Η παραγγελία από τα καναδικά φαρμακεία σε απευθείας σύνδεση αυξάνεται στην κοινή χρήση των ΗΠΑ

, φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Καθώς το κόστος των συνταγογραφούμενων φαρμάκων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνεται πολύ περισσότερο και πολύ περισσότεροι Αμερικανοί αναζητούν ηλεκτρονικά φαρμακεία από τον Καναδά για να αγοράσουν τα φάρμακά τους. Αυτά τα φάρμακα είναι λιγότερο δαπανηρά από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα χρησιμοποιούνται πάνω από τον πάγκο σε ξένες χώρες.

Η αγορά συνταγογραφούμενων φαρμάκων από ξένες χώρες είναι βασική και τα καναδικά φαρμακεία πωλούν φάρμακα σε απευθείας σύνδεση σε Αμερικανούς σε προσιτές τιμές. Γιατί οι Αμερικανοί παίρνουν τα συνταγογραφούμενα φάρμακα από τα online καναδικά φαρμακεία;

Επτά λόγοι για τους οποίους οι Αμερικανοί επέλεξαν να αγοράσουν συνταγογραφούμενα φάρμακα από τα online καναδικά φαρμακεία

Ο Καναδάς έχει ελέγχους τιμών σε πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα που βοηθούν στη διατήρηση των τιμών χαμηλές.

Οι τιμές για συνταγογραφούμενα φάρμακα στις ΗΠΑ δεν ρυθμίζονται έτσι ώστε οι εταιρείες φαρμάκων να μπορούν να καθορίσουν τις δικές τους τιμές.

Οι Αμερικανοί είναι πολύ πιο πιθανό να μηνύσουν τις εταιρείες φαρμάκων για ανεπιθύμητες ενέργειες. Αυτές οι αγωγές αναγκάζουν τις εταιρείες φαρμάκων να αυξήσουν τις τιμές τους στην αγορά για να καλύψουν τα τέλη δικηγόρου και δικαστηρίων.

Ακόμη και στο Medicare πολλοί ηλικιωμένοι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν τα συνταγογραφούμενα φάρμακά τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στον Καναδά, τα γενόσημα έγιναν διαθέσιμα 5 χρόνια νωρίτερα από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες και πρέπει να είναι τουλάχιστον 25% λιγότερο από τα εμπορικά σήματα.

Οι εταιρείες φαρμάκων που πωλούν στον Καναδά δεν επιτρέπεται να διαφημίζουν τα προϊόντα τους, τα οποία διατηρούν επίσης το κόστος χαμηλό.

Η παραγγελία από τα καναδικά φαρμακεία σε απευθείας σύνδεση είναι ασφαλής και αξιόπιστη.

*Αποκάλυψη: Η παραπάνω ανάρτηση είναι μια χορηγία που γράφτηκε για λογαριασμό του Canadadrugpharmacy.com. Η εταιρεία παρέχει χρηματική αποζημίωση για το χώρο διαφημίσεων σε αυτό το ιστολόγιο.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: Η παραγγελία από τα καναδικά φαρμακεία σε απευθείας σύνδεση αυξάνεται στις ΗΠΑ
Σχετικά εγγεγραμμένα διαιτολόγια μετοχές Τέσσερα λαχανικά Springtime για να προσθέσετε στη διατροφή σας

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *