Πώς να διατηρήσετε τη σύνδεση που θέλετε πραγματικά

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Μια ισχυρή σύνδεση αναπτύσσει τη βάση του δικτύου υποστήριξης. Έχοντας κάποιον κοντά μας που μας αρέσει άνευ όρων, μας κατανοεί, είναι εκεί για εμάς μας βοηθά να αισθανόμαστε ισχυροί και αήττητο. Ωστόσο, είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε στο 18 το ίδιο ακριβώς με αυτό που θέλουμε στις 28 ή αναμφισβήτητα ακόμη και 38;

Η πραγματικότητα είναι ότι η αναθεώρηση των απαιτήσεων συνδέσεων μας, η τροποποίηση καθώς και η επαναδιαπραγμάτευση από καιρό σε καιρό. Αλλάζουμε. Οι προσωπικές μας προτεραιότητες καθώς και η τροποποίηση των ημερήσιων διατάξεων καθώς γερνάμε, εστιάζουμε στην καθιέρωση της καριέρας μας, να έχουμε παιδιά. Καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών που έρχονται σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους, εισάγονται σε νέες ιδέες, κατέληξαν να επηρεάζονται από τις συνθήκες καθώς και από τις εμπειρίες. Κρατώντας τη σύνδεση θέλουμε πραγματικά προσπάθεια αναγκών καθώς και δέσμευση.

Ας δούμε μερικές μεθόδους για να διατηρήσετε τη σύνδεση που πραγματικά θέλετε:

– Η επικοινωνία είναι η κρίσιμη απαίτηση. Αποκαλύψτε ακριβώς πώς αισθάνεστε, πηγαίνετε πάνω από το τι συμβαίνει στη ζωή σας, τις διαφορετικές πιέσεις που βιώνετε, τις μεθόδους στις οποίες σας επηρεάζουν τα πράγματα. Η λήψη υποχρέωσης για τη δική σας ευτυχία είναι ένα κρίσιμο κομμάτι της οικοδόμησης μιας σταθερής, αφοσιωμένης σχέσης. Η εμπιστοσύνη, οι πληροφορίες, καθώς και η κατανόηση της απαίτησης να επενδύονται τακτικά στην αγορά για να δημιουργήσουν μια ισχυρή, διαρκή, εξελισσόμενη σχέση.

– Διατηρήστε την ταυτότητά σας. Λάβετε υπόψη ποιοι ήσασταν όταν συναντήσατε και οι δύο. Ναι, η τροποποίηση των προτεραιοτήτων, ωστόσο, διατηρώντας την ατομικότητά σας, ο εσωτερικός σας πυρήνας είναι σημαντική. Διατηρήστε την ιδιαίτερη αίσθηση του εαυτού σας διατηρώντας μερικά από τα χόμπι σας, τους καλούς φίλους καθώς και τα ενδιαφέροντα.

– Μοιραστείτε το χρόνο μαζί. Περάστε χρόνο καλλιεργώντας τη σχέση σας. Συνήθως χρόνια περνούν καθώς οι άνθρωποι κατέληξαν να βυθίζονται στην καριέρα τους, να αυξήσουν τα παιδιά, στοχεύουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Στη συνέχεια, τα παιδιά εγκαταλείπουν το σπίτι ή τη συνταξιοδότηση, καθώς μπορεί να υπάρξει η απροσδόκητη συνειδητοποίηση ότι ζείτε με έναν ξένο. Διαθέστε χρόνο κάθε μέρα για να μιλήσετε καθώς και να ακούσετε κάθε άλλο. Ακόμα κι αν χειρίζεστε μόνο μια περιστασιακή νύχτα μαζί ή το Σαββατοκύριακο μακριά να αφαιρεθεί για τη διατήρηση μιας ισχυρής συνεργασίας. Υποστηρίξτε τις αποφάσεις του άλλου, παρουσιάζετε ένα ενωμένο μέτωπο καθώς και προσπάθεια να συνεχίσετε να αγαπάτε καθώς και να απολαύσετε την εταιρεία του άλλου.

Σχετικές ενδείξεις καθώς και συμπτώματα του TMJ

– Ζητήστε ό, τι θέλετε. Μετά από όλα, δεν θα μπείτε σε ένα εστιατόριο καθώς και περιμένετε να καταλάβετε τι θέλετε να φάτε. Ακόμα κι αν ήταν ένα εστιατόριο σε τακτική βάση που συχνάζετε μπορεί να υπάρχουν στιγμές που θα θέλατε μια τροποποίηση ή να εισαγάγετε κάποια ποικιλία. Ομοίως, στην ειδική σύνδεσή σας, μπορεί να έχετε παρασυρθεί σε μια άνετη ρουτίνα ή ο σύντροφός σας μπορεί να αισθανθεί ότι σας καταλαβαίνουν καλά για να υποθέσετε τι συμβαίνει μαζί σας. Κρατήστε τη σύνδεσή σας φρέσκια καθώς και ζωντανή εξασφαλίζοντας ότι επικοινωνείτε, μεταβείτε καθώς και μοιραστείτε σε συνήθη βάση.

– Να είστε ενήμεροι για τις ανάγκες του συνεργάτη σας. Ο τύπος καθώς και οι γυναίκες έχουν συνήθως διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικές απαιτήσεις που είναι ζωτικής σημασίας για αυτούς. Ο τύπος συνήθως θεωρεί τη σεξουαλική εκπλήρωση, την ψυχαγωγική συντροφιά, την εγχώρια υποστήριξη, τον ελκυστικό εταίρο καθώς και τον θαυμασμό, όπως και τις κρίσιμες επιθυμίες τους, καθώς και τις ανάγκες. Οι γυναίκες είναι πολύ πιο πιθανό να εκτιμήσουν την αγάπη, τη συνομιλία, την ειλικρίνεια καθώς και το άνοιγμα, τη νομισματική υποστήριξη καθώς και τη δέσμευση των νοικοκυριών ως την πιο κρίσιμη από τις ανάγκες τους.

Μπορεί να υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ των αναγκών του άλλου, ωστόσο συνειδητοποιώντας ότι κάτι που εκτιμούμε μπορεί να μην είναι τόσο κρίσιμο για τον σύντροφό μας είναι το κρίσιμο για τη διατήρηση μιας μεγάλης σχέσης. Αναγνωρίστε τα δικά σας συναισθήματα καθώς και να είστε υπεύθυνοι για την αλληλεπίδραση των αναγκών σας ανοιχτά. Στη συνέχεια, ακούστε με ευαισθησία καθώς και βοηθήστε τη σύνδεση να μεγαλώσει μαζί. Αυτές οι βασικές μέθοδοι μπορούν να σας βοηθήσουν να βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση να διατηρήσετε τη σύνδεση που θέλετε πραγματικά.

Η Susan Leigh είναι ένας πολύ καλά εδραιωμένος σύμβουλος καθώς και ο υπνοθεραπευτής, με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας. Είναι μέλος πολλών εμπειρογνωμόνων οργανώσεων καθώς και αφιερωμένο σε ένα πρόγραμμα συνεχούς ανάπτυξης εμπειρογνωμόνων.

Ξεκίνησε τη μέθοδο το 1988 με το άλλο μισό της Frederick, καθώς και μετά από χήρα στην ηλικία των 39 ετών, ανέλαβε τη μέθοδο με πλήρη απασχόληση.
Πριν από την εργασία ως σύμβουλος, η Susan βοήθησε πολλά χρόνια με μια επιχείρηση μπλε τσιπ, καθώς και έχει βιώσει τις πιέσεις της εξισορρόπησης μιας επιχείρησης καθώς και της προσωπικής ζωής. τώραΕξισορρόπησε τη σύνθεση σε τακτική βάση για πολλούς οργανισμούς, αποτελεί συνήθη συνεισφέροντα στο ραδιόφωνο του BBC, καθώς και μια ακμάζουσα συμβουλευτική καθώς και πρακτική υπνοθεραπείας. Συνεργάζεται με άτομα, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν πολύ καλύτερα τις πιέσεις της καθημερινής ζωής, συνεργάζεται με ζευγάρια για την παροχή συμβουλών σύνδεσης καθώς και την ενίσχυση των επικοινωνιών, καθώς και στην υπηρεσία για την παροχή υποστήριξης σε μέλη του προσωπικού καθώς και σε ομάδες. Έχει μεγάλη επιτυχία που συνεργάζεται με πελάτες με ανεξήγητη στειρότητα στις γυναίκες καθώς και με τη διαχείριση του πόνου στον τοκετό. Πολλοί από τους πελάτες της έχουν πάει αποτελεσματικά για να καταλήξουν να περιμένουν καθώς και να έχουν μια θετική εμπειρία παροχής γέννησης. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο www.lifestyletherapy.net

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: Πώς να διατηρήσετε τη σύνδεση που πραγματικά θέλετε
Σχετικές ενδείξεις που αντιμετωπίζετε ακραία κόπωση

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *