Ο σύγχρονος μύθος του νοικοκυριού διδάσκει στους νέους για την κοινή χρήση της επίλυσης θέματος

που φροντίζει!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

https://apis.google.com/js/plusone.js

Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τους νέους να ανακαλύψουν ακριβώς πώς να επιλύσουν τα δικά τους προβλήματα. Όταν τα νεαρά αγόρια μου παλεύουν πάντα τους ρωτώ τι πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν για να κάνουν την περίσταση καλύτερη. Άλλα πράγματα μπορεί να συμβούν στη ζωή των παιδιών μου, τα οποία χρειάζονται δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Καθώς γερνάμε, αυτές οι δεξιότητες κατέληξαν να είναι ακόμη πιο απαραίτητες στη ζωή μας. Το νέο παιδικό βιβλίο, “Η παλιά φιλική προς το περιβάλλον καρέκλα”, από τον Dr. Traudi Allen, βοηθά τα παιδιά να ανακαλύψουν τις αξίες της δημιουργικότητας, την αισιοδοξία καθώς και την επίλυση των ζητημάτων.

Η ιστορία είναι για μια παλιά καρέκλα που κάθεται κοντά στη θερμάστρα στο σπίτι μιας οικογένειας. Η καρέκλα ήταν εκεί για πολλά, πολλά χρόνια. Οι επισκέπτες κάθισαν στην καρέκλα, η μητέρα κάθισε στην καρέκλα καθώς και οι νέοι έχουν παίξει στην καρέκλα. Η καρέκλα αφορά τη ζωή στην ιστορία καθώς και τον πρωταρχικό χαρακτήρα. Μια μέρα, μερικά νεαρά αγόρια φρενώνουν την καρέκλα καθώς και βάζουν στο γκαράζ καθώς και αργότερα στο πλάι του δρόμου. Όταν η γυναίκα δίπλα στην καρέκλα παρέχεται νέα ζωή. Η “Παλαιά Πρόεδρος της Οικολογίας” είναι η δεύτερη στη σειρά φωτογραφιών του Allen για παιδιά, μια σειρά από μύθους που αλληλεπιδρούν βασικά μαθήματα για τα παιδιά. Κάθε βιβλίο αντιμετωπίζει βασικά θέματα από την επίλυση διαφορών για τη διατήρηση μιας θετικής προοπτικής σε μεθόδους που παίρνουν τα νοικοκυριά που μιλούν για σημαντικές κοινωνικές δεξιότητες. Για πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Dr. Traudi Allen καθώς και τα βιβλία φωτογραφιών στο σπίτι Δείτε το http://thehousepicturebooks.com. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε “την παλιά φιλική προς το περιβάλλον καρέκλα” στο Amazon.com ή στο περιφερειακό σας κατάστημα βιβλίων.

http://rcm-na.amazon-adsystem.com/e/cm?t=ThetalZoo-20&o=1&p=8&l=as1&asins=1452505985&ref=qf_sp_asin_til&fc1=000000&is2=1&p=_lancanc13c1=0000f

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=s125x16&ilng=en&section=

Σχετικά με τη βοήθεια των παιδιών μας κατέληξαν να είναι άνθρωποι του βιβλίου

Σχετικά με τον συγγραφέα: Ο Δρ Traudi Allen είναι συγγραφέας καθώς και ιστορικός τέχνης με μακρά καταγραφή δημοσίευσης. Έχει δημοσιεύσει βιβλία για μερικούς από τους πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες της Αυστραλίας, καθώς και κινήσεις τέχνης μαζί με διάφορα άρθρα, δοκίμια καθώς και κριτικές. Έχει διδάξει στην ιστορία της τέχνης καθώς και για πολλά χρόνια παρείχε συνεντεύξεις σε θέματα τέχνης για το ABC Radio. Επίσης, ολοκληρώνει σήμερα ένα βιβλίο ιστορικής μυθοπλασίας για ενήλικες.

*Αποκάλυψη: Πήρα ένα αντίγραφο του “Old Eco-Friendly Chair” από τον Traudi Allen σε αντάλλαγμα για αυτήν την ανασκόπηση. Όλες οι απόψεις είναι ακριβείς καθώς και 100% ορυχείο.

Η Cascia Talbert είναι ένας ταραχώδης blogger, εκδότης, ανεξάρτητος συγγραφέας, στον πωλητή του Διαδικτύου, καθώς και μαμά πέντε παιδιών, που ζουν στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Με B.A. στην ιστορία καθώς και στη νομοθεσία, καθώς και στον ενθουσιασμό για τη σύνθεση καθώς και να παραμείνει υγιής, ξεκίνησε το περιοδικό Healthy Mothers το 2007. Το περιοδικό Healthy Mothers τοποθετείται σήμερα το κορυφαίο blog υγείας και ευεξίας για τις μητέρες καθώς και Οι επαγγελματίες συγγραφείς υγείας και ευεξίας καθώς και μητέρες bloggers. Η κ. Talbert πιστεύει ότι εάν οι μητέρες είναι καλά ενημερωμένες για τα προβλήματα υγείας και ευεξίας, καθώς και ακριβώς πώς να παραμείνουν υγιείς, μπορούν να περάσουν αυτές τις πληροφορίες στα παιδιά τους καθώς και να αντιστρέψουν τα στατιστικά στοιχεία της παχυσαρκίας των νέων στις Η.Π.Α.

Η κ. Talbert είναι ένας συγγραφέας ιστολογίου υγείας και ευεξίας στο Wellsphere.com και τα άρθρα της μπορούν επίσης να ανακαλυφθούν στο ezinearticles.com. Επίσης, διαχειρίζεται το κοινωνικό δίκτυο Healthy Mothers στο Ning, είναι ο επικεφαλής διαφημιστικός αστυνομικός για την Talbert Nutrition LLC, καθώς και στο συμβουλευτικό συμβούλιο κοινωνικών δικτύων για την πρόκληση ευεξίας της Αμερικής. συμμορφωθείτε με αυτήν στο Google+.

Αν σας άρεσε αυτό το σύντομο άρθρο, μπορεί να απολαύσετε αυτές τις ιστορίες.

Φόρτωση…

var MarketGidDate = νέα ημερομηνία (); document.write (“);

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: σύγχρονο νοικοκυριό διδάσκει τους νέους για την επίλυση του προβλήματος < /a>
Σχετικά με τη βοήθεια των παιδιών μας κατέληξαν να είναι άνθρωποι του βιβλίου

0/5

(0 Κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *