Τι τρώτε το δέρμα σας;

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Κανείς δεν αρέσει στον τρόπο με τον οποίο η γήρανση επηρεάζει το δέρμα τους. Όλοι θέλουμε να φαίνονται νεότεροι, να αισθανόμαστε νεότεροι και να έχουμε τη νεανική εμφάνιση που κάποτε είχαμε όταν βρισκόμασταν στα είκοσι μας. Όμως, η πραγματικότητα είναι ότι όλοι μεγαλώνουμε και συχνά το δέρμα μας μπορεί να δείξει την ηλικία μας. Ωστόσο, τρώγοντας τα ιδανικά τρόφιμα, μπορούμε να επιβραδύνουμε τα αποτελέσματα της γήρανσης στο δέρμα μας.

Σύμφωνα με την Rachel Sharoff, έναν εξουσιοδοτημένο αισθητικό στο Skintology Skin και το Laser Center στο Μανχάταν, τα τρόφιμα διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο στην υγεία του δέρματός μας. Η check out out my skin center μπορεί να ρίξει μια ματιά στο δέρμα σας και να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι υγιές και ο καρκίνος δωρεάν, ώστε να είστε σίγουροι ότι είστε σε θέση να πάρετε καλλυντικές διαδικασίες που γίνονται όπως microneedling.

Το παρακάτω άρθρο, από την Rachel Sharoff, περιγράφει τι είδους τρόφιμα πρέπει να φάμε αν θέλουμε να έχουμε νεώτερο δέρμα.

Cascia Talbert

Ιδρυτής

Το Skintology Skin and Laser Center σερβίρει μερικές συμβουλές εξοικονόμησης επιδερμίδας

Θέλετε πραγματικά εκπληκτικό δέρμα – λαμπερό, ζωντανό και νεότερο δέρμα; Βεβαιωθείτε ότι βάζετε τρόφιμα για υγιές δέρμα στο πιάτο σας. “Όλα όσα τρώτε γίνονται μέρος όχι μόνο του εσωτερικού σας ον, αλλά και του εξωτερικού ιστού του σώματός σας επίσης. Όσο πιο υγιεινά είναι τα τρόφιμα που καταναλώνετε, τόσο καλύτερα θα φανεί το δέρμα σας “, λέει η Rachel Sharoff, ένας αδειοδοτημένος αισθητικός στο Skintology Skin και το Laser Center στο Μανχάταν. Το αντίστροφο είναι επίσης αληθινό. Όσο λιγότερη προσοχή πληρώσαμε σε αυτό που πηγαίνει στο στόμα μας, τα πολύ περισσότερα προβλήματα που μπορούμε να δούμε να καλλιεργούμε με το δέρμα μας. “Θα μπορούσατε να έχετε κακό, ξηρό και παλαιότερο δέρμα. Δεν πρόκειται να συμβεί εν μία νυκτί, αλλά λιμοκτονούν το δέρμα σας αρκετά καιρό, και θα δείξει “, λέει η Rachel Sharoff. Επιπλέον, ορισμένοι εμπειρογνώμονες υγείας πιστεύουν ότι όταν η διατροφή σας λείπει ορισμένα τρόφιμα για υγιές δέρμα, άλλα, ακόμη και πολύ πιο σοβαρά δερματικά προβλήματα μπορεί να προκύψει. Ο Sharoff επισημαίνει ότι “αρκετές προϋποθέσεις, όπως η ακμή, μπορεί να σας προκαλέσει να ξεσπάσει απροσδόκητα. Και μερικές χρόνιες δερματικές παθήσεις, όπως το έκζεμα, μπορεί να συνδέονται με τη διατροφή. ”

Μούρα

Οι φράουλες, τα βατόμουρα και τα βατόμουρα πακέτο υψηλών ποσοτήτων αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην εμπλοκή των “ελεύθερων ριζών”, όπως οι ακτίνες του ήλιου, από την καταστροφή των κυττάρων του δέρματος. Αλλά μην πετάξετε το αντηλιακό σας. Η κατανάλωση μούρων είναι ένα επιπλέον βήμα που μπορείτε να πάρετε για να βοηθήσετε να εξασφαλίσετε το δέρμα σας από τη ζημιά και να σταματήσετε την πρόωρη γήρανση. “Ελεύθερες ρίζες. Όπως και το είδος που σχηματίστηκε από την έκθεση στον ήλιο, η μεμβράνη των κυττάρων του δέρματος, ενδεχομένως επιτρέποντας βλάβη στο DNA αυτού του κυττάρου “, λέει η Rachel. Τα αντιοξειδωτικά και άλλα φυτοχημικά σε αυτά τα φρούτα μπορούν να εξασφαλίσουν το κελί, οπότε υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες για ζημιά. ” Όταν βοηθάτε να εξασφαλίσετε τα κύτταρα από βλάβη και αποσύνθεση, μπορείτε επίσης να προστατεύετε από την πρόωρη γήρανση. Από αυτή την άποψη, αυτά τα φρούτα μπορεί πολύ καλά να βοηθήσουν το δέρμα σας νεότερο να φαίνεται περισσότερο “, λέει η Rachel.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Εισαγγελέας για την Υγεία σας το 2020 απολαμβάνοντας αυτούς τους κρίσιμους δείκτες ενός μη ισορροπημένου ανοσοποιητικού συστήματος

Γλυκοπατάτες

Τα λαχανικά όπως οι γλυκοπατάτες αποτελούνται από βήτα-καροτίνη και βιταμίνες Α και C-μια καλή φόρμουλα για εκπληκτικό δέρμα. These nutrients can help maintain skin moisture and stop dryness.

Low-Fat Dairy

One the most crucial components of skin health is vitamin A. one of the best places to get it is low-fat dairy products. In fact, experts say that the health of our skin cells is dependent on dietary vitamin A. “The A in dairy products is true A, so everyone’s skin can use it,” says Rachel Sharoff. She adds, “low-fat yogurt is not only high in vitamin A, but also acidophilus, the “live” bacteria that is good for intestinal health. It may also have an impact on the skin. Anything that helps keep digestion normal, any live bacteria or enzymes, is also going to be reflected in healthy-looking skin.”

Salmon, Walnuts, Canola Oil, and Flax Seed

These seemingly unrelated foods all deliver vital fatty acids, and thus are crucial foods for healthy skin. vital fatty acids are responsible for healthy cell membranes, which is not only what act as barriers to harmful things but also as the passageway for nutrients to cross in and out and for waste products to get in and out of the cell. Rachel Sharoff describes that, “Because it is the cell membrane that also holds water in, the stronger that barrier is the better your cells can hold moisture. and that indicates plumper, younger looking skin.” The same inflammatory process that can harm our arteries and cause heart disease μπορεί να βλάψει τα κύτταρα του δέρματος. Τα ζωτικά λιπαρά οξέα μπορούν να προσφέρουν προστασία και στα δύο. Τα πιο γνωστά ζωτικά λιπαρά οξέα είναι ωμέγα 3 και ωμέγα 6, τα οποία πρέπει να είναι σε ισορροπία για καλή υγεία (και καλό δέρμα). Αν και όλοι φαίνεται να παίρνουμε αρκετό ωμέγα 6, ο Stuart λέει ότι πολλοί άνθρωποι στερούνται ωμέγα 3s. Τα ψάρια, το καρύδι και το έλαιο σπόρου λινάρι είναι από τις καλύτερες πηγές.

Σχετικά συμπτώματα ανεπάρκειας μαγνησίου

Ελαιογραφίες

Τα έλαια μπορούν να δώσουν στο δέρμα σας πολύ αναγκαία υγρασία. Απλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε υγιή έλαια, όπως το ελαιόλαδο. Η προσθήκη μόνο 2 κουταλιών της σούπας την ημέρα στη διατροφή σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σας κατάλληλα λιπασμένο και υγιές.

Ολικής αλέσεως

Το μεταλλικό σελήνιο είναι ένα αντιοξειδωτικό που βρίσκεται σε προϊόντα ολικής αλέσεως. Το σελήνιο μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της βλάβης των κυττάρων που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος. Η συμπλήρωση των δημητριακών ολικής αλέσεως θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το εκλεπτυσμένο λευκό αλεύρι και τα αμυλώδη τρόφιμα που μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα ινσουλίνης σας. Τα υψηλά επίπεδα ινσουλίνης μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονή και να ερεθίσουν το δέρμα σας.

Πράσινο τσάι

Αυτό το ποτό θα πρέπει να έχει τη δική του κατηγορία σε οποιαδήποτε ανάρτηση σχετικά με τα τρόφιμα για υγιές δέρμα. Οι ιδιότητες υγείας του δέρματος σε αυτό το χρήσιμο ποτό απλά δεν μπορούν να νικήσουν. “Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη. Μπορεί ακόμη και να βοηθήσει να σταματήσει ή να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος καρκίνου του δέρματος “, λέει η Rachel Sharoff. Πράγματι, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στα αρχεία της δερματολογίας δείχνει ότι είτε λαμβάνεται προφορικά είτε εφαρμόζεται στο δέρμα, το πράσινο τσάι μπορεί να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο βλάβης από το υπεριώδες φως (όπως οι ακτίνες καύσης του ήλιου) και έτσι ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο του ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

Νερό

Ενώ το ακριβές ποσό που πρέπει να πίνετε κάθε μέρα ποικίλλει, κανείς δεν αμφισβητεί το ρόλο που παίζει η καλή ενυδάτωση για να διατηρήσει το δέρμα που φαίνεται υγιές και ακόμη και νέοι. Όταν αυτή η ενυδάτωση προέρχεται από καθαρό, καθαρό νερό. Όχι υγρά όπως σόδα ή ακόμα και σούπα, οι ειδικοί λένε ότι τα κύτταρα του δέρματος χαίρονται. “Είναι η πεποίθησή μου ότι το δέρμα μας χρειάζεται τουλάχιστον οκτώ γυαλιά κάθε μέρα”, λέει η Rachel Sharoff. Εκτός από τη διατήρηση των κυττάρων ενυδατωμένων, το νερό βοηθά τα κύτταρα να βρουν τα θρεπτικά συστατικά και τις τοξίνες έξω, τα οποία η Rachel Sharoff λέει ότι αφήνει αυτόματα το δέρμα να φαίνεται καλύτερα. Προσθέτει ότι, “Όταν είμαστε κατάλληλα ενυδατωμένοι, ιδρώμε επίσης πολύ πιο αποτελεσματικά.”

Σχετικά οφέλη για την υγεία του σκόρδου και για το τι είναι καλό

Μερικοί συνηθισμένοι μύθοι αποβλήθηκαν

Η σοκολάτα προκαλεί ακμή

Τα τηγανητά τρόφιμα δεν το κάνουν. Δεν υπάρχει λίγος αγωγός που να μεταφέρει λάδι από τα έντερά σας στο δέρμα σας. Τα λιπαρά τρόφιμα δεν έχουν τίποτα να κάνουν με την πετρελαιότητα του δέρματος, και το πετρέλαιο δεν είναι η αιτία της ακμής, ούτως ή άλλως. Η ακμή εμφανίζεται όταν η τεστοστερόνη και άλλες ορμόνες διεγείρουν την ανάπτυξη του δέρματος πάνω από τους πόρους, έτσι ώστε το λάδι, σμήνος, που διατηρεί το δέρμα εύκαμπτο και χωρίς ρυτίδες, παγιδεύεται μέσα. Όταν τα βακτήρια αποικοδομούν αυτό το λάδι, τότε μπορεί να υπάρχουν λευκοί, σπυράκια και διάφορα είδη φλεγμονής.

Το πρόχειρο φαγητό και το σκοτεινό colas προκαλούν ακμή

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι η Gorging σε πίτσα και οπτάνθρακα οδηγεί σε ακμή. Ωστόσο, αν παρατηρήσετε ότι η ακμή σας φλεγμονώνεται ουσιαστικά μετά την κατανάλωση ορισμένων τροφίμων ή ποτών, εξαλείψτε αυτά τα αντικείμενα και απολαύστε το δέρμα σας. Μπορεί να έχετε σκοντάψει στη δική σας δωρεάν μάρκα θεραπείας.

Η βιταμίνη Α αποτρέπει την ακμή

Η αλήθεια – η βιταμίνη Α είναι ένα κρίσιμο μέρος της υγείας του δέρματος. Βασικά, αν δεν έχετε αρκετή βιταμίνη Α στο σύστημά σας, οι σμηγματογόνες αδένες σας παράγουν υπερβολικά λιπίδια, προκαλώντας σπυράκια, αλλά αν έχετε πάρα πολύ βιταμίνη Α, ενώ τα σπυράκια σας μπορεί να μην είναι το θέμα, άλλα μέρη του σώματός σας, όπως και Το συκώτι σας μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά. Η βέλτιστη ημερήσια πρόσληψη με τρόφιμα και συμπλήρωση είναι περίπου 15.000 IU.

Σχετικά με τη σκιντολογία
Το Skintology Skin & Laser Center είναι ένας προορισμός για όλες τις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για αποτρίχωση με λέιζερ, ενέσεις Botox είτε για ενυδατική προσώπου, το αξιόπιστο προσωπικό μας είναι αφιερωμένο στο να κάνει την εμπειρία σας άνετη και ευχάριστη. Προσφέρουμε προσαρμοσμένες θεραπείες που δημιουργούνται ειδικά για τον τύπο του δέρματός σας. Η ατομική εκπλήρωση είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και σχεδιάζουμε θεραπείες για να παράγουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι έμπειροι καλλυντικοί χειρουργοί και οι τεχνικοί λέιζερ χρησιμοποιούν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες λέιζερ από την FDA από διακεκριμένες εταιρείες όπως η Cynosure, η Candela, η Lumenis και η Deka, για να προμηθεύσουν τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες. Για πολύ περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.skintologyny.com

Link to this post:WHAT ARE YOU FEEDING YOUR SKIN?

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

ΤιτίβισμαΜερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *