Οι μικροσκοπικές εκτυπώσεις σας εύχονται πολλά περισσότερα γενέθλια (χορηγία)

Tiny Prints συνεργάστηκαν με την Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου (ACS) για να αγωνιστούν για πολύ περισσότερα γενέθλια και λιγότερο καρκίνο. Δεν το μιλάω πολύ, γιατί η λέξη C κάνει τους ανθρώπους λυπημένους και γυρίζει τη συζήτηση αμήχανη-προειδοποίηση spoiler-αλλά εδώ πηγαίνει:

Εύχομαι οι γιοι μου να έχουν συναντήσει τον παππού τους και όχι να δουν μόνο παλιές φωτογραφίες. Ο πατέρας μου έχασε τη μάχη του με τον καρκίνο πριν από δεκατέσσερα χρόνια αυτό το φθινόπωρο. Εάν είχε πάρει αυτά τα πρόσθετα γενέθλια, θα είχε συναντήσει την αγαπημένη μου Alec. Με περπάτησε κάτω από το διάδρομο στο γάμο μας. ήταν συγκλονισμένοι που το μήνα του μέλιτος περιλάμβανε ολόκληρο τον ευρύ κόσμο. Μου άρεσε να συναντά τον πρώτο εγγονό του. κράτησε το ESPN στην τηλεόραση όλη την ώρα. Με υψηλό βαθμό για να έχω δύο γιους (“τα αγόρια είναι ευκολότερα”, έλεγε). γέλασε για να με δει να μετατρέψει σε ένα τέτοιο snob τροφίμων μετά από τα εφηβικά μου χρόνια twinkies και oreos? Και ήμουν τρελός χαρούμενος που με είδε ως μητέρα τριών αγοριών.

Μου λείπει επιπλέον τον Οκτώβριο λόγω των γενεθλίων του, της επετείου του θανάτου του και της έναρξης των διακοπών. Φυσικά, μου λείπει και άλλες φορές, όπως όταν τρώω μια καλή μπριζόλα, μπαίνω σε τροχαίο ατύχημα, βλέπε το χαμόγελο του Holden ή φαίνονται πολύ καιρό στις μπούκλες του Milo.

Όταν αγοράζετε μια κάρτα από τη συλλογή ACS, μερικές από τις τιμές αγοράς σας θα υποστηρίξουν την αποστολή πολύ περισσότερων γενέθλια να βοηθήσουν τους ανθρώπους να παραμείνουν καλά και να φτάσουν καλά από τον καρκίνο, να βρουν θεραπείες και να καταπολεμήσουν την ασθένεια. Από τώρα μέχρι τις 30 Απριλίου 2012, οι μικροσκοπικές εκτυπώσεις πολύ περισσότερη συλλογή καρτών γενέθλια θα είναι διαθέσιμες στο tinyprints.com.

+++
Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση που έχει χορηγηθεί γράφτηκε σε συνδυασμό με την αμερικανική συλλογή καρκίνου/Tiny Prints Card Launch. Όλα τα περιεχόμενα, οι απόψεις, οι λυπημένες ιστορίες και η ευσεβής σκέψη που εκφράζονται εδώ είναι δικές μου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *