4 Συνταγές με πρωτεΐνες

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Berry Βελτιώστε το smoothie1 Premier Protein® Vanilla Shake1/2 Cup Acai Juice1 Cup Raspberries1/2 φλιτζάνι βατόμουρα Applox. 6 κύβοι πάγου

Οδηγίες: Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και αναμειγνύετε ψηλά μέχρι ομαλή. Ρίξτε σε γυαλί και ξεκινήστε την ημέρα σας με ώθηση!

Παγωμένος μαϊμού

1 μπανάνα αποφλοιωμένο και κατεψυγμένο 1 πρωτεϊνική πρωτεΐνη σοκολάτα Shake3 Tbsp Peanut Butterice για όγκο

Οδηγίες: Σπάστε την κατεψυγμένη μπανάνα σε κομμάτια, συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και αναμειγνύετε ψηλά μέχρι ελαφρά χοντρά. Στεγώστε σε μεγάλο κύπελλο και σερβίρετε με ένα κουτάλι.

Cafe Vienna Shake1 Premier Protein Chocolate Shake1 που εξυπηρετεί καφέ Βιέννη Άμεση καφέ 1 φλιτζάνι πάγο παγών

Οδηγίες: Προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε ψηλά μέχρι να αναμειχθεί. Ρίξτε και απολαύστε!

Βανίλια βρώμη

Χρησιμοποιήστε την Premier Protein Vanilla Shakes ως υποκατάστατο γάλακτος στο πλιγούρι βρώμης σας.

Τρεις τρόποι η ιδανική πρωτεΐνη μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ημέρα σας

Premier Nutrition Facebook σελίδα

*Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση χρηματοδοτείται από την Premier Protein

Η Cascia Talbert είναι ένας πολυάσχολος blogger, εκδότης, ανεξάρτητος συγγραφέας, ηλεκτρονικός έμπορος και μητέρα πέντε παιδιών, που ζουν στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Με B.A. Στην ιστορία και το νόμο και το πάθος για το γράψιμο και τη διατήρηση της υγιεινής, ξεκίνησε το περιοδικό Healthy Mommies το 2007. Το περιοδικό Healthy Mommies κατατάσσεται επί του παρόντος στο κορυφαίο blog υγείας για τους Mommies και διαθέτει αρκετούς συγγραφείς εμπειρογνωμόνων υγείας και bloggers της Mommy. Η κ. Talbert πιστεύει ότι εάν οι μητέρες είναι καλά μορφωμένες σε θέματα υγείας και πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία στις Η.Π.Α.

Σχετική κυτταρίνη: Η μυστική μορφή ζωής γνωστή ως φυτική ίνα

Η κα Talbert είναι ένας χαρακτηρισμένος blogger υγείας στο Wellsphere.com και τα άρθρα της μπορούν επίσης να βρεθούν στο ezinearticles.com. Διαχειρίζεται επίσης το Social Network Healthy Mommies στο Ning, είναι ο επικεφαλής μάρκετινγκ για την Talbert Nutrition LLC και βρίσκεται στο συμβουλευτικό συμβούλιο κοινωνικών μέσων για την πρόκληση ευεξίας της Αμερικής. Ακολουθήστε την στο Google+.

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: 4 πρωτεΐνες συσκευασμένες συνταγές

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *