Μπορείτε να προσκαλέσετε κάποιον επιβλαβές για τσάι αυτήν την εβδομάδα; Αυτή είναι η 19η πρόκληση της μητέρας σας. Πάρτε μια ευκαιρία σε ένα άτομο που δεν γνωρίζετε καλά. Το “τσάι” είναι η ιδανική πρόσκληση για μια συνάντηση στα μέσα της ημέρας και μπορεί να είναι στο τραπέζι του πρωινού σας με τσάι και φρούτα ή σε ένα καφενείο όπου δεν χρειάζεται Καθαρίστε οτιδήποτε. Διαχωρίστε λίγο κέικ και γνωρίστε ο ένας τον άλλον.

Andrea Scher, συν-δημιουργός του Mondo Beyondo (Google IT!)

Πείτε μας, ποιος έχετε κατά νου; Μια μητέρα που έχετε γνωρίσει μερικές φορές στη γιόγκα; Το παλιό σας αφεντικό που σας λείπει; Ένας φίλος της μαμάς σας που πάντα λέει αστείες ιστορίες;

Σχόλιο παρακάτω και ενημερώστε μας τα σχέδιά σας.

Ετικέτα μας στο Instagram ή Tweet σε εμάς με το hashtag #Rookiemoms όταν βρίσκεστε στην ημερομηνία του τσαγιού σας.

Μοιραστείτε μια φωτογραφία μαζί μας στο Facebook.

Χρειάζεστε διαφορετική πρόκληση; Εδώ είναι 51 πράγματα για να τελειώσετε με το μωρό σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *