Παιχνίδια που παίρνουν μεγάλο παιχνίδι κάθε χρόνο

Αυτή η δημοσίευση περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών.

Ως νεαρό μικρό παιδί, ο Holden είχε πάντα ένα μάτι στο παιχνίδι φορτηγών σκουπιδιών του Julian. Κάθε φορά που πήγαμε για ένα playdate, θα αναζητούσε αυτό ακριβώς το ίδιο παιχνίδι. Κάθε φορά που τα γενέθλια ή οι διακοπές έτρεξαν γύρω, θα ζητούσε το εξαιρετικά δικό του φορτηγό σκουπιδιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιστάθηκα τόσο πολύ (ω ναι – ήταν περίπου $ 100 !!) Ωστόσο, η καθαρή αξία παιχνιδιού καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών με κάνει να επιθυμώ να το αγόρασα νωρίτερα. Τυχερός, τώρα είναι ένα απλό $ 89.

Τα αγαπημένα μας παιχνίδια κρατούν την αξία τους καθώς και το μεγάλο παιχνίδι του χρόνου κατά τη διάρκεια του έτους. Είναι διασκεδαστικά σόλο καθώς και με φίλους. Οι νέοι μου θα γυρίσουν αν προσπάθησα να κλέψω τη συλλογή LEGO, τα Magna-Tiles ή το τετράγωνο μαρμάρινο τρέχει. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας προσφέρω μια διαβεβαίωση ότι θα πάρουν όπως στο σπίτι σας επειδή … παιδιά!

Εδώ είναι μερικοί άλλοι που αγαπάμε:

Οι μικροί μου άνδρες μπορούν να ανθρωπομορφώσουν μικροσκοπικά ζώα καθώς και στοιχεία δράσης με τα καλύτερα του. Αυτό το Wicked Awesome Doll Home θα ήταν τόσο ευπρόσδεκτη στην αίθουσα παιχνιδιού μας (περισσότερα από το φύλο-ουδέτερο faves), όπως είναι σχεδόν σταθερή χρήση στο νηπιαγωγείο.

Είδα αυτό το κουκλόσπιτο να μεταμφιεσθεί ως πυραύλο ύψους δύο ποδιών την περασμένη εβδομάδα σε ένα playdate, καθώς και να το βάλει αμέσως στην καταχώριση επιθυμίας του Sawyer (δείτε πολύ πιο φιλικά προς το αγόρι)!

Τα παιχνίδια για τα προσχολικά παιδιά έχουν έρθει μια μακρά μέθοδος επειδή ήμασταν παιδιά. Πολλές από αυτές είναι διασκεδαστικές, εκπαιδευτικές, καθώς και αξιολάτρευτες. Πραγματικά! {Δείτε τις επιλογές μας όπως αυτή από το Hit Maker Eeboo}

Τα καλύτερα παιχνίδια μπάνιου που δεν παίρνουν όλα τα δυσάρεστα (συν ένα που κάνει), ώστε να επιλέγετε όποιο είναι επιπλέει το σκάφος σας. Αυτοί οι άντρες από τα παιχνίδια Alex είναι μια συμφωνία στα 3 για $ 9.

Ό, τι κι αν κάνετε, μην πετάτε το κουτί, τα κουτιά είναι το καλύτερο παιχνίδι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *