Μειώστε τα επίπεδα έντασης των εφήβων σας

Η κοινή χρήση είναι η φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

https://apis.google.com/js/plusone.js

Πολλοί από εμάς κοιτάζουμε πίσω με χαρά στα εφηβικά μας χρόνια, αλλά, αν είμαστε πραγματικά ειλικρινείς, ίσως τους βλέπουμε με γυαλιά με τριαντάφυλλα. Προσπαθήστε να έχετε κατά νου όλα τα πράγματα που σας ενοχλούσαν όταν ήσασταν έφηβος, όλες οι ανησυχίες που τώρα φαίνονται ανήσυχοι, καθώς και η απόλυτη αγωνία που αισθανθήκατε κατά καιρούς. Δεν ήταν ότι ο έφηβος ήταν φτωχός – καθώς και πολλές από αυτές τις μεγάλες αναμνήσεις είναι γνήσια – ωστόσο τα πράγματα που βλάπτουν τόσο τρομερά εκείνη τη στιγμή φαίνεται να εξασθενίζουν καθώς περνάει ο χρόνος.

Πηγή εικόνας: http://www.churchleaders.com/files/article_images/teen_stressed_500489578.jpg

Οι σύγχρονοι έφηβοι ασχολούνται με όλα τα προβλήματα που κάναμε όταν μεγαλώσαμε, καθώς και να προσφέρουμε με διάφορα θέματα που ποτέ δεν ονειρευτήκαμε. Ο εκφοβισμός αυξάνεται – απλά ακούστε τους τίτλους πρακτικά καθημερινά στον εκφοβισμό στον κυβερνοχώρο. Η πίεση των συμμαθητών ενισχύει επίσης – για παράδειγμα, οι γυναίκες αναμένεται να τηρήσουν μη ρεαλιστικά και ανθυγιεινά στερεότυπα του σώματος. Είναι κάθε είδους ερώτηση ότι ο έφηβός σας έχει τονιστεί; Και τι μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό;

Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να τους κρατήσετε απασχολημένους. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο, υπό την προϋπόθεση ότι η τυπική άποψη ότι οι έφηβοι απλά δεν έχουν αρκετές ώρες την ημέρα. Ωστόσο, ενώ είναι απαραίτητο για αυτούς να έχουν χρόνο διακοπής, δεν είναι οι συνεχείς δραστηριότητές τους που προκαλούν άγχος, ωστόσο οι προσδοκίες που τους περιβάλλουν. Στην πραγματικότητα, η συμμετοχή σε έντονα αθλήματα ή συναρπαστικά χόμπι μειώνει πραγματικά τα επίπεδα έντασης του εφήβου σας, ωστόσο, αν τους φωνάζετε από το περιθώριο όταν κάνουν κάτι λάθος, ανατρέψετε γρήγορα όλα αυτά τα οφέλη. Αντί να τους οδηγούν να κάνουν καλύτερα, να τους επαινέσω για τα επιτεύγματά τους, καθώς και να μην τους κατηγορούν όταν αποτυγχάνουν. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι ο έφηβός σας έχει πίεση για να ολοκληρώσει από πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις, οπότε απαιτείτε να τους βοηθήσετε να προσφέρετε με αυτό. Ένα ουσιαστικό στοιχείο για να γίνει αυτό είναι να τους δείξουμε ότι υψηλές ιδιότητες όπως η ειλικρίνεια, η ομαδική εργασία, η γενναιοδωρία καθώς και ακόμη και η μεγάλη αίσθηση του χιούμορ είναι πολύ πιο απαραίτητη από την επιτυχία του κόστους.

Σχετικές μεθόδους για να κρατήσετε το παιδί σας να αρρωστήσει στο σχολείο

Τα σχολικά έργα μπορούν επίσης να ασκήσουν μεγάλες ποσότητες πίεσης στους εφήβους, ειδικά αν θέλουν να είναι επιτυχείς καθώς και αγωνίζονται. Πάρτε το χρόνο για να τους βοηθήσετε με την εργασία τους, όπου μπορείτε, καθώς και να τους βοηθήσετε εκεί που δεν μπορείτε. Για παράδειγμα, αφιερώστε χρόνο για να ανακαλύψετε πολύ περισσότερα σχετικά με τις προσωπικές επιλογές διδασκαλίας, ή να δείτε αν ένας από τους συγγενείς ή τους φίλους σας μπορεί να βοηθήσει. Καθώς τα μαθήματα γίνονται πολύ πιο περίπλοκα, μπορεί να καταλήξει να είναι προοδευτικά πρόκληση για τους γονείς να συμβαδίζουν, ειδικά όταν έχουν τη δική τους δουλειά για να ανησυχούν.

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=s125x16&ilng=en&section=

Αν σας άρεσε αυτό το σύντομο άρθρο, μπορεί να απολαύσετε αυτές τις ιστορίες.

Φόρτωση…

var MarketGidDate = νέα ημερομηνία (); document.write (“);

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: μειώστε τα επίπεδα έντασης των εφήβων σας

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *