Η σημασία των κινήτρων καθώς και η ρύθμιση στόχων

είναι η φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Οι στόχοι αποτελούν βασικό στοιχείο ενδιαφέροντος καθώς και κίνητρο. Προσφέρουν έναν βιώσιμο στόχο για να εργαστούν προς την κατεύθυνση. Μπορούν να μας παρακινήσουν να πάμε αυτό το επιπλέον μίλι, να βάλουμε την πρόσθετη προσπάθεια που απαιτείται. Ωστόσο, η απαίτηση να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στο άτομο ή τα πρόσωπα στα οποία προορίζονται.

Οι μη ρεαλιστικοί στόχοι μπορούν να είναι πρακτικά αντιπαραγωγικοί. Αποθαρρύνουν καθώς και κάνουν τους ανθρώπους να χάσουν την καρδιά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι μη ρεαλιστικοί στόχοι μπορούν να οδηγήσουν σε άτομα που καταλήγουν να είναι τρομερά άγχος καθώς και δυσμενείς για τον εαυτό τους καθώς και τις δυνατότητές τους. Μπορούν να επισημάνουν τις αδυναμίες των ανθρώπων καθώς και να τους κάνουν πολύ πιο ορατά.

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να έχουν πρωταρχικό στόχο, ωστόσο με προσωρινά στάδια ή σημεία στην πορεία. Για παράδειγμα, με απώλεια βάρους ή εκπαίδευση για μαραθώνιο ή διαγωνισμό, μπορεί να αποτελέσει θετικό μέρος της διαδικασίας για τον καθορισμό ενός συγκεκριμένου μακροπρόθεσμου στόχου, ωστόσο έχουν επίσης βραχυπρόθεσμους στόχους που αναγνωρίζουν και εκτιμούν τι έχει επιτευχθεί ημερομηνία.

Στην επιχείρηση, ορισμένα άτομα μπορούν να καθοριστούν οι στόχοι εργασίας ή οι πωλήσεις για να εργαστούν προς ή οι ομάδες μπορούν να τεθούν σε ανταγωνισμό μεταξύ τους. Αυτό αναπτύσσεται για να προσφέρει ερέθισμα καθώς και κίνητρα για τη δημιουργία πολύ περισσότερο καθώς και πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Για μερικούς ανθρώπους που κερδίζουν είναι αρκετά επιτυχία. Για άλλους, μια ορατή ανταμοιβή ή προτροπή αποτελεί βασικό στοιχείο.

Το κίνητρο αποτελεί ουσιαστικό μέρος του καθορισμού στόχων. Μερικοί άνθρωποι είναι υπέροχες στο κίνητρο. Αντιμετωπίζουν τον εαυτό τους, καθώς και μπορούν να διατηρήσουν το επίπεδο ενδιαφέροντος που απαιτείται για να επιτύχουν το στόχο τους. Οποιοσδήποτε τύπος οπισθοπορείας χρησιμεύει ως δυσκολία στην αποφασιστικότητά τους, καθώς και επίμονη πενιχρότητα, καθώς και αποφασιστικότητα. σανίδα.

Σχετικές προτάσεις υγιεινής διατροφής για να σας μεταφέρουν στο 2021

Οι ομάδες θα περιλαμβάνουν συνήθως άτομα με διαφορετικά σύνολα δεξιοτήτων. Τα μέλη μιας ομάδας συνήθως εργάζονται για να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλον σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Οι δυσκολίες μπορεί να συμβούν όταν ένας ή δύο άνθρωποι είναι εξαιρετικά εμπνευσμένα καθώς και εργάζονται σκληρά, ενώ άλλα μέλη κάθονται πίσω καθώς και να αφήσουν όλους τους άλλους να βάλουν την προσπάθεια. πτυχές στην εργασία.

Τα θετικά εγκεφαλικά επεισόδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξαιρετική επίδραση στον καθορισμό στόχων. Επαινώντας κάποιον από αυτό που κάνουν βοηθά να αναπτύξουν εμπιστοσύνη καθώς και να ενισχύσουν την απόφαση να συνεχίσουν να καταβάλλουν την προσπάθεια. Ένα θετικό εγκεφαλικό επεισόδιο υποδηλώνει ότι κάποιος δηλώνει «καλά, μεγάλη προσπάθεια, κάνετε εξαιρετική δουλειά», καθώς και δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τον έπαινο με ένα επιπλέον σχόλιο που μειώνει την αξία του έπαινο. Έτσι, προσθέτοντας ένα σχόλιο όπως, “Προσπαθήστε να διατηρήσετε την προσπάθεια” ή “Ελπίζω να συνεχίσετε να είστε αφιερωμένο σε όλη τη διάρκεια του χρόνου”, μειώνει σημαντικά την αξία του τι έχει ειπωθεί.

Ο καθορισμός στόχου μας βοηθά να αυξήσουμε το μπαρ καθώς και να προσφέρει μια πρόσθετη διάσταση στην προσπάθειά μας. Χρησιμοποιείται αποτελεσματικά, οι στόχοι μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την απόδοση καθώς και να διατηρούν τα επίπεδα κινήτρων αφιερωμένα καθώς και να ενθουσιάσουν.

Susan Leigh, σύμβουλος καθώς και hypnotherapistwww.lifestyletherapy.net

Σχετικά με αυτόν τον συγγραφέα

Η Susan Leigh είναι ένας μακρά αναγνωρισμένος σύμβουλος καθώς και υπνοθεραπευτής, με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας. Είναι μέλος πολλών εμπειρογνωμόνων οργανώσεων καθώς και αφιερωμένο σε ένα πρόγραμμα συνεχούς ανάπτυξης εμπειρογνωμόνων.

Ξεκίνησε τη μέθοδο το 1988 με το άλλο μισό Frederick, καθώς και μετά από χήρα στην ηλικία των 39 ετών, ανέλαβε τη μέθοδο με πλήρη απασχόληση. έχει βιώσει τις πιέσεις της εξισορρόπησης μιας επιχείρησης καθώς και της προσωπικής ζωής. Τώρα ισορροπεί συνθέτοντας σε τακτική βάση για πολλούς οργανισμούς, αποτελεί συνήθη συνεισφέροντα στο ραδιόφωνο του BBC καθώς και μια ακμάζουσα συμβουλευτική καθώς και πρακτική υπνοθεραπείας. Συνεργάζεται με άτομα, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν πολύ καλύτερα τις πιέσεις της καθημερινής ζωής, συνεργάζεται με ζευγάρια για να προσφέρει συμβουλές σύνδεσης καθώς και να ενισχύσει τις επικοινωνίες, καθώς και στην εταιρεία για να προσφέρει υποστήριξη στα μέλη του προσωπικού καθώς και στις ομάδες. Έχει μεγάλη επιτυχία που συνεργάζεται με πελάτες με ανεξήγητη στειρότητα τόσο στις γυναίκες όσο και με τη διαχείρισηπόνος στον τοκετό. Πολλοί από τους πελάτες της έχουν ενεργήσει αποτελεσματικά να καταλήξουμε να περιμένουν καθώς και να έχουν μια θετική εμπειρία παροχής γέννησης. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε www.lifestyletherapy.net

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο: www.discoveringselfmotivation.com

Σύνδεση με αυτή τη θέση: τη σημασία του κινήτρου καθώς και τη ρύθμιση του στόχου
Σχετικά με τον ακριβώς πώς να κρατήσετε τα αυτοκίνητά σας και το φορτηγό σας καθαρό με τα παιδιά: ένας εύκολος οδηγός

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *