Τσάντες μόδας πτώσης από το Storksak-A πρέπει να έχουν!

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ω αγαπητέ τσάντες, ακριβώς πώς μου αρέσει; Με μια τόσο φανταστική επιλογή τσάντες τι πρέπει να κάνεις εκτός από την απόλαυση της κάρτας πιστωτικού βαθμού καθώς και την κατάσταση “για μένα παρακαλώ”. Σας φέρνω την τρέχουσα επιλογή καθώς και Η εξέχουσα επιλογή αυτών πρέπει να έχουν τσάντες φθινοπώρου από το Storksak.I όπως το μάντρα τους: babybag dailybag parentbagththis δεν είναι έτσι ώστε η κανονική σας πάνα, καθώς και μου αρέσει ότι δεν το παραπέμπουν ούτε ως πάνα, ωστόσο ως parentbag από αυτές τις τσάντες Με ικετεύετε για ένα, καθώς είναι πάντα τόσο μοντέρνο! Εδώ είναι το εσωτερικό σέσουλα για το τι είναι οι πιο δημοφιλείς τσάντες για το φθινόπωρο/χειμώνα 2010.

Σας φέρνω την τσάντα Kate. Ένα εκπληκτικό vintage επηρέαστο ποπ χρώμα που είναι λεπτομέρειες φέρνει multi τσέπες, είναι mid size, περιλαμβάνει ένα μαξιλάρι αλλαγής με γεμισμένη, ένα μονωμένο κάτοχο μπουκαλιών (μπορεί να κρατήσει το μωρό σας Bevvie ζεστό ή ψυχρό για έως και 4 ώρες)

Στη συνέχεια, αυτή η καυτή τσάντα, η οποία προσφέρεται έξω, έτσι και να αγοράσει για το ντεμπούτο του Νοεμβρίου, την τσάντα Olivia. Νάιλον σατέν με τεχνητή δερμάτινη επένδυση, περιλαμβάνει όλα τα κουδούνια καθώς και σφυρίχτρες καθώς και ένα ρυθμιζόμενο ιμάντα.

Η απόλυτη προτιμώμενη μου είναι αυτή η εκπληκτική τσάντα, Emily. Καθαρισμένα ασημένια φωτιστικά, ρυθμιζόμενο ιμάντα, πανέμορφο δέρμα (έρχεται σε μια σειρά χρωμάτων), μια αποσπώμενη τσάντα καλλυντικών (τελικά που πιστεύεται για εμάς!), Τσέκιν του κινητού τηλεφώνου καθώς και στο πρόγραμμα αρκετές τσέπες για όλες τις ανάγκες αποθήκευσης. Περιλαμβάνει επίσης ένα μαξιλάρι τροποποίησης, καθώς και το μονωμένο κάτοχο μπουκαλιών.

Οι μητρικές τσάντες παίρνουν οποιοδήποτε τύπο sleeker; Ας σας προετοιμάσουμε λοιπόν για το φθινόπωρο καθώς και για το χειμώνα με τις τσάντες του Hippest! Έχουν επίσης τσάντες unisex για μπαμπάδες. Εδώ είναι ο εντοπιστής του καταστήματος σας, κάντε κλικ εδώ

Erica Ashmoreverything Mommy καθώς και babyabout αυτόν τον συγγραφέα

Η Erica Ashmore (γνωστή και ως Mom Ash) είναι μια πρώτη φορά που η μαμά καθώς και μια μαμά του σπιτιού. Το κίνητρό της προέρχεται από το ευχαριστημένο καθώς και το υγιές μικρό παιδί, καθώς και από τον υποστηρικτικό σύζυγό της. Βρίσκεται στην αγορά προσφυγής για πάνω από 10 χρόνια, καθώς και μια νέα μαμά για πάνω από ένα χρόνο καθώς και μετρώντας. Έχοντας ένα βρέφος είναι συναρπαστικό. Ακριβώς πώς το σώμα μας καθώς και η τροποποίηση του δέρματος είναι εξαιρετική καθώς και η Erica είναι εδώ για να σας δείξει πληροφορίες σχετικά με την έκκληση καθώς και με ενθουσιασμό για τη μόδα για εσάς καθώς και τα bit σας. Μπορείτε να ανακαλύψετε το blogging Erica στο blog της για μοντέρνα καθώς και πανέμορφα δώρα σε ό, τι μαμά καθώς και μωρό.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: τσάντες μόδας από το Storksak-A πρέπει Έχουν!
Σχετικό κολλοειδές ασήμι για φροντίδα του δέρματος

5/5

(1 ανασκόπηση)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *