Είστε μια κυρία με μια εικόνα;

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Πιστεύω ότι οι γυναίκες συνήθως έχουν μια εικόνα των ίδιων με βάση αυτό που πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να μοιάζουμε με ή από τους τίτλους που έχουμε. Δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου, η εμφάνιση, καθώς και οι «τίτλοι» μπορούν να έχουν τόσο μεγάλη επιρροή στην εικόνα που αναπτύσσεται μια κυρία. Θέλω μια κυρία να έχει μια εικόνα που βασίζεται πολύ περισσότερο από το χαρακτήρα, την παρουσία, την προσωπικότητα, την αυτοπεποίθηση, καθώς και την αγάπη. Οποιοσδήποτε τύπος κυρίας μπορεί να έχει gravitas, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να το καθορίσει. Συχνά, η κοινωνία μας τοποθετεί τόσο μεγάλη έμφαση στην επιτυχία με βάση την εκπαίδευση, τα πτυχία που λαμβάνονται, τα διαπιστευτήρια κ.λπ. Επιπλέον, για την επιτυχία των γυναικών είναι εξαιρετικά αλληλοσύνδεση με την εμφάνισή τους.

Πόσο κοινώς έχει ερωτηθεί από τους γνωστούς, τους συνομηλίκους, τους συναδέλφους, τις κοινοτικές ή θεσμικές ανησυχίες των μητέρων, όπως? Σε ποιο κολλέγιο πήγατε; Τι κάνετε για εργασία? Που μένεις? Ακριβώς πόσο πολλά παιδιά έχετε; Απαιτούμε την αιτιολόγηση να μας κάνει να αισθάνουμε επιτυχία; Δεν το πιστεύω, ωστόσο, είναι χαρακτηριστικό να αισθανθείτε έτσι. Ως γυναίκες, δυστυχώς βάζουμε μια μεγάλη έμφαση στην ακριβή έμφαση τόσο ακριβώς πώς βλέπουμε τον εαυτό μας σωματικά ή ακριβώς πώς πιστεύουμε ότι οι άλλοι μας θεωρούμε. Απαιτούμε να έχουμε τίτλους ή βαθμούς να αισθάνονται επιτυχημένοι ή να επιτευχθούν; Ή μήπως έχουμε ένα σώμα της παραλίας να αισθάνεται ελκυστική; Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες χρειάζονται να μοιάζουν με ένα σχέδιο φυσικής κατάστασης για να αισθάνονται ελκυστικές ή αληθινές; Δεν θέλω οι γυναίκες να αισθάνονται σαν να έπρεπε να κρύψουν κάτω από τα ρούχα μας, ή κάτω από το δικό μας δέρμα. Πιστεύω ότι πρέπει να δεχτούμε τη γοητεία μέσα μας.

Αισθάνομαι ότι η νοοτροπία μας ή η κατανόηση του εαυτού μας μπορεί να προκαλέσει απουσία συναισθημάτων ή ενθουσιασμού. Αυτή η «αρνητικότητα» στη συνέχεια οφείλεται το μυαλό μας, το σώμα καθώς και την ψυχή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην επιτρέπουν θετικές σκέψεις καθώς και ενέργεια ώστε να επιτρέπουν την ευτυχία στις καρδιές μας. Οι γυναίκες συνήθως κολλήσουν σε ένα επιβλαβές αυτοκαταστροφικό μονοπάτι. Αντιμετωπίζει την ικανότητά μας να αγαπάμε, να γελούν και να ζουν. Έχουμε την τάση να είμαστε τόσο άσχημα στους εαυτούς μας καθώς και τα σώματά μας μόνο από το τι πιστεύουμε ακριβώς πώς οι άλλοι μας βλέπουν. Μερικοί από εμάς μπορεί να είμαστε τυχεροί να έχουμε ένα υπέροχο σώμα καθώς και μερικοί από εμάς θα πρέπει να εργαστούμε στην παραγωγή του σώματος που επιθυμείτε. Είναι εντάξει να είναι μοναδικά διαφορετικό! Πρέπει να μην επιτρέψουμε ποτέ σε κανέναν να μας κάνει να νιώθουμε μη ελκυστικό στο σώμα μας! Στην τελική σκέψη είναι απαραίτητο για τις γυναίκες να αναγνωρίσουν ότι όλη η «αρνητική αυτο-συζήτηση» μπορεί να μας οδηγήσει στην πίστη που δεν αξίζουμε την επιτυχία, την αγάπη, την ευτυχία ή μια ζωή γεμάτη αφθονία. Εκτελώνει ακριβώς πώς να φέρει θετική πίστη πίσω στο μυαλό σας, το σώμα καθώς και το πνεύμα καθώς και την ευγνωμοσύνη μέσα στην καρδιά σας καθώς και την ψυχή.

Σχετική αντανάκλαση Σαββατοκύριακου # 35- Blogging

Εδώ είναι μερικές προτάσεις για να επανασυνδεθείτε καθώς και να επαναλάβετε το μυαλό σας:

Συμβουλή: Σας δυσκολεύομαι να δηλώσετε τρία θετικά πράγματα για τον εαυτό σας καθώς και το σώμα σας στον καθρέφτη καθημερινά. (Αρχίστε πρώτα τα ενδύματα, όμως, όταν είστε άνετοι, ενώ γυμνός)

Συμβουλή δύο: Θέλω να ξεκινήσετε το πρωί σας με μια “δήλωση i είμαι” (παράδειγμα “Είμαι όμορφος” κλπ.)

Συμβουλή Τρία: Θα δώσετε τον εαυτό σας με κάποιο χρόνο για 10-15 λεπτά κάθε μέρα. (Διαβάστε ένα βιβλίο, ακούστε ένα audiobook, ακούστε ένα θετικό podcast, ακούστε θετικές επιβεβαιώσεις, κάντε μια βόλτα κλπ.).
(Ακούω ένα podcast όπως περπατάω το κυνόδοντό μου ή ενώ είμαι στο hiit run / walk μου. Μπιτώπως έλεγξα ένα βιβλίο όπως περιμένω να παραλάβω το παιδί μου από το ίδρυμα ή εγώ έλεγξα ένα κεφάλαιο στο μπανιέρα). Πρόταση Τρία μπορούν να γίνουν εάν κάνετε το χρόνο για τον εαυτό σας για τον εαυτό σας να ενεργοποιήσετε τον εαυτό σας τα 10-15 λεπτά.

Η ζωή είναι γεμάτη από αγάπη, γενναιοδωρία καθώς και ευτυχία. Θα πρέπει απλά να το κοιτάξετε από την καρδιά σας, έτσι ανοίξτε την καρδιά σας καθώς και να κοιτάξετε τη γοητεία γύρω σας. Θα είναι απίστευτο όταν βλέπετε ότι ο κόσμος έχει γοητεία καθώς και αγάπη.

Σύνδεσμος σε αυτή τη θέση: είστε κυρία με μια εικόνα;

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

ΜερίδιοΤιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *