Χτυπήστε το γήπεδο τροφίμων – ή φάτε με το μικρό παιδί σας Η απλή μέθοδος

Meg στο Backpack στο Buggy πραγματικά καρφώθηκε με τις συστάσεις της για απλό μικρό τραπεζαρία παιδιών. Το έλεγξα, καθώς και το χτύπημα του κεφαλιού μου (στο “γιατί δεν το πίστευα”, καθώς και τότε ήθελε να σώσει όλα τα προτεινόμενα μέρη για τη μελλοντική μου εμπειρία να ταξιδεύει στο Μπαλί της Νέας Σκωτίας, καθώς και Το Χονγκ Κονγκ εκτός από τις (πολύ πιο πιθανές) εισβολές μου στο Σαν Φρανσίσκο.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα οδηγούσα το Turnpike της Νέας Υόρκης, καταραμένη την επιλογή της κακής πίτσα μετά από κακές επιλογές πίτσας στις υπόλοιπες περιοχές. Έτσι, όταν ανέφερε το Sbarro με το όνομα (και αυτή ήταν η μεγάλη μου επιλογή), κατάλαβα ότι μιλούσε άμεσα σε μένα.

Και αυτό, φίλοι μου, είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας.

Εκτός από τα προτιμώμενα περιφερειακά γρήγορα εστιατόρια, η MEG προσφέρει σημαντικές συμβουλές για να ανακαλύψετε το δικό σας εκτός έδρας το γήπεδο τροφίμων φιλικό προς το μικρό παιδί:

Νεότερα καθώς και ανακαινισμένα αμερικανικά εμπορικά κέντρα (ελέγξτε το σταθμό πλύσης χεριών στο νέο εμπορικό κέντρο SF – είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!)

Οι φιλικές προς τους πεζούς καθώς και οι φιλικές προς τους περιηγητές τοποθεσίες συνδυάζονται συχνά

Λέει, “Αυτό δεν θα λύσει ακριβώς πώς να πάρει ένα μικρό παιδί να καθίσει καθώς και να φάει, ωστόσο τουλάχιστον οι γονείς μπορούν να φέρουν πίσω την απαραίτητη ενέργεια καθώς και να δείξουν κάποια περιφερειακή κουζίνα”. Αμήν σε αυτό.

Διαβάστε τις συστάσεις του Meg για ακριβώς πώς να φάτε με ένα μικρό παιδί.
Εδώ είναι οι συμβουλές μου για τη λήψη του μικρού παιδιού σας σε μια πολυτελή τοποθεσία (πολύ πιο σκληρά, τώρα συνειδητοποιώ!)

[Φωτογραφική πίστωση: Meg στο Backpack στο Buggy]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *