Αναζητώντας μη ρομαντική απόδραση Σαββατοκύριακο stat

Ω χάλια! Εγγυήσαμε ότι οι εργολάβοι καταστρέφουν σήμερα το σπίτι μας ότι θα πήγαινα για το Σαββατοκύριακο, ωστόσο δεν έχουμε ακόμα καταλάβει πού να πάμε ακόμα.

Ο Holden καθώς και ο Milo είναι εκτός σχολείου την Παρασκευή καθώς και τη Δευτέρα, έτσι υπολογίσαμε ότι θα ήταν μια μεγάλη στιγμή για να πάτε κάπου. Πριν από μερικούς μήνες, όταν το πρότεινα αρχικά, πίστευα ότι θα με βγάλει από τη λήψη δύο ημερών από την εργασία μόνος μου για να χάσω το μυαλό μου να διασκεδάσει τα αγόρια.

Αλλά όχι. Είναι το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι ώστε όλα τα είδη των ανθρώπων να κατεβαίνουν στις γοητευτικές τοποθεσίες μέσα σε λίγες ώρες με το αυτοκίνητο από το Σαν Φρανσίσκο: Χώρα κρασιού, Santa Cruz, Monterey, Carmel … απλά θορύβησαν σαν υπέροχες αποδράσεις όταν γράφω τα ονόματά τους. Heck, θέλω να πάμε σε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για δύο, ωστόσο αυτό δεν είναι αυτό που ήρθα να μιλήσω.

Τι γίνεται με την επίσκεψη στο χιόνι; Ίσως να επιθεωρήσετε τα Kiddie Snowparks στους πρόποδες; Ω όχι, κακή ιδέα. Είναι επίσης ένα μακρύ Σαββατοκύριακο που παρήγαγε σκι καθώς και snowboarding (και κατά πάσα πιθανότητα παιδική σήψη για τους γονείς που έχουν ήδη καταλάβει αυτά τα πράγματα).

Uhhh, άκουσα ότι υπήρχε μια τοποθεσία σαφάρι στη Santa Rosa. Ίσως αυτό θα ήταν δροσερό; Τρεις απεργίες: Δεν προτείνεται για τους νέους κάτω από τρεις, είναι εντελώς ακριβό, καθώς κρατούν μια σεξουαλική περιοδεία με θέμα την άγρια ​​φύση με θέμα το Βαλεντίνο όλο το Σαββατοκύριακο. Επόμενο?!

Ίσως η Train Town; Έχω ακούσει ότι αξίζει το ταξίδι, ωστόσο και πάλι, είναι στην όμορφη και γραφική περιοχή Sonoma όπου θα αγωνιστούμε με μόλις πρόσφατα αφοσιωμένα lovebirds για τα κρεβάτια στο B & B.

Η μαμά μου πρότεινε το Σακραμέντο. Αυτό είναι πολλά υποσχόμενο, υποθέτω … υπάρχουν πιθανότατα ξενοδοχεία εκεί καθώς και αξιοπρεπείς παιδικές χαρές. καθώς και δεν είναι θόρυβο τρομερά ρομαντικό. Πωληθεί!

Κάποιος άλλος έχει οποιοδήποτε είδος φωτεινών εννοιών για μένα; Εκτός από βιασύνη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *