Ανασκόπηση βιβλίων: Τεράστια αδερφός και τεράστια βιβλία αδελφών

Η κοινή χρήση είναι η φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Το Synergist Publishing κυκλοφόρησε πρόσφατα δύο διαδραστικά, προσαρμόσιμα βιβλία για παιδιά, “Big Sibling Book” καθώς και “Big Sibling Book”. Τα ποιήματα, τα θετικά μηνύματα, καθώς και οι εικονογραφήσεις των παιδιών γεμίζουν αυτό το μεγάλο, ζωντανό βιβλίο. Κάθε σελίδα αποτελείται από μια καθορισμένη περιοχή για να συμπεριλάβει εικόνες καθώς και σχέδια από τον παλαιότερο αδελφό καθώς προετοιμάζονται για το νηπιακό τους αδελφό ή την αδερφή τους. Είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να τους πιστέψουν για το νέο τους αδελφό, ενώ παράλληλα παρέχουν μια λεωφόρο για να συμμετάσχουν στην άφιξη του νέου bit.

Ο συγγραφέας William W. Hartley ονειρεύτηκε αρχικά την ιδέα αυτών των βιβλίων για το παιδί του Jacqueline, ιδανικό πριν γεννηθεί το παιδί του William. Επιθυμούσε τη Jacqueline να αισθάνεται ακριβώς πόσο κρίσιμη ήταν ως μέρος της αναπτυσσόμενης οικογένειάς τους. Ως αποτέλεσμα της επιθυμίας του William να παράγει κάτι για την παλαιότερη κόρη του, άλλα αδέλφια μπορούν επίσης να αποτελούν ενεργά μέρος της άφιξης ενός νέου bit. Όπως και με το υψηλής ποιότητας απόθεμα χαρτιού υψηλής ποιότητας, καθώς και το κάλυμμα μαλακών μερών με μαλακό πνεύμα, αυτά τα βιβλία είναι μια υπέροχη προσθήκη στο τραπέζι του καφέ ή στο δωμάτιο του παιδιού σας.

Προσωπικά μου άρεσε το μεγάλο μέγεθος των βιβλίων, τα ισχυρά χρώματα σε κάθε σελίδα καθώς και τις καθορισμένες περιοχές για μια σειρά φωτογραφιών καθώς και σχέδια. Κάθε βιβλίο με αιχμαλωτίστηκε (πιστεύω ότι θα με το μεγαλύτερο παιδί σας!), Καθώς επιτρέπει στο παιδί ή το παιδί σας να παράγει κάτι δικό του διασκεδαστικό, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα για το νέο αδελφό ή την αδερφή τους. Ήμουν επίσης σοκαρισμένος να ανακαλύψω ότι αυτή η ιδέα είναι μοναδική, χωρίς άλλη δημοσίευση μάλλον σαν αυτό στην αγορά!

Το Healthy Mommies Magazine καθώς και η Publishing Publishing συνεργάζονται για ένα δώρο του τεράστιου βιβλίου αδελφών καθώς και του τεράστιου αδελφού βιβλίου! Τα πρώτα 4 σχόλια στη δημοσίευση μάρκετινγκ στο Facebook θα κερδίσουν ένα αντίγραφο κάθε βιβλίου.

Σχετικές ποιες είναι οι αξίες σας καθώς και οι πεποιθήσεις;

Κάθε βιβλίο διατίθεται για $ 49.99. Για να αγοράσετε το καθένα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους. Για κάθε βιβλίο που πωλείται, η Synergist Publishing θα δωρίσει $ 1 (έως και 1 εκατομμύριο δολάρια) σε διαφορετικές φιλανθρωπικές οργανώσεις των παιδιών στις Η.Π.Α. για να υποστηρίξει καθώς και να αναπτύξουν νοικοκυριά που έχουν ανάγκη.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: Ανασκόπηση βιβλίων: α>

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *