Μια χιουμοριστική αξιολόγηση της ιστορίας για τις γυναίκες σχετικά με την άλλη μισή συνέντευξη του Σάντα

φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Οι γυναίκες έχουν μια εξαιρετική ποικιλία χιούμορ καθώς και ιστορίες που λένε για να βοηθήσουν να το αποκαλύψουν. Πρόσφατα, ενώ σε μια γειτονιά στο Διαδίκτυο για τις γυναίκες, έλεγξα ένα άρθρο που είναι μέρος της σειράς που με κάνει να γελάω εξαιρετικά καρδιά. Οι συνεντεύξεις της συζύγου του Σάντα. Κανονικά, όταν πιστεύουμε τη σύζυγο του Άγιου Βασίλη, οραματίζουμε μια μαλακή και απαλή γυναίκα. όχι σε αυτό το άρθρο. Ακριβώς εδώ βλέπουμε μια δύσκολη δουλειά, άγρια, προσπάθεια που λέω ακόμη και, η φεμινιστική κυρία Claus βγαίνει από το κέλυφος της. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι του χιούμορ για τις γυναίκες που θα σας κάνουν να γελάσετε εξαιρετικά θερμά καθώς και τα άλλα μισά τους ενθουσιασμένα από το άγριο άλλο μισό του Santa. Βάζει ελεύθερα τον Σάντα όταν πρόκειται για την επαγγελματική τους ζωή: ο Σάντα δεν είναι τόσο δύσκολος, όπως πιστεύει κανείς ότι φαίνεται. Αυτό που κάνει αυτό πολύ καλύτερο είναι ότι μιλάει για τις πιο οικείες σχέσεις της με τον Santa. Ένα ανεκτίμητο κόσμημα για τις γυναίκες που απολαμβάνουν χιουμοριστική ανάγνωση.

Όταν ελέγχετε το άρθρο, ο Santa είναι κατασκευασμένος μόνο για να είναι ένα δοξασμένο αγόρι αποστολής. Οποιοσδήποτε χρόνος που υπήρχε ένα ζήτημα στο Βόρειο Πόλο, η κυρία Claus είναι ο πρώτος που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Φαίνεται να εργάζεται εξαιρετικά σκληρά: θέτει τις διαμαρτυρίες μεταξύ των ξωτικών καθώς και των αφεντικών τους, καθώς και ρυθμίζει όλα τα εργοστάσια παιχνιδιών επίσης. Παρόλο που μπορεί να μην είναι μια γνήσια κυρία ούτε ο Άγιος Βασίλης, το χιούμορ για τις γυναίκες σε αυτό είναι εξαιρετικό. Αν ήταν μια γνήσια γυναίκα, πιστεύω ότι πολλές γυναίκες θα έμοιαζαν τόσο πολύ όσο και ως σχέδιο λειτουργίας, καθώς και ένας φεμινιστής ηγέτης.

Το πιο χιουμοριστικό μέρος αυτής της συνέντευξης για οποιοδήποτε είδος των διαθέσιμων γυναικών έχει την τάση να είναι όταν μιλάει για τη σεξουαλική της ζωή με τον σύζυγό της. Θα πίστευες ότι τους αρέσουν μαλακά και ευγενικά: αυτό δεν φαίνεται να είναι η κατάσταση με οποιοδήποτε είδος μέσων. Μην με πάρτε λάθος, δεν είναι μια τραχιά γυναίκα. Παρ ‘όλα αυτά σίγουρα απολαμβάνει ένα κομμάτι της λειτουργίας που παίζει κάθε όταν σε μια στιγμή. Πιστεύει ότι βοηθά τη γεύση της μέχρι τη σύνδεσή της με το άλλο μισό της στο κρεβάτι. Και πάλι, αν ήταν πραγματικοί, θα απαιτούσαν κάποια ποικιλία: θα ήταν μαζί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, κάποιο παιχνίδι λειτουργίας μπορεί μερικές φορές να είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό.

Σχετικά τι είναι η πηκτίνη;

Αυτός ο τύπος χιούμορ για τις γυναίκες μπορεί να είναι ανόητο, ωστόσο βοηθά να ζωντανέψει την ημέρα από καιρό σε καιρό. Παρόλο που οι χαρακτήρες μπορεί να μην είναι πραγματικοί, εξακολουθούμε να θέλουμε να έχουμε καινοτόμο σάτιρα που θα μπορούσε να τροποποιήσει τις απόψεις μας γι ‘αυτούς, ιδιαίτερα στην κατάσταση της συζύγου του Σάντα. Δεν είναι πλέον μια ειρηνική γριά στη γωνία. Είναι άγρια ​​cougar που περιμένει να αναπηδήσει.

Το χιούμορ για τις γυναίκες μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο πάνω από την κορυφή, ωστόσο πιστεύω ότι είναι ένα τέλειο μείγμα σε αυτή τη συνέντευξη.

Πηγή άρθρου: http://ezinearticles.com/?expert=josephine_pizarro

Συζητήστε αυτό στο φόρουμ μας

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: μια χιουμοριστική ιστορία για την αξιολόγηση για Γυναίκες για την άλλη μισή συνέντευξη του Σάντα

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *