Τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας στην κοινή χρήση των Ηνωμένων Πολιτειών

φροντίζουν!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

https://apis.google.com/js/plusone.js

Πηγή εικόνας

Σύμφωνα με το CDC, σχεδόν το 40% των ενηλίκων στις ΗΠΑ είναι παχύσαρκοι. Από τη δεκαετία του 1970, τα ποσοστά παχυσαρκίας έχουν υπερδιπλασιαστεί σε ενήλικες καθώς και παιδιά. Πρόσφατες μελέτες υποδεικνύουν ότι τα ποσοστά παχυσαρκίας σήμερα είναι σταθερά, ωστόσο αυτό εξακολουθεί να είναι ένα εκτεταμένο ζήτημα υγείας και ευεξίας στην Αμερική. Η παχυσαρκία συμβάλλει σε μια σειρά σημαντικών αυξανόμενων συνθηκών υγείας και ευεξίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού επεισοδίου, διαβήτη τύπου 2 καθώς και συγκεκριμένων ειδών καρκίνου. Όλα αυτά μπορούν να προληφθούν με το κατάλληλο σχέδιο διατροφής καθώς και με την άσκηση. Η American Heart Association συνιστά ότι οι ενήλικες έχουν 4-5 μερίδες κάθε ένα από τα φρούτα καθώς και λαχανικά κάθε μέρα, τρώνε πολύ περισσότερους δημητριακούς, χρησιμοποιούν υγρά φυτικά έλαια, τρώνε πολύ περισσότερο κοτόπουλο, ψάρια καθώς και φασόλια ανακαλύπτουν ακριβώς πώς να ελέγχουν τα τρόφιμα Ετικέτες καθώς και να συμμετέχετε στη συνήθη σωματική δραστηριότητα. Οι προσανατολισμοί θα έπρεπε να ασκούν τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα για πέντε ημέρες την εβδομάδα στην αγορά για να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος. Η σωματική δραστηριότητα μπορεί να είναι οτιδήποτε από αερόβια, περπάτημα, τρέξιμο, ιππασία, συμμετέχοντας σε μια εκπαίδευση αθλήματος ή αντοχής ή συνδυασμό όλων των παραπάνω. Πρόγραμμα άσκησης.

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=s125x16&ilng=en&section=

Η Cascia Talbert είναι ένας ταραχώδης blogger, εκδότης, ανεξάρτητος συγγραφέας, στον πωλητή του Διαδικτύου, καθώς και μαμά πέντε παιδιών, που ζουν στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Με B.A. στην ιστορία καθώς και στη νομοθεσία, καθώς και στον ενθουσιασμό για τη σύνθεση καθώς και να παραμείνει υγιής, ξεκίνησε το περιοδικό Healthy Mothers το 2007. Το περιοδικό Healthy Mothers τοποθετείται σήμερα το κορυφαίο blog υγείας και ευεξίας για τις μητέρες καθώς και Οι επαγγελματίες συγγραφείς υγείας και ευεξίας καθώς και μητέρες bloggers. Η κ. Talbert πιστεύει ότι εάν οι μητέρες είναι καλά ενημερωμένες για τα προβλήματα υγείας και ευεξίας, καθώς και ακριβώς πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους καθώς και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας των νέων στις Η.Π.Α.

Σχετικές προτάσεις υγιεινής διατροφής για να σας μεταφέρουν στο 2021

Η κ. Talbert είναι ένας συγγραφέας ιστολογίου υγείας και ευεξίας στο Wellsphere.com και τα άρθρα της μπορούν επίσης να ανακαλυφθούν στο ezinearticles.com. Επίσης, διαχειρίζεται το κοινωνικό δίκτυο Healthy Mothers στο Ning, είναι ο επικεφαλής διαφημιστικός αστυνομικός για την Talbert Nutrition LLC, καθώς και στο συμβουλευτικό συμβούλιο κοινωνικών δικτύων για την πρόκληση ευεξίας της Αμερικής. συμμορφωθείτε με αυτήν στο Google+.

Αν σας άρεσε αυτό το σύντομο άρθρο, μπορεί να απολαύσετε αυτές τις ιστορίες.

Φόρτωση…

var MarketGidDate = νέα ημερομηνία (); document.write (“);

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: στατιστικά στοιχεία παχυσαρκίας στις Ηνωμένες Πολιτείες

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *